Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od canabis.for.men On nepsal 7-10stupnu ale ze by mela byt teplota v noci o 7-10 stupnu mensi nez pres den...
dobřeee..dobrý postřeh ....možná na tom přece jenom něco bude..ae jako určitě bych bral jako věrohodnější zdroj Grower než nějakej blog...zase pravda tady na groweru nic o pryskyřici nepíšou ..
Vypadaji moc hezky jen mistama trošku svetlejši zkus jim trošku prisolit ... Jak jsou vysoke ? A o kolik se ti potahli po prepnuti ...
tešim se jak to bude vypadat tak za mesic doufám že se ti to pekne scukruje ..
Jsem rad že tady uploaduješ fotografie ale tve přispevky jsou až moc skromne . Zkus se třeba rozepsat co jsi s holkama delal apod .. Pro lidi je to takto moc nevyužitelne a hlavne ne moc priučne .. Třeba si mysliš že to jsou blbosti ale když se človek rozepiše tak toho nekdy dost napiše a je tu i nejake počteni .. než jen čau
Ale musim te pochvalit že prvni grow co jedeš a máš rostliny bez sebemenšich problemu a to nevlastniš ani PH metr a ostatni pi*ovinky ..
Ta podstava 60*60 cm mi prijde jako nejlepši volba ta dvepade si stim krasne pohraje a hezky to osviti .. Jen přište to zkus vice rozvetvit at jsou ty palice na sobe namačkane, taky bych se nebyl zkusit SOG . Stači se domluvit a s klony to nejak vyřidime, ty fotky se snaž srovnavat at nemusim hlavou točit
PS : Je to muj kamarad a kdyby me nemnel tak by tady ani ty fotky neuploadoval je dost liny kluci ale myslim si že mi bude jednou vděčný ... A je dobre sem dostat všechny ktere konopi přitahuje nebo se o nem chcou dozvedet jen trošku vice
A taky má palice v plnem rozkvetu tedkom budou nabirat spiš objemem ne nijak moc jelikož to zadne hlavy netvori ale ješte se ti nafouknout o trošku s flushingem začni tak 7-10 dnu bude ti to kvest o neco malo dele než me pod 4kilkem .. ( Už viš co by jsi vylepšil a zmenil do dalšiho kola, popř. vychytal s každým dalšim kolem má človek nejlepši zkušenosti
Mužeme se domluvit že ti odliju trošku FInal SOlutionu kdyby jsi ho chtel vyzkoušet na flush . Ale nejradeji mám rad čistou vodu A už jses jim pochlubil že jsi mel svilušky to vam ani neřekl co kluci
At se daři a zkus se prište polepšit a trošku nám neco taky napsat ..
Ja když dám bongo tak pišu jak drak třeba by jsi to mel taky zkusit.
PS : vidiš kolik jsem toho napsal a to jsem ani nechtel nic psat ...
Mej se The Pure, už jsem zvedav jak budou paličky vypadat v porovnani spod toho 4 kilka, zdaji se mi nebyt o moc vetši ...
( Počkej až ti tady nebude nikdo psat a budeš jak já tichy growman Ale jsme tu jedna rodina a meli by jsme se chovat k sobě s uctou .. Mužeme byt radi že máme takove možnosti se podelit s ostatnima
Přišel den sklizně, 62 den 12/12. Myslím že se to povedlo, posuďte sami. Listy jsem si nechal, usuším je a pak znich zkusím natřepat skaf. Palice jsem pověsil na malý sušák na prádlo, který je zavešený na topení.
Všem děkuju za káčka, připomínky atd.
Na závěr bych chtěl poděkovat Scottovi za dobré klony, cenné rady a pomoc, dík Scotťak :-)
Na to že je to prvni pest a prvni zkušenost s indoor technikou je to velice dobry uspech, nejde o to jaký bude vynos v zavěru ale že jsi tu pomerne dlouhou cestu od řizku až k uspěšnemu zapaleni prvniho testovaciho jointu na to si ješte sice chvili počkaš ale už ted je videt že nemá cenu zahalet a hned rozjet neco dál
Rostliny vypadaji zdrave a palice vypadaji velice dobře jsem opravdu zvedavy kolik ti ukaže vaha v suchem stavu ovšem kvalita bude zaručena... a při 12 dennim flushingu to bude oukej už se nemužu dočkat až pofajčime ....
Nech se daři a hlavne chce to pravidelny update a taky nejake to povypraveni k fotkam, holky si taky trošku zaslouži vice než jen par fotek