Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se chtel zeptat na jednu vec. muzu zastrihnout kytku uz na druhym patre, premejslel sem ze bych pak hned prepnul. abandon mi rikal o lidech co pestujou 12/12 rovnou ze seminka bez vegetacni faze. tak sem myslel ze bych zastrihnul jak nejdriv by to slo a prepnul. a druhej dotaz muzu zastrihnout kdyz uz budu mit prepnuto na 12/12 nebo nedoporucujete?
hned zo semena na fazu 12/12 ? Nepocul si nieco take ze rastlina musi aspon mesiac rast cize dospiet aby mohla vytvarat kvety ? Ked sa mylim opravte ma
Pestovatel: Musím tě opravit protože čisté sativi nepotřebují vegetativní růst protože ani neví co to je. Tam kde rostou neví co je světelná perioda nebo jen velmi málo. Proto taky pořát rostou.
Ale to co má Klamath určitě nebude čistá satíva a na světelné periodě určitě záležet bude. Tak že Klamathe poslouchej Pestovatele.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
2 pestovatel, Mr.Men
ee to neni cista sativa. takze dikec za rady.
ted by me zajimalo mam problem. Jedna kytka ma takovy pokrouceny listy (ta ve prostred) a druhy kytka je takova svetla az moc a ze spoda ma takovy tmave fialovy fleky (ta napravo od prostredni), ale je jedina. myslim ze ta s flekama se asi spalila trosku o zarovku ,ale nejsem si jistej.....
na ty pravy kytce je dokonce i videt takovej zlutej flek na strane jednoho listu a je takova celkove trosku zluta
kámo mě to přijde buď že moc vody, nebo pháčko, v těch kelímkách to stačí zalejt jednou a pak jen třeba rozprašovat, leda by to fakt moc vysichalo, ale teplota tam bude asi taky hrát roli, podle mě až to dáš do většího a povyrostou, tak to bude v pohodě.
Původní příspěvek od Mr.MEN Pestovatel: Musím tě opravit protože čisté sativi nepotřebují vegetativní růst protože ani neví co to je. Tam kde rostou neví co je světelná perioda nebo jen velmi málo. Proto taky pořát rostou.
Ale to co má Klamath určitě nebude čistá satíva a na světelné periodě určitě záležet bude. Tak že Klamathe poslouchej Pestovatele.
Dakujem ti Mr.MEN ze si ma opravil To som teda vobec netusil ze sativi nepotrebuju vegetativni rast Dakujem za uzitocnu informaciju ktora sa mi do buducna urcite zide
Klamath: Kámo řeknu ti to asi takhle, jako tvůj první grow to všechno moc řešíš.
Ale tím si asi prošli všichni začátečníci. Vzpomínám si na sebe jak jsem byl v prčicích i za takovýhle maličkostí něco jako teď ty.
Ty pokroucené listy nevím přesně od čeho jsou ale podle mě je to jakoby vrozená vada tady jsem to měl taky je to ta na levo. V každým growu mám aspoň jednu takovou. Někdy se to spraví, ale u mě byli většinou chlapi.
A nemusíš se na ně až tak moc koukat je to někdy lepší oni si poradí sami.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
To Mr.Men
Myslel sem si ze to prehanim... mno pokud je nepreleju nebo neprehnojim,nebo nezapomenu zalejt a budu jim udrzovat vsechno jak potrebujou tak by mely prece rust samy od sebe . kazdopadne dik za upozorneni.
Tak pravidelnej update. Zejtra kytky zase zaleju. PH bude 6,2
kdyz se podivate tek dve kytky se mi nejak divne pali, ale jen ty nejstarsi lysty. Je to od ty doby co je strikam. Tak uvidime. Do ted sem PH nemeril ale bylo to 8,5, takze stazeno. Snad se to zlepsi