Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ja mam zas ten regulator osvetlenia, a regulacia ide asi od 10% az 100% takze v pohode. A ta stavebnica sa da doma spravit ovela lacnejsie ako 200Kc ... Zalezi ale od vyuzitia, na tie vetraky staci ten najlacnejsi, netreba ani vykonovy, ked ti ten ventilator zozere max 0,5A (zbytocne tak mat regulator na 10A za draho)
Tohle normálně v elektru stoji 200kila, je tam napsáno, že lze regulovat spotřebiče s větším odběrem, jak 30w, takže bacha na to, slabí ventilator stím regulovat nejde. Jinak zkoušel jsem to na tt ventilatoru 100w a reguluje dobře, akorát motor hučí , ale to je řekl bych normální u tohoto typu regulace a asynchroního motoru. Jo ještě pokud si někdo koupí v grow shopu regulátor za 1500 kč, to je to fakt pruda, za ty peníze se dá sehnat frekvenční měnič a to už je regulace uplně někde jinde.
Tohle normálně v elektru stoji 200kila, je tam napsáno, že lze regulovat spotřebiče s větším odběrem, jak 30w, takže bacha na to, slabí ventilator stím regulovat nejde. Jinak zkoušel jsem to na tt ventilatoru 100w a reguluje dobře, akorát motor hučí , ale to je řekl bych normální u tohoto typu regulace a asynchroního motoru. Jo ještě pokud si někdo koupí v grow shopu regulátor za 1500 kč, to je to fakt pruda, za ty peníze se dá sehnat frekvenční měnič a to už je regulace uplně někde jinde.
Zdravim, nevyznám se moc v elektrice, zajímalo by mne jak no tom jsou tyto regulátory s bezpečností ? Mam trochu nešťastné zkušenosti s levnými časovači a velkým proudem, takže jsem paranoidní, co se týče extra komponent- Díky