Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc pěkný kytky ,divam se že tam nemaš jenom telefonní ústřednu ....ale pěstovat se musí ja mam naproti balkonu policajta a nad nim moju ucitelku...zdaar
diky za vse
a s tema neervama jsem docela v pohode, asi se na to divam trochu z jinej strany. proste na to porad nemyslim, sem tam zacas se podivam jak to roste. moc to nikomu neukazuju a cekam na urodu
jen bych se bál, že ta kytka co ti roste ven ze skleníku všechno zbytečně prozradí ať čórkařů nebo bengům, stačí někdo kdo bude čumět dalekohledem z paneláku a je to, no ale já to mám na balkóně taky vidět skoro ze všech stran
jo a taky bacha na plíseď protrhej víc to listí u skel a tak
Tak a je to trochu uplne vsechno v prdeli, ta nejvetsi kytka je herous jak prase, ale opravdu se mi ji nechce skubat ale zase se bojim o ten zbytek co tam je .kurva me to tak SER EE
prosim vas poradte ma to cenu nechavat hermouse nebo ho tam nechat a pretrpet tu spoustu seminek, nebo no vyrvat. mozna uz pozde a nechat si jenom samice s cistyma palicema ale zase mensi mnozstvi :????????????????????????????????????
Mě se to teď stalo taky a hermouš šel bez milosti pod kudlu . Pokud nemáš možnost to nějak ohlídat (a u tak velký kytky pochybuju ), tak bych ho být tebou odstranil taky. K čemu ti budou velký palice, když polovinu z nich budou tvořit semena. Takhle ty palice nebudou podle mě o nic menší až na to, že všechno to bude čistý hulení bez nežádoucích příměsí .
Možná je to pokyn zhůry, abys jí uklidil dokud není pozdě .
zdravím mnoo tak tragicky bych to zase neviděl.co jsem měl nějakýho hermíka zjistil jsem že postačí když,,nemá moc oněch samčích květů,,tyto květy otrhat,/to znamená pořádně si vzít onu kyti pod,,lupu,,a otrhat všechno z čeho by mohl být pyl/a kyti už další tvořit nebude,a nebo bude ale ve velmi malé míře.Pokud je ale na kyti květů moc/hodně rozjetý,ujetý hermík/tak bych ho raději vyrval.Ps.jestli jich tedy nemá moc ozkoušej,zatím mě to nezklamalo
skromnej názor je, že:
1. buď budeš chtít příští rok zaplavit okolí (možná půlku čech) konopím - akce GO jdi a sázej všude. A nevadí ti, že si z toho nezahulíš (skoro). To v případě postačujících indoorů a megaplánů na příští rok
2. nechceš a co nejrychleji ho odstraň. Má to hned několik důvodů. a) qalitní hůlky z nevoprcanejch samic. Vono ve finále toho možná bude víc nevoprcanýho, než dohromady s tim hemoušem když se to vosemení (po odstranění semen). Ono se to nezdá, ale když je palda samý semeno, tak nejen, že je to průda to přebírat, ale je tam strašně málo použitelnýho materiálu (už jenom obaly od semínek). Nehledě na to, že to míň maká. b) zbavíš se toho, že to bude takhle nápadný. A bude to tolik lákat mladý zmetky k čórkám. Lini mi kvůli hulení někdo otrávil psa, zmrdi!!!!!!! (naštěstí to přežil) Vono něco na těch božích znameních bude (a to jsem převážně ateista, alespoň co se křesťanský víry týče). Tak doufám, že ti mý zkušenosti, alespoň trochu donutí nad tim pořádně zapřemejšlet. JÁ BYCH TO SUNDAL!!!!
Můžeš si uvařit plno dobrot, že s tim zmastíš půlku toho paneláku (na fotce za skleníkem).
ještě dvě věci, a to: - po sundání budou mít samice mnohem víc světla. Z toho vyplývá, že budou mít větší paldy, než když ho tam necháš.
- další věc, příští rok bych bej tebou zkusil dát ty kytky dál od skla, nechal bych jim víc místa (dát je dál od sebe). A v neposlední řadě, udělěj si klony. Zjistit ke konci léta, že máš samce/hermouše a ještě největší kytku, to je na Dr. Chocholouška. Měj se N4
P.S.: nevim proč to nechce příspěvek bez obrázku, kur*a......tak sorry za ty fotoz, ale jinak mi to nešlo.
sem to vyresil takhle: ve vnitr jsem toho hermouse ostrihla uplne ani listek nezbyl a to co jde z okna (to co nejvic provokuje, ale zase se mi nejvic liby sem tam nechal :.)) a okynko zabednim at se tam nedostane zadnej pyl, a z tej venkovni vetve budu nejak trochu otrhavat kvety.
A ted ta samice vevnitr dostalal takovyho mista ze se z toho zblazni a ja se dostanu taky ke sklu tak to muzu prostrihat o odtahnout dal od skla. vypada to mnohem lip.
dik. uvidime jak to dopadne. jedine dobre jsem proste optimista
NOVE FOTO
tak jsem hermouse skosil uplne a ostatni kytky krom jedne samice taky.(duvod rodice) a ten hermous z okynka byl uz moc viditelnet
takze mi zbyla jenom jedna kytka.
tady je orezanej zbytek hermouse co koukal z okna.(palice mel pekny ale kvety taky )