Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Já jsem to naši kočku odnaučil... Stačí párkrát zařvat, prohnat po bytě, případně nacpat čenichem do květináče a moc dobře zjistí, co se nesmí.
A nemyslete si, že bych ji nějak týral. Naši číču mám moc rád a nikdy bych jí neublížil!
tady davám ňáky fotky svechj milášku a pls poraďte co je to na tom listě?Přehnojeno nebo plíseň?
Hnojím všechny kytišky stejně a tohle se objevilo jen na jedný a nvm co to je,Už jsem asi 4 (dva lístky malé) ostříhal .....
JInak kytišky jsou asi měsíc a půl staré a maji něco málo přes 30cm možna 35, neměřil jsem..
JInak jsem zkoušel kočky vycvičit ) jak kdosi nademnou psal "mlácením" ale bez uspěchu,dělají prostě co chcou když jsou sami přemýslím o tom postřiku a asi do něj půjdu,zatím však mam ty menší kytičky v provizorním skleníku jak můžete vidět na mejch fotkách a pohoda pro větší jsem spíhcnul takovou obludnost (skřín) z toho co dům dal...hold zlatý český ručičky¨,za málo pěnez hodně muziky
Díky všem za rady,nečekal jsem tolik komentů
no po sante se muzou ciciny zblaznit,o tom zadna...ale ten pralesik ve skrini milujou stejne tak..
chce to trosku trpelivosti a naucii se v pohode tem kytkam neublizovat, jenom je radsi nepoustej k malejm kyti...a pokud ti ciciny pobihaj venku je blby ze ti pak natahaj domu vsechno od blech az po svilusky,na to bacha...jinak nech cicinam svobodu,at si taky kyti uzijou...
jo a lidi prosimvas nemlatte ty kocky!!!! da se jim to daleko lip vysvetlit ˇpo dobrym´ ...
a jeste drobnost - mozna vam oziraj kyticky protoze ciciny travu potrebujou ( cisti zaludek streva a tak...)...tak je zkuste dat napast normalni travy treba aspon negde na dvorku,voni se napasou na na vase kyti ve skrini uz budou jenom koukat nebo se o ne otirat,nic vic...
Původní příspěvek od Hanizek Kocour: No a zkus to na toho psa dělat celý den a uvidíš, že už večer tě bude mít v prd.... Zvykne si na to.
Na volně pobíhající psy je to ale drsná vychytávka, to se musí nechat (akorát na ty poslední dva v tom videu to něják nefungovalo).
Myslim, ze je to pekna blbost,
ze by si jakykoliv zvire zvyklo na stroboskop.
Zkus se chvili divat primo do stroboskoupu a
uvidis, ze za par minut budes pekne v pr...i.
Na to se proste logicky neda zvykout.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Nejlepsi reseni je zasit jim nekde do kvetinace pobliz obycejnou travu, jak uz psal moonspelll kocky travu jedi kvuli zazivani. Kdyz budou mit jinou a lepsi travu v kvetinaci, snaz jim vysvetlis kterou zrat muzou a kterou ne.
jendoduchá rada :-D
musíš ty svině chlupatý něčim vylekat a zjistit čeho se bojej a dát to do kytek a oni to už nebodou žrát :-D taky sem přišel o pár kytek
Původní příspěvek od SarumanCZ zdravim jen stručně-Máme doma 4 kočky a ty svině mi choděj užírat kytky,proto je musim mit v v plastovejch košich viz foto
Ale,nejradši bych je mel přímo na sluníčku takže otázka zní:
Ví někdo o ňákym spreji co odpudí zvířata a nepoškodí kytišky?
:-)))) kocka je svinskej predator..me zrala ta nase i tabak jediny je to zabezpecit at na to nemuzou
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro