Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Udal svého otce !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to že je USA policejní stát, kde si zdaleka nemůžeš dovolit to co třeba u nás či v evropě to je nad slunce jasný! ta jejich tzv. "SVOBODA" ta už je dávno pryč, viz tvuj příklad s bábou a čoklem, mluví za všechno "fuck USA"

vona jejich svoboda je jako v tom, že když si usedlej pracující člověk, kterej zapadá do jejich "norem slušnýho chování" tak si tě nikdo nevšímá! ale jak trochu vybočuješ si v shitu

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 09-07-2002 v 11:29 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ten kluk je MAGOR ( dejte mi na něj Mejl.....) já mít otce kterej by pěstoval pokecam s nim o tom on by poradil mě já jemu , zahulíme ...... pohoda NO DEBIL jinak nevim když už dítě práská na vlastního otce.....

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-07-2002 v 23:34 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

2 oton Příspěvek č. 19

Me pripada, ze ta jejich svoboda je o tom, ze kohokoliv za cokoliv muzou kdykoliv bezproblemu zazalovat. A tak se tam vsichni zalujou a vsichni vedou soudni procesy a vsichni si v tom libujou... mozna jednou v americe bude televizni soutez, ve ktere budou vystupovat lidi, kteri se bavi tim, ze kazdyho zalujou a mozna budou dostavat ceny za to, komu se povedlo vect soucasne nejvic soudnich procesu... taky se budou udelovat ceny za nejlepsi duvod k zazalovani, treba jako ze v autobuse jede duchodkyne a zazaluje cestujiciho vedle za to, ze se podival na jeji tasku. Evidentne ji chtel ukrast a pritom jeste duchodkyni znasilnit... a nakonec jeste znasilnit jejiho manzela, dceru, syna, vnoucata a dokonce i psy vsech zucastnenych rodin..... :-))))))) Nakonec chlapka zavrou na dozivoti plus 20 let za to, ze jel v autobuse :-))) No to sem zase neco vyhaluzoval :-)) Nejak mi ale zacina pripadat, ze je to v te slavne americe klidne mozny...

live ganja, live!!!

Old Post 12-07-2002 v 15:11 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

To mi připomnělo, že dobrou prdel si z toho žalování udělali v SouthParku, jestli někdo sledujete. Tam ty lidičky přišly na to, že někoho zažalovat je dost dobrej bysnys a nejvíc jeden právník, kterej je k tomu pak podněcoval a tak se navzájem žalovali za každou hovadinu až se to nakonec zvrhlo v monsterproces "všichni vs. všichni" a všechny obhajoval ten právník .
Pointa celýho dílu byla v tom, že když někdo v soudní při peníze vyhraje, tak se zákonitě musejí někde jinde ztratit a doplácí na to všichni. V tomhle případě to odnesla nejvíc škola a učitel musel psát na tabuli místo křídy rezavým hřebíkem .

Old Post 12-07-2002 v 15:31 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás