Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to že je USA policejní stát, kde si zdaleka nemůžeš dovolit to co třeba u nás či v evropě to je nad slunce jasný! ta jejich tzv. "SVOBODA" ta už je dávno pryč, viz tvuj příklad s bábou a čoklem, mluví za všechno "fuck USA"
vona jejich svoboda je jako v tom, že když si usedlej pracující člověk, kterej zapadá do jejich "norem slušnýho chování" tak si tě nikdo nevšímá! ale jak trochu vybočuješ si v shitu
Ten kluk je MAGOR ( dejte mi na něj Mejl.....) já mít otce kterej by pěstoval pokecam s nim o tom on by poradil mě já jemu , zahulíme ...... pohoda NO DEBIL jinak nevim když už dítě práská na vlastního otce.....
Me pripada, ze ta jejich svoboda je o tom, ze kohokoliv za cokoliv muzou kdykoliv bezproblemu zazalovat. A tak se tam vsichni zalujou a vsichni vedou soudni procesy a vsichni si v tom libujou... mozna jednou v americe bude televizni soutez, ve ktere budou vystupovat lidi, kteri se bavi tim, ze kazdyho zalujou a mozna budou dostavat ceny za to, komu se povedlo vect soucasne nejvic soudnich procesu... taky se budou udelovat ceny za nejlepsi duvod k zazalovani, treba jako ze v autobuse jede duchodkyne a zazaluje cestujiciho vedle za to, ze se podival na jeji tasku. Evidentne ji chtel ukrast a pritom jeste duchodkyni znasilnit... a nakonec jeste znasilnit jejiho manzela, dceru, syna, vnoucata a dokonce i psy vsech zucastnenych rodin..... :-))))))) Nakonec chlapka zavrou na dozivoti plus 20 let za to, ze jel v autobuse :-))) No to sem zase neco vyhaluzoval :-)) Nejak mi ale zacina pripadat, ze je to v te slavne americe klidne mozny...
To mi připomnělo, že dobrou prdel si z toho žalování udělali v SouthParku, jestli někdo sledujete. Tam ty lidičky přišly na to, že někoho zažalovat je dost dobrej bysnys a nejvíc jeden právník, kterej je k tomu pak podněcoval a tak se navzájem žalovali za každou hovadinu až se to nakonec zvrhlo v monsterproces "všichni vs. všichni" a všechny obhajoval ten právník .
Pointa celýho dílu byla v tom, že když někdo v soudní při peníze vyhraje, tak se zákonitě musejí někde jinde ztratit a doplácí na to všichni. V tomhle případě to odnesla nejvíc škola a učitel musel psát na tabuli místo křídy rezavým hřebíkem .