Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ono spis de o to, ze hlina je hlina, ma pH mezi 5.5 a 6.5, coz je pro pesteni canabis optimalni, s tim, ze hnojky po smichani s vodou ti udelaj vysledny pH nekde v tomhle rozmezi /vetsinou/, tudiz odpada nutnost merit pH a EC se da poresit doporucenym davkovanim od vyrobce. pak by melo byt vse v cajku. Se zvlhcovacem jsem psal proto, ze vetsinou ve sklepech je vlhkost vyssi /vetsinou/ tudiz pro kolegu neni az tak potreba resit zvlhcovac, navic kdyz pise ze nema moc chechtaku.. proste sklep neni puda a hlina neni kokos takze asi tak..
Zvlhčovačku řeším, bude to ještě chvíli trvat, ale určitě bude. Bohužel v setu nebyla a mě to nedocvaklo. Navíc původně tam měli být řízky a tohle je znouzectnost, takže jsem to ani neřešil. Semínka jsou opravdu z Orange Budu, z kterýho jsem to sám vydloubal) Rost venku a byl moc dobrej. Jinak ve "dne" tam je kolem 60%, v "noci" dokonce 95%, takže bych to neviděl tak tragicky. Holt sklep je sklep.
Jinak dík za postřehy, i podporu. Doteď jsem pěstil jen venku, takže se hodí každá rada. Zatim čus.
cau, hlina ma sice uz svoje krasne ph, ale zalivku musis rozhodne upravovat na spravne ph. Kdyz jsem jel jeste hlinu, tak jsem se na tom pekne vytrestal, tak pozor na to! Bez mereni ph bych se do zadneho indoru ani nepoustel. Na mereni ec se vykasli, pro zacatek ti bude stacit, kdyz budes davkovat podle vyrobce. Ale ph rozhodne nepodcenuj!
Původní příspěvek od Moltres cau, hlina ma sice uz svoje krasne ph, ale zalivku musis rozhodne upravovat na spravne ph.
já bych to tak striktně neviděl. Alespoň já ph vůbec neměřim, natož abych upravoval zálivku. Do květináčů dám zeminu s optimálním ph, zalívám pouze dešťovkou a hnojky míchám podle výrobce. A myslím, že k nějakým větším výkyvům nedochází. Tak ať se daří.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
jo chlapi, pokud pouzivate destovou vodu tak je to naprosto ok, kazdy ji ale nema k dispozici. Ja musel pouzivat z kohoutku a ph celkem dost srazet... toz tak:-)
kluci dejme tomu tak ze asi hodne zalezii na vode.. to urcite.. ja mam zdrojovku nekde na pH 6.6 - 6.3 a do hliny sem zezacatku lil kyselinu, ale posledni hlineny kolo sem kyselinu naschval vynechal. kolo sem odjel zvenku najetejch kyti, a vyledek byl skoro 5OOg ze cyrech kytek.. od doby co sem okusil hydro uz se na mereni a dokapavani a delani cehokoli s vodou zasekavam podstatne vic, nez je tomu potreba pri pestovani na hline.. pH destovky je neutral - 5.5
Takže jo, pH jsem změřil a bylo hodně přes 7, takže srážim. Dodávám stimulant kořenového růstu od Biobizz. Mám tam celkem 12 kytek,6 jich už vylezlo. Lampu jsem dal níž. Zvlhčovačku chci koupit SPS 808, koukal jsem, že je dost chválená a hlavně laciná. Kytky už trochu povyrostly. V galerii pro srovnání ta nejmenší.