Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První pokus 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od saiklon

no ono spis de o to, ze hlina je hlina, ma pH mezi 5.5 a 6.5, coz je pro pesteni canabis optimalni, s tim, ze hnojky po smichani s vodou ti udelaj vysledny pH nekde v tomhle rozmezi /vetsinou/, tudiz odpada nutnost merit pH a EC se da poresit doporucenym davkovanim od vyrobce. pak by melo byt vse v cajku. Se zvlhcovacem jsem psal proto, ze vetsinou ve sklepech je vlhkost vyssi /vetsinou/ tudiz pro kolegu neni az tak potreba resit zvlhcovac, navic kdyz pise ze nema moc chechtaku.. proste sklep neni puda a hlina neni kokos takze asi tak..

jasna, nic proti tomu, hojs m.

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 30-04-2009 v 18:10 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jendar
Nový Člen

Karma uživatele jendar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zvlhčovačku řeším, bude to ještě chvíli trvat, ale určitě bude. Bohužel v setu nebyla a mě to nedocvaklo. Navíc původně tam měli být řízky a tohle je znouzectnost, takže jsem to ani neřešil. Semínka jsou opravdu z Orange Budu, z kterýho jsem to sám vydloubal) Rost venku a byl moc dobrej. Jinak ve "dne" tam je kolem 60%, v "noci" dokonce 95%, takže bych to neviděl tak tragicky. Holt sklep je sklep.
Jinak dík za postřehy, i podporu. Doteď jsem pěstil jen venku, takže se hodí každá rada. Zatim čus.

Old Post 01-05-2009 v 00:17 AM
jendar je offline   Profil uživatele jendar   Find more posts by jendar   Foto galerie člena jendar   Click here to Send jendar a Private Message   Add jendar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

cau, hlina ma sice uz svoje krasne ph, ale zalivku musis rozhodne upravovat na spravne ph. Kdyz jsem jel jeste hlinu, tak jsem se na tom pekne vytrestal, tak pozor na to! Bez mereni ph bych se do zadneho indoru ani nepoustel. Na mereni ec se vykasli, pro zacatek ti bude stacit, kdyz budes davkovat podle vyrobce. Ale ph rozhodne nepodcenuj!

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 01-05-2009 v 11:22 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Moltres
cau, hlina ma sice uz svoje krasne ph, ale zalivku musis rozhodne upravovat na spravne ph.

já bych to tak striktně neviděl. Alespoň já ph vůbec neměřim, natož abych upravoval zálivku. Do květináčů dám zeminu s optimálním ph, zalívám pouze dešťovkou a hnojky míchám podle výrobce. A myslím, že k nějakým větším výkyvům nedochází. Tak ať se daří.

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 01-05-2009 v 18:23 PM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

jo chlapi, pokud pouzivate destovou vodu tak je to naprosto ok, kazdy ji ale nema k dispozici. Ja musel pouzivat z kohoutku a ph celkem dost srazet... toz tak:-)

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 01-05-2009 v 18:54 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

kluci dejme tomu tak ze asi hodne zalezii na vode.. to urcite.. ja mam zdrojovku nekde na pH 6.6 - 6.3 a do hliny sem zezacatku lil kyselinu, ale posledni hlineny kolo sem kyselinu naschval vynechal. kolo sem odjel zvenku najetejch kyti, a vyledek byl skoro 5OOg ze cyrech kytek.. od doby co sem okusil hydro uz se na mereni a dokapavani a delani cehokoli s vodou zasekavam podstatne vic, nez je tomu potreba pri pestovani na hline.. pH destovky je neutral - 5.5

Old Post 01-05-2009 v 21:55 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jendar
Nový Člen

Karma uživatele jendar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Takže jo, pH jsem změřil a bylo hodně přes 7, takže srážim. Dodávám stimulant kořenového růstu od Biobizz. Mám tam celkem 12 kytek,6 jich už vylezlo. Lampu jsem dal níž. Zvlhčovačku chci koupit SPS 808, koukal jsem, že je dost chválená a hlavně laciná. Kytky už trochu povyrostly. V galerii pro srovnání ta nejmenší.

Old Post 04-05-2009 v 00:00 AM
jendar je offline   Profil uživatele jendar   Find more posts by jendar   Foto galerie člena jendar   Click here to Send jendar a Private Message   Add jendar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-02-2020 - První pěst IN - 1 odpovědí
28-06-2019 - První pěst 250w - 21 odpovědí
26-07-2018 - První pořádnej pokus - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás