Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar kolego
dívám se jak se ti to tam už bobtná a cukruje.
ten čas ale letí.
nějaký ten vršek se ti smahl kapánek lampou kókám.
... s tím vyplňováním prostoru,při takové wattáži,bych to nehrotil.
Když je to šiška na šišce,je to celý přemrdaný a světlu se nechce níž.
Tak to protahuje salámky o dost níže a výnosově to bude určitě tak nějak podobně.
Za 3 neděle to bude vypadat monstrozně,salamovitě.
S EC co dávkuješ souhlasím,teď do hlíny se budu držet taky hodně nízko,jen aby nestrádaly,počítám do 1,5 max,PK vynechám úplně
Původní příspěvek od SIMOR zdar kolego
dívám se jak se ti to tam už bobtná a cukruje.
ten čas ale letí.
nějaký ten vršek se ti smahl kapánek lampou kókám.
... s tím vyplňováním prostoru,při takové wattáži,bych to nehrotil.
Když je to šiška na šišce,je to celý přemrdaný a světlu se nechce níž.
Tak to protahuje salámky o dost níže a výnosově to bude určitě tak nějak podobně.
Za 3 neděle to bude vypadat monstrozně,salamovitě.
S EC co dávkuješ souhlasím,teď do hlíny se budu držet taky hodně nízko,jen aby nestrádaly,počítám do 1,5 max,PK vynechám úplně
ať letí,těším se na final salamos
zdar
romis
Čágo-tak tak čas pádí,čas letí,težko ta léta vrátíš zpet
Ad.vynosnost-nezapomen,že se díváš jen na fota,na živo by jsi mluvil jinak.Jsou tam opravdu špatne vyplneny místa.Jojo jeden vrch sem seškvařil pekelne
ec 1,3 už mi pálilo konečky listů,ted už jedu 1,25 a ode dneška budu snižovat dolů a ne nahoru jak má dost lidí ve zvyku.
PK13/14 je u Metropu zbytečnost,stejne jako enzym (jen můj názor)
Další kolo si konečne zkusím vetší počet kytek(16-20),stejny geny a uvidíme jak to bude s tím výnosem
Dneska brzo ráno mi odešla do večnych lovišt výbojka (son-t pia plus) kamošovi nedávno 400W stejne značky.Zato pomlouvaná Gibka ( hanyz ) už svítí skoro druhym rokem nejen u me. Jo výbojka mela odsviceny tak 3 mesíce...
Trošku z jinyho soudku,řezivo(sage pheno5 a 7) posazeny ve 2-3 RW kostkách do cocomixu co mi zustal na balkone z minulyho roku+co vyrostlo z hnusnyho řezanu kterej mi bylo trapny nekomu dávat (pheno2)...všechno poputuje na out.
Poslední foto ta víc vepředu je BD,má nejtvrdší pálky a hašišovej odér
Na indiku se i fest vytáhla,ješte jednou štípnout,nechat o týden víc na růstu a 6kytek by bylo na danou plochu i akorát.
Sage7 je potvora roztahaná a chce podpery( Joja z Gshopu super,akorát ta cena ) Nejednoduší a nejefektivnejší je samo nahodit sít.
Sage2 menší pheno ktery tíhu narůstající hmoty udrží,ale výnosove není tak dobry jako sestra number7.Zato rychlejší.Kvalitou obe phena stejne dobry,zatím voní po ovocnych žvykačkách,vůne se potom s delší dobou na kvetu vytrací a převladá klasickej opičinec
Původní příspěvek od ZhulenýJakPytel tak co M. jak to vypada ? myslis ze bys nam mohl ty kytule pofotit trosku ''zodpovednejs'' ? chodim ti to sem okukovat jak oltar do kostela
čágo,no on je docela problem to vyfotit nejak rozumne,bo 4 kytky jsou rozlezly po 1/3 bedny.Nafotím to pak jak budu sekat zvlášt.
Black domine už začínají padat bočaky pod tíhou pálek
Zapomel sem napsat že jedu už nejakej ten den na vode.Proplach bude celkove skoro 3 týdny.
Cau Macho
Tak jak sleduju posledni update tak se mi zda že ten prostor neni moc dobře vyplněny ale možna se mi to jenom zdá .. Vechno tam mas takove " jako by se tam přehnala vychřice ... Kdyby jsi to ješte neajky přivazal všechno at to drži formu, myslim že by to nebylo vubec špatne .tíha palic je značná . Ať se daři
Původní příspěvek od Scott Cau Macho
Tak jak sleduju posledni update tak se mi zda že ten prostor neni moc dobře vyplněny ale možna se mi to jenom zdá .. Vechno tam mas takove " jako by se tam přehnala vychřice ... Kdyby jsi to ješte neajky přivazal všechno at to drži formu, myslim že by to nebylo vubec špatne .tíha palic je značná . Ať se daři
Hehe další šlajs
četl sis ten thread od začátku? Myslím že hned v prvním příspevku je psany že to chce sít-vedel sem to že to bude padat,ale zhnilost zvítezila
Ale máš pravdu chce to víc jojo na uvázání vetví-tady zase zhnilost,že sem je nešel koupit (v celé bedne jsou jen 3)
Vlastne jediny co tohle kolo alespon trocha hlídám je jak žerou.
Obdivuju lidi co jedou furt stejnej system,stejny medium,stejny hnojky,stejny geny a pořád je to baví
Včera další jedna z nejvetších pálek BD šla dolů.Nebudu si dál pohrávat a zítra to jde pod kudlu.Jediny pozitivum je že proplach už nejakou dobu frčí a vyplachnuty to jakž takž bude...
Hold dlouho všechno vychazelo a každej den není posvícení
plisen je svine .. ale cece me palice nehnily ani kdyz jsem v zime topil topitkem pro rybicky v 10l kyblu a ze tam bylo vlhko .. pac kdyz jsem rano dosel byly steny orosene . spis sis to odnekud donesl .. nebo to taky muze byt tim , ale to jsem jenom cetl , ze kdyz moc zmacknes knedlaka tak se ti jako by slepi a v tom miste to zacne pry hnit ..
ale skoda preskoda .. vypada to nadherne .