Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od NoNamess zdravim partaku:
tak se těšim až rozjedeme další nový a zdravější drip ( je toho škoda ale co se da dělat)..
sem zvědavej jak nám to pujde z novým řezníkem(ha)
těšim se na nový modely......tak brzy čus NoNamess
Myslím že sis to posral sám...na to že to je osmý grow, tak celkem začátečnická chyba...hážeš svoji špínu na ostatní.Roste to jako plevel nechápu jak ti to mohlo pochcípat....a házet to na matkáře je fakt ubohý.Kdybys snad viděl že jsou ve špatným stavu tak bys je nekupoval neee?
Dnes přivezeno 10 SMBOG + 2 náhradníky,které ale na 100% nebudou potřeba protože klony jsou jedním slovem NEUVĚŘITELNÉ !!! .Nikdy v životě jsem takové neviděl a to sem jich měl mnoho ,všechny stejně veliké,silné stonky,ale hlavně obrovské krásně bílé a husté kořenové valy ,prostě krása.Jde vidět,že tomu Hlava opravdu rozumí.Ještě jednou díky mistře
Původní příspěvek od MANHUNTT Dnes přivezeno 10 SMBOG + 2 náhradníky,které ale na 100% nebudou potřeba protože klony jsou jedním slovem NEUVĚŘITELNÉ !!! .Nikdy v životě jsem takové neviděl a to sem jich měl mnoho ,všechny stejně veliké,silné stonky,ale hlavně obrovské krásně bílé a husté kořenové valy ,prostě krása.Jde vidět,že tomu opravdu rozumí.Ještě jednou díky mistře
Foto dodám až budu pokládat na rohože.
..hej woe , nedelej mi zas takovou reklamu , pockej co z toho vybouchne , potom delej zavěry , hezky klony nedelaj super urodu ,je to jen zaklad , sem zvedav a tesim se , hodne stesti , uvidime , dik Hlava
Původní příspěvek od apfel aby ses neposral.. můžou vypadat jak chtěj,ale genetika je základ,a tu HARY měl zkráka nejlepšííííííííííí!
...ty woe , uz sem se posral , z toho tvyho chroniku a pak z toho cos mi dal naposled ERSB , myslim ze jsem si dlouho tak nevyfoukl mozek z hlavy ...no parada ... co mas dalsiho na rade ?? myslim ze kazdej z nas ma nejakej dobrej model , nekdo jeden , nekdo 5modelu , hmm ,srat na to , hlavne si musime pomahat , jinak jsme v prdeli a mocipani si nas povodej........a my se nesmime fakovat ale drzzet pohromade ....jinak se muzem akorat porad hadat az do soudneho dne a na to kazdej sere .... howk Hlava
...ty woe tady lezi nejaky obrovsky brko , pojd sem ty jedna ..............škrt ---prásk ----ooooouaaaoooo----end . sleep-,....
Soucítím s MANHUNTEM, ale uplně teď vidím ty výrazy v obličejích těch lidí, co popírají jeho výnosnost Ale abych byl fér, tak se mi to taky nechce věřit. Shit, OFF TOPIC, sry
Tak mi to přeci jenom nedalo a ty neuvěřitelné krasavice jsem dnes vyblejsknul proto že to jsem nikdy neviděl aby mi prorostly za tři dny skoro všechny klony skrze RW kostku ,prostě profi práce od pana mistra Hlavy,opravdu smekám.Je to ukázková práce jako z nějaké knihy a to mi psal že byly tak na 65 %,protože jsme se trošku zdržely s předáním.nedovedu si představit jak budou vypadat klony na 100% .Tak že máme s kámošem už jasno,kdo je tady lamka a kdo profík ,nechci se už vracet ke starému problému,ale na konec jsem strašně moc rád že to takhle dopadlo .jinak by jsme asi nikdy v životě neviděly jak to má vypadat .Vše bylo nové a profi:už jenom přístup ze strany Hlavy(první dojem-super týpek),řezy byly všechny dle objednávky,tzn.chtěl jsem 10 SMBOG,mám je + 2 náhradníky které jak jsem psal netřeba,kámoš 10 * ppp,má je,+ 2 náhradníky,to se nám nikdy možná na jednu výjimku nestalo!!!!za druhé:přeprava klonů byla luxusní,pěkně rozdělené v "sadbovači"s neuvěřitelnýma krásnýma bílýma KOŘENAMA!!!vše ve stejné výšce v krásně upravené rw kostičce která nádherně bez jakéhokoliv násilí zapadla do velké rw kostky!!!!....to se nám také nikdy nestalo ..........ještě jednou díky pane mistře,za takovou práci ...............
a teď k věci:v podstatě se nic nezměnilo .......krom toho že nejsou vůbec žádné problémy s udržením života klonů
Zdarec, koukám že ti to už zas šlape jak má. Až teď jsem si všimnul, že používáš ty slabý kapiláry. Používáš nějaký přípravek na odsolování? Já mám ty silnější a nikdy jsem s ucpáváním problém neměl, navíc jedu občas AtaClean od Atami, přípravek na odsolení a pohoda, doporučuju.
S těmahle nitěma bych se ucpání docela bál
Ahoj,jo to máš pravdu,párkrát se mi stalo že se ucpaly.Mám to pod stálou kontrolou tak je hned měním.Mám ty slabé po celou dobu a ucpaly se tak 3 *víc né.nemůžu si dovolit dát tam silnější,protože čerpadlo které mám má slušný výkon a moc by mi to zalévalo,nehledě na to že mám ještě pořád pouze časovač na minutu a i když mám menší průměr,tak ze začátku zalévám ručně.Protože ta minuta je moc,jinak neodsoluji ničím.po každé sklizni vezmu celý systém na zalévání a namočím ho do vany s horkou vodou a nechám to nějakou dobu zapnuté...........