Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výslednou kostku haše ještě nemám, musím si ještě udělat takový dvě spojený fošny mezi kterýmy to budu lisovat jako to mají tady http://www.greenhome.cz/katalog/650207 (nestíhám, marodil jsem) [/B][/QUOTE]
vypadá to velmi dobře,jak jak si vymyslel ty dvě fošny?
prostě jse v železářství koupil dvě závitové tyče za cca 35 kč/kus délka asi necelý metr a obě přeříznul napůl
pak jsem vzal dvě silná prkna cca 15 x 30 cm a do rohů vyvrtal díry. Závitové tyče jsem těmi dírami prostrčil dal podložku matku a bylo hotovo.
No já jsem hlavně udělal blbost, teď jsem dostal ještě nápad jak to udělat mnohem levněji.
Žádné frézování....prostě bude jen železná deska pak dvě užší po stranách o tloušťce třeba 10 mm a zase deska, to vše sešroubovaný k sobě
podobny veci delame na praxi ale ty podlozky nebudou tak luxusne presny jak kdyz to vyfrezujes. To je moda roku 09 podelavat se na vzajem si musis zvyknout kazdej chce prachy! = shit
já mam svuj lis na hash aje vcelku dobrystaci vzit injekční stříkačku a uříznout konec(tam kde se dává jehla)pak stačí už jenom najít nějaky štupl a tím zacpat uřízli konec
zkoušel jsem něco podobného s plastovou vodovodní trubkou ve svěráku, problém je v tom že s tímhle materiálem nemůžeš vyvinout potřebný tlak a pak to moc při sobě nedrží, drolí se to atd...
ta má průměr asi tak 5 cm možná víc a to by byl pěkný koláč na to aby jsi to slisoval jen v ruce jak pistole na silikonové tuby funguje. to by asi nešlo
ak použiješ trubku s menším priemerom (1cm) tak by to šlo, ide len o to aby si to mal ako zlisowať... bol to len nápad... ako tu písal jeden člen, použíwa striekačku keby ju wložil do tej pištole určite by mal wäčší tlak ako len w rukáx... ako som písal - len nápad... ináč ten lis wyzerá dobre len pre mňa wysoká cena