Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm moc pěknej grow .Jinak s tim biobizzem mě to teda pro změnu pH krutě snižovalo takže zajímavý:-)
Nechce se mi věřit že ten odtah ti udrží přijatelnou hodnotu teploty...tři šestikulky musej docela slušně vytápět...nebo to máš někde ve sklípku ?
Původní příspěvek od telekuk Hmm moc pěknej grow .Jinak s tim biobizzem mě to teda pro změnu pH krutě snižovalo takže zajímavý:-)
Zdravím,
Ono to nejdříve pH snižuje o tom žádná, ale zkus to nechat namíchané den a pak změř pH a uvidíš. Proto je problém při organické hydroponii s biobizzem, nedovedu si představit nechat to týden v nádrži s roztokem.
pokud vadí, stačí pm a smažu,ju
Elessar
Edit: jo a s tou teplotou, záleží kde to máš a kolik tam máš třeba normálně stupňů v létě, jak je velkej prostor a tak.
hehe IP to mi připomíná že sem s kámošema kouřil údajné IP a tak jako asi je to tam známý jméno v JČ aneb pojmenovat to umí každej (mluvim o tom že to "nedávalo")...ale kdyžtak taky PM zajímalo by mě to
co se týče odtahu viděl bych to aspon na litratři ... ale těžko říct, třeba nebudou problémy jen s litrem ...
hoj ve spolek,
hele nelakuješ nás náhodou trochu? ty fotky sou trochu starý ne??? máš tam silvestra 2003
jináč jestli je to všechno all rajt,tak vítám do klubu dalšího kaskadéra (3x600 neni zrovna málo)
zdar a pevný nervy!
Původní příspěvek od Elessar Moc děkuju za odpověď,
já vím že pH letí nahoru, je to kvůli biologické aktivitě, bio-grow neobsahuje vodu, jakmile tam přidáš vodu, začne biologická aktivita a pH jde nahoru.
Zeptal jsem se ze zvědavosti. Správně by jsi to tam měl mít tak den, max 2, ale vidím, že to roste moc hezky.
Každopádně díky za tento thread, vím že organika je hodně těžká(když ji chceš dělat dokonale).
Je to snad první drip, kterej vidím s biobizzem.
Tak přeju hodně štěstíčka.
ještě jedna věc, nemáš náhodou řezy z JČ. Pokud nechceš odpovídat tady, napiš mi prosím pm. To víš, jsem strašně zvědavej
Elessar
len podla mna bas moc blizko seba tie lampy .. kludne by si snich vytiahol viac ... keby si sa posnazil tak hentaky kus by sa ti mohol podarit aj s dvoma šestofkama
inak ja som na dve 600w pouzil 1500m3 odtah takže 250 je kua malo