Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pozor na nootropika!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
downer
Stálý Člen

Karma uživatele downer - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to Roots :
Jestli tedy rád experimentuješ tak vyzkoušej Valetol. Sou to obycejný volně prodejný prášky proti bolesti (takže by to nemělo bejt až takový svinstvo) a na to si dej pivko. Když nezabere tak další valetol a další pivko. Já tomu řikám "bdít svůj sen".
A pokud prohrábneš lékárničku a najdeš Tramal (vynikající analgetikum) tak si čtyři dej a navrch prda. Přeju příjemnej let (můj subj. pocit : "kurva, ségra, dělej něco, já se v tom cukru rozpouštím....!")

-Kapitola 2 :
Když už je řeč o tý psychóze, podle mě to má člověk zahrabaný v hlavě (někdo hloubějc a někdo né). A podobnejma věcma jako sou třeba houby (ikdyž je to přírodní, vždyť příroda umí bejt taky svině, přece stvořila lidi... :-)se to vyhrabává. Mě se taky povedlo houbama vyhrabat svoji psychózu a nebyla to dobrá věc. Prostě sem nebyl připravenej a houby mě seřezaly. Byly to skoro dva roky, než jsem se cítil znovu bejt připravenej na houby, a taky že jo. Byl to nádhernej let a bez psychóz. Takže pro všechny psycho-týpky : JE NUTNÝ SE ŘÍDIT HLAVOU A NECPAT JI NIC, O CO SI NEŘEKNE

obratilo!!! cely to nam se Nejak

Old Post 30-05-2002 v 21:39 PM
downer je offline   Profil uživatele downer   Find more posts by downer   Foto galerie člena downer   Click here to Send downer a Private Message   Add downer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jo Valetol, to je fakt svinstvo maximalni. Minule mě nějak bolel zub, tak jsem si ho dala, pak jsem si dala špeka (páč by mě vůbec nenapadlo, že to může něco udělat) a pak jsem se asi dvě hodiny kochala krásou hnusnýho betonového mostu a další dvě hodiny byla jak v jiříkově vidění.

Old Post 31-05-2002 v 08:03 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

jo tramal je docela hustej, :-)) ale valetol nezhám tak že za test by to stálo.. :-) mam kámoše co žerou prášky jak zjednaný tak jim to navrhnu :-))) sem zvědavej co se bude dít

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 31-05-2002 v 13:02 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo jo ,taky udelam nejake testy na kamosich.huli jako vztekli a navic do sebe hazi fakt husty veci (neverili byste co udela treba 4-5 prasku na hubnuti )

Old Post 31-05-2002 v 20:12 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

panove myslim, ze jste se dostali uplne nekam jinam. Jakobyste necetli prispevek od Cyklistky. Pise tam o vaznejch vecech a osobne mi to pripada drsny. A vy tady nadhazujete takovyhle sracky. Kvuli tomu to cyklistka asi nepsala. Sorry, ale K-.

Old Post 31-05-2002 v 23:11 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Sorrz, ale K- vam nedam rozmyslel sem si to. Ale vazne, jestli ma cyklistka takovz problemy, pripada mi to od vas trosku nevhodny.
Jinak Cyklistko drzim palcce, doufam ye se co nejdriv das do kupy.

Old Post 31-05-2002 v 23:14 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

2 kjegel Příspěvek č. 23

chapu tvoje reakce (zrejme na to co jsem napsal ) - byla to nechutna nadsazka , ale nevim jestli ty ale ja se stejnym problemem jako pise cyklistka setkal ,nebylo to sice v bohnicich ale v dobranech ,takze wim moc dobre o cem tady rec je .prasky a ostatni chemie je svinstvo a vim to moc dobre , uz nikdy nic takovyho nevezmu ,protoze vim co to s lidma dela (party do toho nepocitam ) jo a nemyslim si ze jeden tramal nebo tak dokazou udelat takovy brutality v hlave , vse s mirou a je to v pohode,pokud tam v ty hlave uz neco neni pred tim .

Old Post 01-06-2002 v 12:13 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hofa
Stálý Člen

Karma uživatele hofa - 0% Pěstitelská

Chemie nooroptika Příspěvek č. 24

Beru mesic piracetam a to docela v hustych davkach (statnice za rohem) a zatim zadnej problem. Myslim, ze to hodne zavisi na psychice cloveka a na jeho zdravotnim stavu. Ale jinak... je mi te lito cyklistko

free smoke for everyone!!!

Old Post 01-06-2002 v 13:02 PM
hofa je offline   Profil uživatele hofa   Find more posts by hofa   Foto galerie člena hofa   Click here to Send hofa a Private Message   Add hofa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

2 bikerka Příspěvek č. 25

Tak to si aspoň mohla zadáčo na Mezi ploty Držim palce, teď už to může jít zas jen k lepšímu.

Old Post 01-06-2002 v 20:36 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Díky moc za podporu! Příspěvek č. 26

Moc vám všem chci poděkovat za podporu.
Už jsem v pohodě, akorát, že do mě cpou lithium, a na to se nesmim ani napít, natož si dát ganju, a taky z toho mam docela slušný depky.
Jinak moje lékařská zpráva zní: akutní polymorfní psychotická porucha bez příznaků schizofrenie, škodlivé užívání cannabinoidů a nootropik.

Jeden psychiatr tvrdí, že za to mohli nootropika ( jedla jsem 4 denně po dobu 1 měsíce), druhej tvrdí, že za to může pouze marihuana ( a jsem tedy právě ta 1 ze 100, která má holt tu smůlu).

Jinak ten fyzickej absťák, takovej termín asi neexistuje, já tim myslela spíš to, že to přišlo v době, kdy jsem po 4 letech na měsíc ganju vysadila, a tak to taky mohlo zrovna hrát určitou roli.

Jinak se mi ta psychoza projevila v tom, že jsem si myslela, že jsem Antichrist, pak Bůh, že jsou pro mě natočený filmy a písničky atd...něco jako v tom filmu Beautiful mind, a skončilo to tim, že jsem se v parku svlíkla do naha a jen tak tam lítala, protože jsem si myslela, že ty lidi kolem nejsou opravdovský, bylo to fakt že jako hodně drsný.

Nejdrsnějšim zážitkem ale byli bezesporu Bohnice, první tejden mě ládovali práškama a já si na to vůbec nepamatuju, uplně mi ten tejden zmizel z života, a pak dva tejdny jsem strávila zavřená v baráku s 40 starejma a bláznivejma babama, a myslela jsem, že duši vypustim.

Nikdo přesně neví, co to způsobilo, ale nemůžu už nikdy cokoliv brát, ani hulit, a ani teď na ty prášky pít alkohol, je to hotový peklo.

S nootropikama ale přece jenom raději opatrně, ok!

Old Post 03-06-2002 v 16:09 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

cyklistko držim ti palce, to co popisuješ je fakt hustý ani se mi tomu nechce věřit, teď se na hulení i jiný věci určitě vyser a počkej až budeš v pohodě, ať je to za měsíc či za rok

jen by mě zajímalo co na to tvoje okolí, ať jestli máš manžela, či kluka nebo rodiče?

jestli se ti o tom nechce psát, tak nepiš, nic se nestane :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 03-06-2002 v 20:19 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
velkáamalápísmena
Nový Člen

Karma uživatele velkáamalápísmena - 0% Pěstitelská

ty joooo Příspěvek č. 28

Takže sci-fi Cyklistko.Nerad bych se tě nějak dotknul, ale tvé představy jedinečnosti a výmečnosti na tom to světě v podobě Boha atd., jsou jak výmysly malého zakomplexovaného dítěte, které si na něco hraje a chce být mocné a konečně povšimnuté.
Nemá zřejmě žádnou cenu tvůj problém rozebírat zde, určitě ti psychologové o tvém problém řekli dost snad ti i dobře poradí, jak s tvím problémem pokračovat dál.
Myslím si, že jsi člověk, který opravdu by drogy brát neměl, když tě po pár letech, zřejmě usilovného feotvání,usilovného hledání a tápání tě zničí jedna jediná myšlenka, kterou máme všichni v sobě představa jedinečnosti a veskutečnosti je to osamění vlastního mozku ve vlastní hlavě.
Takže tímto chci říct, že drogy jsou svinstvo a to všechny i ta naše milovaná MARIHUANA milovaná i mnou.
Kdo se bude přejídat dary bohů, zničího i opravdu malá bezvíznamná kůstka.

Cau hlavne to neberte zas tak vazně sem zhulenej jak bomba cau.

Pište VELKÁ a malá písmena.

Old Post 03-06-2002 v 21:38 PM
velkáamalápísmena je offline   Profil uživatele velkáamalápísmena   Find more posts by velkáamalápísmena   Foto galerie člena velkáamalápísmena   Click here to Send velkáamalápísmena a Private Message   Add velkáamalápísmena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Ahoj Cyklistko, věřím že jsi už OK a najdeš novou rovnováhu... Ty osobně si myslíš že je to nootropiky či trávou?

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 04-06-2002 v 23:53 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Cyklistko, v první řadě přeji brzké uzdravení. Mám teď docela starosti s kamarádem - nedávno ho taky hospitalizovali (mám dojem, že šlo jenom o to hulení ). Už je doma a, i když pomalu, alespoň se zotavuje.

Docela mě to překvapilo. Já sám jsem tu dlouho nebyl, protože se teď stěhuju a mám docela kalup. To je taky příčina, proč už jsem tři týdny nehulil, takže doufám, že mě to příště neporazí...

Milujte se a množte se!

Old Post 05-06-2002 v 09:16 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

frexame co je na tom drsnýho? Tak to přece je! A O TO TADY DE, NE?

Já to vůbec nechápu? Co to je za patáky co do sebe cpete a proč? K čemu? Já doma nemám skroro ani acylpirin. Jsem snad nenormální? Nebo že byste mě nakonec přesvědčili, že to je to co mi ještě chybí?Fakt? No nevím.

nemo

Old Post 12-07-2002 v 00:15 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

To Saluh Příspěvek č. 32

Všem vám thanx, že mi držíte palce, a Tobě Saluhu díkajz za takovej odbornej příspěvek.
Už jsem zase fit a v pohodě, ale do kupy jsem se dala až poté, co mi psychiatr ještě přidal antidepresiva, předtim to bylo hustý a měla jsem depku jen co jsem vstala.
Funguju už zase jako kdokoliv jinej, akorát mám strašnou chuť na hulení, ale vim, že nesmim, místo toho jsem paradoxně začala kouřit, jenom kvůli tý jedný minutě či co, co si člověk po nikotinu taky připadá trošku high.
Je to ale strašně těžký nemoct vůbec hulit, neuvěřitelně moc se mi po tom stejská.
Ale co řiká Saluh řiká i můj psychouš i psycholožka, že prostě už hulit nesmim, jinak se mi to vrátí.
No to se na to vyprdnu! Jeden by z toho ještě chytnul psotník, ale držim se, protože do Bohnic se už nikdy v životě vrátit nechci, mezi ty bláznivý smradlavý baby, tfuj.
Díky vám všem za projevené sympatie a přeju dobrou úrodu!

Old Post 14-07-2002 v 17:35 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-09-2006 - Pozor na novy Overgrowonline !!!! - 15 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás