Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malinkatý update. Kytky jsou někde mezi 2-3 týdnem kvetení, nevím přesně příště se polepším ) svítím pořád 18/6 příští kolo zkouším 20/4 u vícero seedbank jsem viděl toto doporučení
Chlape, proč ty kytky fotíš za světla a ještě sem dáváš obrácené fotky? Měl by jsi fotit těsně potom co zhasne výbojka. Kytky ještě nejsou povadlé a fotka z bleskem vypadá skvěle, vyniknou barvy. Ty obrácené fotky pak musíš obrátit v nějakém programu. Třeba obyčejné malování ve windows to zvládá (menu obrázek -> překlopit či otočit -> otočit o úhel) Ať se daří! .
Původní příspěvek od Calzone Chlape, proč ty kytky fotíš za světla a ještě sem dáváš obrácené fotky? Měl by jsi fotit těsně potom co zhasne výbojka. Kytky ještě nejsou povadlé a fotka z bleskem vypadá skvěle, vyniknou barvy. Ty obrácené fotky pak musíš obrátit v nějakém programu. Třeba obyčejné malování ve windows to zvládá (menu obrázek -> překlopit či otočit -> otočit o úhel) Ať se daří! .
JJ je to pravda, ani sem si to neuvědomil. Měl sem ve foťáku málo šťávy a s bleskem bych neudělal ani jednu, tak semtam napálil od boku tři fotky a rychle s tím do PC. A mám nějaký lowednový foťák kde jsou některé fotky zvlášť makra bleskem hodně přepálené => s lampou = bez blesku jsou ty makra lepší. Opraveno.
Tak a je tady můj zatím malinkatý první indoor problém s listama. Konečky žloutnou vypadá to že budou hnědnout usychat a kroutit se nahoru. Chci to podchytit co nejdřív. Spálení živinama? Ještě to není nijak extra vidět a dělá se to na listech ve vyšší části rostliny. Takže pokud to není nedostatek něčeho tak to ted párkrát zajlu čistou vodou s kořenovým stimulátorem a snad to pomůže. Za jakoukoliv radu budu rád.
Původní příspěvek od Skáčkař Ahoj, omlouvám se, ale bude to trochu mimo téma. Mohl bys mi, prosím, říci, jaký je obsah thc u takovýchto automaticky kvetoucích odrůd?
Podařilo se mi vygooglit:
SPECIFICS LOWRYDER #2
Indoors/outdoors: Especially suited for outdoors. But also nice for indoors (in the window).
Growing: 0 weeks.
Blooming: 9 weeks.
Height: 50 - 80 cm.
Yield: 15 - 35 grams per plant.
Harvest: Several times a year.
Climate: For all climates.
THC: 10 - 15%.
LOWRYDER #2
Lowryder #2 is bigger, more bushy and makes more buds than the original Lowryder and because of this, produces a much bigger harvest. A negative point is that #2, because of its size, is a little more difficult to hide in the garden. This plant is a mix of Northern Lights, Santa Maria and a ruderal. The ruderal genes make it possible that a light cycle of 12/12 is not needed for the plant to start blooming. In a way, it starts to bloom right after germination, even if the plant is in the light for 24 hours a day. Furthermore, Lowryder #2 will stay quite small (50 - 80 cm.) and will be ready for harvesting 9 weeks after the seeds are put in the ground.
ahooj
tak jak to vypada s kytí ?
horši se to nebo už je to ok?
držím palce a muj typ je přehnojení
skus to jen vodou zalevat aspon chvili
nebo v malich koncentracich hnojek
čest a držim palce k+
Cest vsem.
Tak zadny velky problem se mi u kytek nijak nerozjel a vypadaji ze po jedne zalivce bez hnojiv jenom se stimulatorama se vsechno vraci do puvodniho stavu. Asi sem to jednou prehnal s hnojivama, ale nijak zavratne. Tak a sup sem nejak maly update