Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » White widow - posledních 14 dní tma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
zkracujete periodu ke konci květu
Ano, periodu zkrátím na více jak 7 dní
Ano, na jeden až dva dny nechám tmu
Ne, ale přemýšlím o tom
Ne, myslím, že to kytkám jen uškodí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Fajn, že máš takú skúsenosť, dobre vedieť. Ja som v podstate o neofukovaní rastlín (následne šišiek) ani neuvažoval, pretože každoročným nepriateľom č. 1 bola pleseň (ešte za čias skleníka). Teraz pri umelom osvetlení sa mi dokonca tiež raz vyskytla pleseň - v najhustejšej a najväčšej šiške Great White Shark-a (vysoká vlhkosť počas tmy). Ahoj.

Marihuana je dar.

Old Post 17-10-2008 v 18:57 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

jj taky me to zaujalo prestat ofukovat dneska jsem vypnul ofuk a davam dva dny tmy tak uvidim jestli tam bude neco "navic"

Old Post 17-10-2008 v 22:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milan8
Nový Člen

Karma uživatele Milan8 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak pak každopádně napiš jestli to pomohlo.

Old Post 19-10-2008 v 20:08 PM
Milan8 je offline   Profil uživatele Milan8   Find more posts by Milan8   Foto galerie člena Milan8   Click here to Send Milan8 a Private Message   Add Milan8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Milan8
jo tak hochu vis ze i jo ikdys treba na rhinu to moc neslo protoze to by byla pryskyrice na pryskyrici. ale na ostatnich po jednom dni znatelne pribyla ta krasna hmota

Old Post 19-10-2008 v 20:39 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tak jsem též nechal 2 dny tmy a nevěřil bych ale opravdu to funguje. Na fotky po se můžete mrknout tady ale nejlíp to de vidět tu.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 30-10-2008 v 19:21 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

No, já bych se hlavně snažil mít co nejnižší vlhkost, protože sucho nutí rostlinu k produkci pryskyřice. Je to sekundární metabolit.

Old Post 01-11-2008 v 14:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Já bych řekl že v celku kravina mýt tmu, protože ve tmě přece nerostou tak bych řekl že to nemá žádný smysl.
Ale s tím zkrácením periody by to mělo fungovat, aspoň by je to popohnalo do konce květu.

Jinak opravdu je to káždého věc, já třeba nedělám ani jedno a v pohodičce. Je to spíš o pokusech, než že by to mělo nějaký viditelný efekt.

Ahoj urcite viditelnej efekt to bude mit 100% efetk.2 tydny tmy jse dava aby si kytku vystresoval.Taky muzes pouzit 12 tmy-10 svetlo.Ale ta tma je asi nejlepsi.WW se kvete 10 tydnu + breeders rikaji 8 tydnnu 2 tydny tmy aby si privedl kvetinu do stresu tim padem vyprodujuje vice crystalu.Tak ze to 100% efekt ma.

Old Post 22-11-2008 v 22:25 PM
alienh
Nový Člen

Karma uživatele alienh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

caute ja nechal 3 dny tmu a jen se mi tam rozlezla plisen ale udelal sem chybu ze sem odpojil aji vetrak........ale chybama se clovek snad uci

Old Post 22-11-2008 v 22:42 PM
alienh je offline   Profil uživatele alienh   Find more posts by alienh   Foto galerie člena alienh   Click here to Send alienh a Private Message   Add alienh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Angelskunk: Podívej se na příspěvek č.24. Zkusil jsem tmu na 2dny a krasně orosené.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 23-11-2008 v 00:02 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

alienh : a jakou jsi mel vlhkost? kdyby jsi mel malou ti to snad tak rychle nesplesnivi!

Old Post 23-11-2008 v 12:00 PM
Wanad
Stálý Člen

Karma uživatele Wanad - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Takže: nechal jsem sedm dní tmu a vypl větrák...a musím říct, že to skutečně okrystalizovalo brutálně. Neskutečně a rozhodně tam byl mega rozdíl oproti mým běžným 2 dnům tmy. Takže, vřele doporučuju!!! Bohužel nic není nafoceno. No, třeba příště. Délka květu byla 10 týdnů. 7 dní tma. Klidně bych zkusil i víc.... příště.

Old Post 23-11-2008 v 21:58 PM
Wanad je offline   Profil uživatele Wanad   Find more posts by Wanad   Foto galerie člena Wanad   Click here to Send Wanad a Private Message   Add Wanad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás