Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fajn, že máš takú skúsenosť, dobre vedieť. Ja som v podstate o neofukovaní rastlín (následne šišiek) ani neuvažoval, pretože každoročným nepriateľom č. 1 bola pleseň (ešte za čias skleníka). Teraz pri umelom osvetlení sa mi dokonca tiež raz vyskytla pleseň - v najhustejšej a najväčšej šiške Great White Shark-a (vysoká vlhkosť počas tmy). Ahoj.
Milan8
jo tak hochu vis ze i jo ikdys treba na rhinu to moc neslo protoze to by byla pryskyrice na pryskyrici. ale na ostatnich po jednom dni znatelne pribyla ta krasna hmota
Původní příspěvek od Mr.MEN Já bych řekl že v celku kravina mýt tmu, protože ve tmě přece nerostou tak bych řekl že to nemá žádný smysl.
Ale s tím zkrácením periody by to mělo fungovat, aspoň by je to popohnalo do konce květu.
Jinak opravdu je to káždého věc, já třeba nedělám ani jedno a v pohodičce. Je to spíš o pokusech, než že by to mělo nějaký viditelný efekt.
Ahoj urcite viditelnej efekt to bude mit 100% efetk.2 tydny tmy jse dava aby si kytku vystresoval.Taky muzes pouzit 12 tmy-10 svetlo.Ale ta tma je asi nejlepsi.WW se kvete 10 tydnu + breeders rikaji 8 tydnnu 2 tydny tmy aby si privedl kvetinu do stresu tim padem vyprodujuje vice crystalu.Tak ze to 100% efekt ma.
Takže: nechal jsem sedm dní tmu a vypl větrák...a musím říct, že to skutečně okrystalizovalo brutálně. Neskutečně a rozhodně tam byl mega rozdíl oproti mým běžným 2 dnům tmy. Takže, vřele doporučuju!!! Bohužel nic není nafoceno. No, třeba příště. Délka květu byla 10 týdnů. 7 dní tma. Klidně bych zkusil i víc.... příště.