Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » New box 125 blue/200Red CFL - žádný hluk, žádný pach
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

pohled na celek

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 18-10-2008 v 10:43 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

a již zmiňovaná škvíra !!!
(za daných okolností považuju zbytečné přidávat foto č.4 tedy jen přihrádku se zvlhčovačkou...je vidět i z fotky č. 3)

Old Post 18-10-2008 v 10:45 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

nazdare,tiez inem nieco podobne jak ty len otrosku vacsi priestor,drzim palce.tu sparu trebars pretry bielym silikonom

Old Post 18-10-2008 v 15:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

to makaveli22 : to je nesmysl. Jak by se pak otvírali dveře?!? (jsou to šoupačky viz obrázek...)

Old Post 20-10-2008 v 09:35 AM
Host
Host

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Rasta_pasta
a již zmiňovaná škvíra !!!
(za daných okolností považuju zbytečné přidávat foto č.4 tedy jen přihrádku se zvlhčovačkou...je vidět i z fotky č. 3)

Zdarec, taky mi u dveří od pěstírny prosvítalo světlo, vyřešil jsem to pěnovou páskou. Něco takovýho http://okentes.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=37000-0

Old Post 20-10-2008 v 09:45 AM
Host
Host

Příspěvek č. 22

HOPS TO JE SPARA PRI DVIERKACH, NIAK SOM TO PREHLIADOL, JA SOM TO VYRIESIL TAK ISTO JAK TI TU NAPISAL CLAUNE LEN TROSKEN INOU PASKOU ALE PODOBNOU

Old Post 20-10-2008 v 10:26 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Zdravím všechny mikropěstitelé, ale i makropěstitelé..

Můj projekt se bohužel začíná komplikovat.
První a vůbec asi nejzávažnější věc je ta, že to TTčko je celkem"hlučný" (čekal jsem, že bude tišší..), takže budu muset dořešit nějakou odhlučněnou krabici, do které ho vložím a vystelu to nějakou minerální vatou...
Věc druhá je ta, že až uložím to TT do nějakého boxíku, tak už se mi zase nevyjde vedle pacháče do jednoho "patra" , takže větrák bude muset být pravděpodobně vertikálně (prostorově náročné), tudíš asi budu muset zrušit tu poličku se zvlhčovačkou a kytizz dát až na dno skříně...
Bohužel i ten Isoflex je celkem tlustý, takže to asi jinak udělat nepujde!

Zkoušel jsem napojit TT rovnou na pacháč, což by se mi tam vešlo, ale bez použití toho Isoflexu dělá ten venťas fuckt céres, takže musí být na výdechu napojen alespoň na 40 cm Isoflexu...

Kdyby ste měl někdo nějaký šikovný nápad, jak to vyřešit, budu Vám vděčný.

Se zatím mějte a až zas něco vykoumu, tak to sem hodím, takže czus

Old Post 21-10-2008 v 10:38 AM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Rasta_pasta:
tak hoď prosím ještě nějaké fotky z těch pokusů s tím TTčkem, takhle nemám moc představu o tom prostoru tam. Každopádně pokud zrušíš tu poličku kde máš zvlhčovačku, tak nevim kam dáš pak ty kytky, když ta SPSka je široká jak půl skříně. :/ Já mám skříň širší a hlubší, nemám tu poličku na SPS a pěkně mě to sere, musim se dost omezovat.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 21-10-2008 v 11:07 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ok, dneska nafotím a zejtra to sem hodím...
Jinak ta SPS bude nesjpíš mimo skříň a pára tam bude vedena hadicí od vysavače, ale toto ještě budu koumat

Old Post 21-10-2008 v 12:40 PM
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Čau a co ješte to TT trochu spomalit? třeba kdyby si koupil odpor 10W 1kOhm tak by si to možná zredukoval an těch 100m3/H možná ješte míň , když vezmeme v úvahu že cflka by se daly chladit pc vetrákem a to TT má výbornou sílu na profouknutí toho pacháče.... to by možná šlo... no kdyby si se do toho chtěl pustit tak kup radši ty odpory 3 1K5 1K3 a 1KOhm... (je to 1,5Kohm 1,3 Kohm a 1kOhm) já tak reguluju svuj sunon je sice pravda že je to takový prdítko (teda jenom v tlaku jinak to má 198/h) a sem naprosto spokojenej... mám to zpomalený tak na 50% a uchladím s tím Sodík 150 a ješte tam mám pacháč :-D

jinak přeju ti ať ti to vyjde...
jo a s tím odhlučněním tak že to dáš do té krabice sem to taky zkoušel ale teda moc to nepomohlo... asi tak o 10% a to je dost nedostatečný...

edit : jo a k té díře mezi dveřma... skus tam dát njáký těsnění třeba se to tím posouvání dveří nesedře... nebo tam dej malý těsnění aby se to nedotýkalo těch dveří a třeba to aspoň trochu eliminuje svetlo...

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 21-10-2008 v 13:33 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

odhlučnění Příspěvek č. 27

Ola Ombreééééés,
mno už jsem vyrobil tu odhlučněnou skříňku(zatím bez vystýlky) a nacpal jsem tam to TT.
hlučnost spadla tak o 20-30% ale pořád to je takhle nepoužitelné, takže ten regulátor je nevyhnutelný...

Jinak teď to docela zevlím, pač není moc času, ale do už to vesměs čeká jen na ten regulátor a na řezy. Do konce týdne dodám aktuálnější fotky, tady ta je někdy z minulého týdne (teď už je pachháč spojenej Isoflexem s tím TTčkem a vše je na svém místě.

O5 budu rád za jakékoliv připomínky či náměty na zlepšení.

Old Post 29-10-2008 v 15:18 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

po delší odmlce jsem o5 tady.
v boxu se zatím nic nezměnilo, pač to momentálně stojí a padá na tom regulátoru otáček...

Už jsem taky přemýšlel, že pokud se mi nepodaří to TT umlčet, tak ho vyhodím i s pacháčem, dám tam nějakej výkonej kompák a udělám si matkárnu , ale podotýkám že je to až poslední možná altrnativa.
Tady přidávám fotečku připojení pacháče k tomu TT

Old Post 06-11-2008 v 16:25 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

tak bohužel, se mi tento projekt, nepodařilo dotáhnout do zdárného konce.
Vyplnilo se přesně to, co jsem čekal a hluk je pořád slyšet i přes odhlučněnou krabici, v které bylo TTčko...

Takže nakonec je z této skříňky Matkárna, ve ktré jsou už měsíc 2 klony GWS pod tou 125W Blue a odtah jsem nakonec vykoumal 12V větrák, co se montuje do servrů a má výkon 150m3/h.
Ofuka zatím nemám, protože klipsna dělá kravál ale asi tam loupnu 2-4x větráčky z kompu

Old Post 25-01-2009 v 13:50 PM
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Ja som sa podobne okaslal s tym TTckom, huci to az az ... inak som ho skusal zapojit cez regulator a vobec sa neroztocil, len to v nom cvakalo a ani ked bol regulator na 100% sa neroztocil ... takze ani ten regulator asi nieje riesenie. Ja som to poriesil Ruck ventilatorom + regulator a je to spolahlive a tiche, najviac co mi v boxe huci je sunnon na ofuk ale aj ten sa da zregulovat do pohody... Tak drzim palce nech sa ti podari to nejako vyspekulovat

JUST WEED SMOKER

150W MH/HPS & ALLMIX -SCROG- 8 x WHITE SATIN [Grow Over] ...
150W MH/HPS & 15L BUBLER - 2 x WHITE SATIN [Grow Over]...
150W MH / 250W HPS & COCOMIX - 4x BELLADONNA [Grow Over]...

Old Post 27-01-2009 v 12:39 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

matkárna Příspěvek č. 31

mno, tak jak už jsem psal výše, tak se mi nepodařilo umlčet to TTčko, tudíš jsem z této skříně udělal Matkárnu...

Odtah - PC větrák s kapacitouz 150 m3/h
Zvlhčovačka - SPS 808 napojená na spínačky (v noci off,ve dne jede po 20 minutách... )
Ofuk - dva malý kompáky
Světlo - 125W CFL - blue Envirolite
Krmení - BN coco nova A+B, BN Zym, AH excelator
Médium - lignocel, alias kokosové vlákna
Květináče - litry nevím, ale hrana je 10*10 cm

Osazenstvo - 2x GWS (velkej bílej žralok) přivezl jsem to 24.12.2008

PH - srovnávám na 5,9 - 6,2 v každé zálivkce (Adwa A100)
Teploty - 18 - 26 stupňů
vlhkost - 60 - 90%

Za konstruktivní připomínky, či náměty budu vděčný

Old Post 04-02-2009 v 11:23 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

a ještě jedna

Old Post 04-02-2009 v 11:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás