Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, takze od dneska se zacinam zatemnovat, myslim si ze velikost kytky je optimalni. Trosku mi prez prazdniny prerostla , tak sem ji naposledy potrenoval a poohybal.
Soude podle stonku tak je na tom mozna lepe nez byla loni. Je to zrejme zpusobeno ofukem.
Jinac aplikuji PK od Bionovy a kvet od BioBizu.
Doufam ze kdyz nebudu striktne dodrzovat zatemnovaci rezim (z casovych duvodu )takze mi to nezhermati, nebo neco...to bych nerad.
Skoda, ze nemam na mobilu lepsi fotak. Ale zde jsem odhalil kolegy windoristy , maj vyhodu, ze mohou jet i pred oknem.
Ja jedu za oknem.
Jinac k me soutezi: to to tady nikdo necte?
Pravidla doplnim pozdeji...
Hojte, mam tu update z pole. Kytickam zrejme prorostly korinky uz ke hnoji ( pozde ale prece - pac sem ho dal moc hluboko, ale byl cerstvej a tak jsem se bal spaleni )
Tady se muzete podivat, jak ze ty modely vipadaji. Nejlepsi je K2, sice sazena velmi pozde, tak je malinka, ale vuni je neprekonatelna. Breeder tvrdi, ze je velmi vhodna na out, tak uvidime.
Belladona je tu out pestiteli vcelku vychvalovana. Sem zvedavi co s ni zpusoby kros s JH, ale doufam ze odevzdal ze sveho genofonfu jen to nejlepsi a bude dobry pohul. Jen se bojim aby to diky JH nezaclo kvest treba az v zari...
Jinak DoubleDutch a GWS jsem tu nemohl najit vypestovany venku (ach to hledani), takze bohuzel nevim. Stranky tvrdi ze na out se da...
Takze mame na krku zari, proto je nejvissi cas zacit experimentovat s chemii. Jak jsem psal nahore, budu testovat vliv chemek na urychleni zacatku kvetu. Viz:http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29925
No kazdopadne mi delaji radost. GWS uz kvete. Ostatni spis par předflaurs
Nahore pohled ze stromu
Pak dva celkove pohledy.
Zde v predu DD a za ni Belladona*JH
GWS
K2
Outdoor is my Laboratory
Budou hermoušové?
Muj dopravni prostredek- kanistr na zadi drzi jen kdyz ho prisednu sedlem. Vzhledem k tomu, ze mam mali kolo a 180 cm tak si pak na tech polnackach pripadam jak mlady cernoch ze San Andreas
Dnes koncim zatemnovani windooru, od ted bude kvest s periodou co nam chystaj tam nahore...
<-- zoom it
Vypada to vcelku zajimave, jsem zvedavi, na to, ze to kvete tak 3 tejdny tak je to podle me v porovnani s minulem o dost lepsi. No pridavam fotaz, cili mate moznost to sami posoudit, he.
Teda to je moc pekne to se musi nechat necekal sem co se da vykouzlit za oknem a jak se pekne divaj na strit uz se asi nemuzou dockat az je vezmes ven na prochazkuhodne zdaru
Hoj Zewlaci...
Mam tu jednu fotku z windoru a take moji teroii procisteni. Pouzil jsem Final Solution, ale figl je v tom, ze jsem ohulil topeni (pod parapetem) a ofuk vetrackama. Jde o to, ze kytka rychlejc ztraci vodu prez palice a listy a tim padem se cyklus vody urychluje, coz zkvalitnuje a zrychluje procistovani. No vice informaci viz. faq
Uvidime se...
edit pro znalce modelu White Widow: Kolik dni ji mam jeste dat?
Sklizen se jiz blíží. Momentalne leju jiz pouze cistou vodu, mel bych koupit destilku na naredeni, aby procisteni melo optimalni vztupni podminky. Jinac pujcil jsem si od kamarada mikroskop, abych mohl spravne posoudit zabarveni pryskyrice.
Jak je ale videt z druhe fotky, tak priblizne 20-30 procent třichromů se již zabarvilo do mlecna. Jeste si ale trosku pockam na vetsi stoned.
(precejenom venku nebude o drivjejsi sklizen nouze )
Tak potom co jsem se vzpamatoval z soku, jsem zajel na pole s klubkem provazku a vazal a vazal. Nakonec policko nebylo rozfoukane cele, ale plno vetvi to ma jiz za sebou.
Neco jsem jiz sklidil (mala domu-bojim se)
Jinac sem rad ze to ponicil vitr a ne corky....
Pestu zdar!!!
Zde vlevo GWS (jedna z tech ne uplne nejvetsich palicek) a vpravo DoubleDutch (jedna z nekolika "centralnich slamu" )full
Takze windooru bylo celkem...60,3 gramů. Je to celkem značný pokrok oproti minule. Zase jsem se nevyvaroval svilusek ale nevim jak moc ovlivnily sklizen. Z vysledkem jsem vcelku spokojeny, ale samozrejme se budu snazit, aby toho bylo priste zase o neco vice. Palicky jsou pekne orosene a stavek prijemny, zadne fyzicke zkoureni...