Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj Uš jsem se o tom taky přesvědčil, ale mám ještě 5 seeds tak tomu dam ještě šanci se ukázat. Ale od KC brains už asi kupovat nebudu. Jedině od Sensi Seeds.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
SS 2: Tak mám 3 opravdu krásné kytky...
Ohýbáni se mi docela povedlo, hned pod lampou jsou větvičky ze spod a po bocích jsou vrchní větve tak že radost. Včera jsem pohnojil AH tak se mi zdá že zase trochu zezelenali. Jinak k 400W sodíku přibyli dnes dvě zářivky Nlite 24 W purple. Které svítí opravdu hodně pálí mě z toho oči. Kytky jsou opravdu vitální a plné síly a vpadají jako kdyby jim nic nechybělo, to sem moc rád. Sensi Seeds má opravdu dobré semínka a ještě lepší genetiky.
< Paličky
< Pjekná fotka
< Tahle SS 2 měla jak začínala kvést listy trochu zkroucené dolů a nějak jí to zůstalo ale jen na jediný kytce
Mno tak zatím SS2 krásně bobtnají. Žádný veliký problém není. Akorát mě trochu trápí teplota, ale co můžu nadělat kdyš je venku 32. A uš začínají krásně vonět. A cukrovat se...
Chtěl bych se zeptat jestli to mám ještě cenu přesazovat do většího nebo ne, nechtěl bych s holkami moc manipulovat aby nebyli ve stresu s přesazení atd. Tak nevím.
< To je ta krapet vytáhla ale bude asi pěkná
< Tydle dvě paličky vedle sebe jsou hlavní větve
< Prales
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
< Ta největší palička teda bude asi největší.
Tak z kytek jsem úplně unesený, jsou opravdu luxusní. Opravdu se těším na sklizeň jak budu ochutnávat. Jinak tak zajímavě voní takovou vůni jsem ještě necítil. Docela smekám před Sensi Seeds. Ale ještě nebudu předcházet...
Stále hnojím fází číslo dvě AH, od 30 dne květu začínám uš trojkou.
< Jedna boční větývka
< Tydle paličky skoro nesvítí a stejně docela rostou
< Cool fotka
Tak kytičky se mají čile k světu. Krásně se cukrují . Jinak dneska dostali uš 3fázi AH ještě poloviční dávku zdálo se mi to ještě moc silné. A dal jsem do zálivky trochu peroxidu vodíku, tak snad jim to neublíží:.
< Ta na hoře z jiného pohledu
< Ta vytáhnutá pálka ale pěkně zhoustla a jak je pocukrovaná
< Taková menší větvička ale taky pjekná
< Jedna kytky
< Druhá kytky
Mno co dodat kytky krásně kvetou. Jen se mi povedlo je asi mírně přehnojit. Usychali mě konce listů. Jinak všechno v pohodě od 40 dne začnu flushing. Protože Shiva Shanty 2 kvete 45 - 55 dní Tak abych flusihing dělal aspoň týden nebo i déle. Ještě jsem se pokoušel o makro
< Palička která je na hlavní větvi u ty největší pálky doporučuji zvětšit
< Kmen
< Fakt krásná tlustá pálka
< Makro
< Makro
< Makro
Tak dneska jsem dal uš poprvé Final Solution. Kytky krásně nabobtnali za těch pár dní uš to vypadá opravdu fajnově. Myslím že ještě trochu povyrostou do sklizně.
< Taková hodně špičatá
< Jedna z bočních větviček na ktery skoro nesvítí
< Ta největší pálka
< Ta vytáhlá ale vypadá drsně
< Spodní paličky
< Taky jedna z malinkých paliček
< Řekl bych že se trochu zakulatili
Tak mám tu pár fotek. Jak jsem ta koukal tak budu sklízet asi za pár dní možná už o víkendu. Trychomy Už se kalí jsou skoro všechny bíle trochu počkám aby to bylo 50/50 zakalené a jantarové aby to byl dobrý high. Ale fakt nevím tím hodinářským kukátkem to dobře nevidím. A kapesní mikroskop 50x a 80x zvetšení mi přijde až v pondělí ale už to asi budu mít sklizeny. Tak aspoň na příště.
Jinak už mám váhu tak že všechno po sklizni zvážím. Docela jsem zvědaví kolik toho bude.
Ještě se musím zmínit o vůni úplně mě to flákne do nosu jak tam vlezu fakt drsny.
< Ta největší je luxusní
< Pěkná fotka
< Tady mám pomůcku abych věděl kdy jsou zralé
Tak jsem sklidil . Jsem moc překvapený jak vyrostli. S mým prvním InDoorem se to nedá srovnat.
Když jsem je otrhával tak mě tak lepili ruce že jsem zalepil všechno kolem a udělal jsem si asi půl gramu hašíku. To se mi z Mangem ani nesnilo.
Docela dost mě zajímá kolik jsem sklidil ale na to si musím ještě chvíli počkat.
Bohužel mi mikroskop došel až dnes. Ale nejspíš jsem sklidil dobře pak na to musím mrknout.