Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
celkově byly na růstu cca 30 dní. Z toho prvních 7 vubec nerostly diky tomu nizkému ec.. Teď to je uplně jine kafe. nemužu se dočkat šišek pod tim 6kilem. Jedu prvně takovou wattáž i hydro, dokonce i ten model jsem nikdy neměl, tak jsem zvědav na šišule.. Teď už mě snad nečeká žádné nepříjemné překvápko a budu jen pozorovat, jak mi jedou salámky
Ahojte lidi, po dlouhé době jsem se rozhodl rozsvítit. Myslel jsem si, jak to nemám všecko v merku a celý natěšený se pustil do growu. Ale nedaří se mi. Kytky žloutnou, jakoby nežraly. Ph metry mám 2, oba jsou kalibrované jak mnou, tak pak i kolegou z gshopu.
Ph Vstup 6,0
Ph Výstup 6,2
Ec vstup 2,0
Ec výstup taky 2,0
To mě trápí, nechcou vůbec žrát.
Používal jsem Trojsložku AH, myslel jsem, že je to tím. Přešel jsem na můj osvědčený Bcuzz a furt to žloutne dál. 3 z 25 holek už to nedaly a seschly. Kostky i rohože jsou však vlhké. Nevím si rady, nesetkali jste se někdo s tím?
Napadá mě ještě teplota, která když je teď venku horko, jde i na 30 stupňů. Svítím v noci. Ale takovýchhle kol jsem odjel X, i s vyšší teplotou. Budu vděčný za každý nápad, připomínku. Teď jsem 10.den na květu, mají toho ještě hodně před sebou, tak snad je zachráním.
Čau, po předešlém problému na startu bych to viděl na stejný problém. Dokud kořeníš v těch velkých kostkách, tak pokud Ti vznikalo tady žloutnutí, tak to bude nízkým EC. U klonu používám EC 0,6-1,2 a jsou krásně zelené, PH musí být ovšem 6-6,4 , až to prokoření, tak už standard EC do hydra a bude to ok, protože ta voda cirkuluje. Na klon mám odzkoušené i EC 2 a nepálí se, ale nesmí být PH pod 6, jinak začne žloutnutí listu a fialovění stonku z deficitu dusíku. Předpokládám, že jsi dal zelené klony do kostek a ty napustil nižším EC, tady bude problém. Je to jasný problém s výžívou a pokud máš na prokořenění silnější světlo, tak k tomu je třeba i potřebné adekvátní EC. Předpokládám, že kostky jsi zase napouštěl tím nizkým EC kolem 0,3 ?
Je to Ultimate. Při Ph 6,0 jsem kořenil, EC 1,0.
Dobře Bárte, zkusím zvednout Ph, na 6,5. Trochu ještě přidám EC. To by mohlo něco změnit. Je to zvláštní, nikdy jsem se s takovou genetikou nesetkal, co má ráda vyšší Ph. Uvidíme, co to zrobí :-)
Jdu na to.
Podívejte se, jak to vypadalo při přepnutí viz foto.
Ec 2.0 je podle Tebe malo? Svitim 600W. Vubec se to za ten vikend nezlepsilo. Jedna to navic zase nedala a uschla. Je to dojeb. S takovou nema cenu svitit
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Nedokrmený kytky vypadaj jinak, ty maj světlejší výhonky než zbytek, tyhle jsou jakoby "popálený...
Změř ten výtok jak řiká Wamp. Kolik máš zavlažovacích cyklů? A poslední co je to za box?
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Dvě věci si pohlídat, PH a EC odpadu, když to bude OK řešil bych další varianty, jako jestli je nepřelejvám, teplota atd... Takovýmhle prckům bych nedával víc jak ec1,2.
Jinak bych řekl, že jim drabet hnijou kořeny + popálením vysokým EC
No to je prave to, panove, co nepobiram. EC vstup/vystup je stejny. Momentalne 2.1. Vubec nechcou papat. Co se preliti tyce, tak myslim, ze ne, drip prece neprelijes, ne? Zalivka jede ted 3x denne po minute. Teplota je jak pisu vyse.. Ve slunecnych dnech jde ke 30ce, ale svitim pres noc, tak to neni tak zle. Zkusim lip vyspadovat truhle, zdaji se mi tezke. Jinak kua nevim. Ma vubec cenu to jeste nechavat?
A kolik máš EC kohoutkový vody?
Já osobně bych takhle malejm dal tak 1,3...
Zálivka 3x denně na min se mi zdá uplně v cajku, možná zkontrolovat jestli to pořádně odtejká a nějakym stylem se tam nedrží hladina vody. Pokud je to tak těžký, tak bych tam dal třeba jen 2x za den a počkal jestli se něco nestane.
Ještě jedna věc mě napadla, co používáš za hnojky?
Mně se stala podobná věc s dýl otevřenejma metropy, pak jsem změnil hnojky a jelo to jak má....
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.