Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » první out
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

K tem koprivam: ja sadim nejradsi do kopriv-nikdy se mi nestalo ze by ty koprivy byly vetsi nez kytky(koprivy maj tak 1,5m a kytky v nich mivam tak 3-4m velky) a hlavni duvod proc tam sazet je ze puda ve ktery rostou koprivy je bohata na dusik-hezky to tam roste! jedinej problem kterej v tom vidim je ze kdyz kytky jeste zrajou tak uz koprivy hnednou a muze to zacit bejt videt! Jinak preju hodne stesti!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 15-04-2008 v 15:34 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

já to nedávam do kopřiv jako do kopřiv, jak je vidno z těch fotek, dělam si tam políčko, ale kopřivy rostou v okolí

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 15-04-2008 v 17:55 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

jo já vás chápu ale já si nikdy nenecham vyrust kytku přes 3 metry za prvy je to vidět a za druhy jí nemůžeš kontrolovat a to je na hovno a proto my to ty kopřivy přerůstají chápete? proto jsem měl takový názor

Old Post 15-04-2008 v 19:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj jenom k tomu kýbli s vodou a pískem půl metru pod kytkou .....
Na to prď, jakmile jedeš Out tak si ta kytka poradí sama, tím samozřejmě nechci říct, že na jaře zasadíš a v listopadu přídeš jen sklízet, ale když tam jezdíš pravidelně (na pole) tak dáš kytce pravidelnou dávku vody za druhý když bude vedro tak ona si sama spustí kořeny hlouběji a tu vodu si najde. Tohle opatření se dělá, když pěstuješ na stromě nebo "kýblový" styl. Tím by si možná způsobil, že by jí uhnily kořeny, nebo by se kytka podmáčela.

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 16-04-2008 v 15:21 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

jo já se jen ptal a přišlo my to logický

Old Post 16-04-2008 v 15:46 PM
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

takže, políčko je hotovo... je to teda na místě, kde je hlavně maliní a v něm sou prorostlý kopřivy... a ta zem celkem naprd (skoro jenom písek), pročež sem tam v tuhle chvíli navozil cca 40L hnoje, 70L humusu a ještě tam dopravim aspoň 4-5 koleček hlíny z přilehlýho pole...
je to prosypáno 2,5kg hrubě mletého vápence, protože ten písek asi moc ph neovládá a hnůj bude dost kyselej, takže tak...

1.před úpravou
2.po úpravě

jungle grow 2008

Old Post 16-04-2008 v 18:37 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

máš to hodně hezký proto K+ a pro kolik to vidíš kytek?

Old Post 16-04-2008 v 20:38 PM
S.M.O.K.E
Nový Člen

Karma uživatele S.M.O.K.E - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Ta hlína co vidím na fotce moc bych jí draku nevěřil. Nepřemejšlel si na možnost si tam hodit zeminu vlastní kvalitnější ? čau

Respektuji přírodu = > Příroda respektuje mě.

Old Post 16-04-2008 v 20:58 PM
S.M.O.K.E je offline   Profil uživatele S.M.O.K.E   Find more posts by S.M.O.K.E   Foto galerie člena S.M.O.K.E   Click here to Send S.M.O.K.E a Private Message   Add S.M.O.K.E to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

bramborak : max 10 (ty durbany) ale nejaky dam do kyblu, ovsem jeste sem se nerozmyslel kolik, nejspi tam tech kytek bude asi 8 (btw. pises k+ a nic? )

smoke : tys necet, co pisu vejs? ted je v tom mirne zamichan onen humus a hnuj, jeste privezu nakou hlinu...

jungle grow 2008

Old Post 16-04-2008 v 22:58 PM
S.M.O.K.E
Nový Člen

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od berrea
bramborak : max 10 (ty durbany) ale nejaky dam do kyblu, ovsem jeste sem se nerozmyslel kolik, nejspi tam tech kytek bude asi 8 (btw. pises k+ a nic? )

smoke : tys necet, co pisu vejs? ted je v tom mirne zamichan onen humus a hnuj, jeste privezu nakou hlinu...

Víš to je sice pěkný ale jak už někdo psal, nebude to provar tam jezdit s kolečkama hlíny ? Osobně bych si našel místo kde je bud a) dobře úrodná hlína b)místo které není provarové pkud tam budeš jezdit s kolečkama at už hnoje nebo hlíny

Old Post 17-04-2008 v 13:07 PM
S.M.O.K.E je offline   Profil uživatele S.M.O.K.E   Find more posts by S.M.O.K.E   Foto galerie člena S.M.O.K.E   Click here to Send S.M.O.K.E a Private Message   Add S.M.O.K.E to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

mija : pristi tejden to budu sazet... nejdriv, proste asi az prejde ta zima, co vylezla ted

smoke : no... proste kolem nas bych lepsi misto (svetlo, sance na objeveni) nenasel, takze mi to za tu praci stoji, navic to pole neni az tak daleko, par set metru

jungle grow 2008

Old Post 17-04-2008 v 18:05 PM
S.M.O.K.E
Nový Člen

Příspěvek č. 28

Mno přeji ti hodně štěstí draku :] A pozor na zvěř ;p

Old Post 21-04-2008 v 21:37 PM
berrea
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

tak sem to pekne posral... mam ve lahvi namichany hnojky a zalil sem kytky omylem tim misto vody... bohuzel mi to doslo az za par dni, kdyz pulka listu uschla doufam, ze se jeste vzpamatujou, nekolikanasobne sem je proplachnul, tak uvidim, prinejhorsim poridim novy

ty nonamy uz dostal novej majitel, ty to neodnesly tolik, pac sem je zalejval min...

myslite, ze si to daj kyticky?

jungle grow 2008

Old Post 22-04-2008 v 19:46 PM
Jepa
Stálý Člen

Karma uživatele Jepa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

D ted si me dostal ne urcite to rozchodej, kytky sou jako plevel, kdyz neuschnou upne, tak zijou dal. Otazkou ale zustava jakej to bude mit vliv na jejich dalsi budoucnost :/ kdyztak dej nejaky fota at vidime ... policko mas pekny, i kdyz to misto se mi nejak nezda .), no sam vis, kam si to nasadil, at se ti dari

Old Post 23-04-2008 v 09:22 AM
Jepa je offline   Profil uživatele Jepa   Find more posts by Jepa   Foto galerie člena Jepa   Click here to Send Jepa a Private Message   Add Jepa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

to berrea: Kámo, soucítím s tebou. Proto se s tebou podělím o svojí zkušenost. Nefotit bleskem tří týdenní prcky!!! Jak jsem zakládal nový téma na tuto sezónu, tak jsem všechny kytičky fotil bez blesku, až na jednu, mému srdci nejbližší "Holands Hope". Už pár hodin po vyfocení bylo vidět, že se s ní něco děje, do dvou dnů odešla do věčných lovišť.
Ale toto není tvůj případ, jak říká Jepa jakmile jim zbyly nějaký ty listy (neměli by ty zbylý listy bejt moc malý) určitě přežijou. Pěstu zdar.

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 23-04-2008 v 20:18 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

takže... tohle musim zabalit kytky to nerozdejchaly... v sobotu, když sem se vrátil z majálesu, ucítil jsem v pokoji zvratkový puch... děsně dlouho sme hledali, od čeho to je až nakonec jsme jako zdroj identifikovaly kytky... zkusil sem je ještě důkladně prolejt, ale stejně během dneška skoro úplně uschly... nikdy sem neslyšel, že by jakákoliv rostlina produkovala kyselinu máselnou (zdroj toho puchu) ale evidentně se to stalo a děti pošly
naštěstí jsem se domluvil s páně Mirisem, že mi dodá nové durbánky, takže je stále naděje, že letos se to povede... Kdybyste kdokoliv věděl, o co mohlo jít, tak mi to prosím napište, vážně by mne to zajímalo
tímto to tady končim a pro nový kytí bude nový thread (jinak by se cejtily jako ty děti co se narodí po předchozím potratu a vnitřně si uvědomují, že mají nahradit nenarozeného potomka)

jungle grow 2008

Old Post 27-04-2008 v 21:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2020 - První outdoor pomoc - 35 odpovědí
24-02-2020 - Příprava na out - 10 odpovědí
15-07-2017 - prvni pest - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás