Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak s tim 49 kč bych přibrzdil, fakt nemam v úmyslu tam lejt chemky z lovochemie, tyhle produkty maj OMRI a když ne omri tak aspoň earth safe, takže nemínim hulit žádný jedy. S cenou monster bloomu sem naprosto spokojenej, kupoval sem zelenou senzaci a tohle mě vyjde o víc jak o polovinu levnějš a když sem zkoušel rozdíl oproti senzaci, vyšel líp monster (výnos i kvalita). Jinak Solo-tek pohoda, něco jako alga bloom. Spíš se mi líběj ty květový doplňky. Používal sem Bud fuel, heavy bud a monster bloom, prostě celý schéma doporučený grotekem. Jo ted dostali navíc ještě Vitamax plus, což by měl bejt antistres se stimulačnim účinkem, tak ho odzkoušim na další jízdě.
Zdravim take sem jiz mel moznost odzkouset grotek a naprosto souhlasim s hoo kvet maji opravdu vychytany človek si muze sam urcit jak chce pestovat jestli se zameri na vynos a vahu ci na kvalitu a chut pouzival sem monster bloom a heavy bud spolecne s metropem vysledky neuveritelne. palicky nadherneho vzhledu vune i chute.......... Vrele doporucuji ted dalsi varku jedu uz jen s grotekem a chci se zamerit na kvalitu a chut........... az bude vse hotove dodam nakou dokumentaci
Původní příspěvek od hydromen Zdravim take sem jiz mel moznost odzkouset grotek a naprosto souhlasim s hoo kvet maji opravdu vychytany človek si muze sam urcit jak chce pestovat jestli se zameri na vynos a vahu ci na kvalitu a chut pouzival sem monster bloom a heavy bud spolecne s metropem vysledky neuveritelne. palicky nadherneho vzhledu vune i chute.......... Vrele doporucuji ted dalsi varku jedu uz jen s grotekem a chci se zamerit na kvalitu a chut........... az bude vse hotove dodam nakou dokumentaci
A co deláš když se chceš zameřit na výnos? A co deláš když se chceš zameřit na kvalitu a chut?
To se dávají jiny složky pokud chci mít kilo a jiny pokud chci mít nejakou chutovku?
ano presne tak na vynos se pouzivaj jine latky a kvalitu s chuti take jine na vynos se pouziva solo tek bloom+ monster bloom + blosom blaster + heavy bud
a kdyz chces jet kvalitu tak se dava solo tek bloom+ organic fusion+Bud fuel zkousel sem na vahu spolecne s metropem a sem z toho nadsenej.
počkej a to si to i porovnaval ? jako třeba když ted jel porovnání machoman s různýma hnojivama a stejnou genetikou? nebo jen reklama, krerý po úspěšnym growu věříš? a ještě jedna věc, jestli si to pužival společně s metropem, tak jak můžeš vědět že to je díky složkám právě groteku?
nějako se mi to nezdá, to mchání kvalita vs kvantita...
Ale s grotek nemam zkušenost tak se ptam viď....ať to roste
Mno co se týče hnojiv od firmy Grotek, tak jsem používal Monster Bloom, Vitamax, Blossom blaster a tedy můžu říct že jsem byl absolutně spokojen!
Výsledkem byly nádherně prorostlé rostliny ůžasné vůně, báječné chuti a neuvěřitelných HIGH-ů. Určitě doporučuji všem, kteří o nich přemýšlejí. V budoucnu bych chtěl vyzkoušet i další přípravky od této společnosti a doufám, že úspěchy mě neminou
jj to jsem dostal taky! akorát s příchutí bleberry. nevím, ale slyšel jsem že pinacolada nic moc,jahoda prej dobry ale nej je prej to blueberry. liju to ted k jedne rostlince tak uvidíme, ale ripen je ripen
4us zdravim vás všechny,há sem s grotek již asi 3 rok spokojen a to velmi,sklízim kameny a obrovské palice i z kytek který měli problémy,ted už je to jakš takš vychytaný,vřele můžu grotek doporučit sice dražší cena ale vysledek:P prostě užasný kdyžtak muj thread My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name
Zdravym jen mě zajmá jestli to je BIO ?
Inak vypadá to moc dobře aspon ty chváli znějí dobře = D
Pro přiště bych určitě vyzkoušel až na ten dochucenej flush tomu nák nevěřim a zas nechci hulit svinstva a vubec si nák řikam jestli to není hromada hemyckejch svinstev?= ) peace
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D