Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Grotek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Hoo
Host

Příspěvek č. 17

No tak s tim 49 kč bych přibrzdil, fakt nemam v úmyslu tam lejt chemky z lovochemie, tyhle produkty maj OMRI a když ne omri tak aspoň earth safe, takže nemínim hulit žádný jedy. S cenou monster bloomu sem naprosto spokojenej, kupoval sem zelenou senzaci a tohle mě vyjde o víc jak o polovinu levnějš a když sem zkoušel rozdíl oproti senzaci, vyšel líp monster (výnos i kvalita). Jinak Solo-tek pohoda, něco jako alga bloom. Spíš se mi líběj ty květový doplňky. Používal sem Bud fuel, heavy bud a monster bloom, prostě celý schéma doporučený grotekem. Jo ted dostali navíc ještě Vitamax plus, což by měl bejt antistres se stimulačnim účinkem, tak ho odzkoušim na další jízdě.

Old Post 16-05-2008 v 08:08 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hoo
Host

Příspěvek č. 18

Jinak na venkovkách testuju Fish plus a Fish plus Bloom

Old Post 18-05-2008 v 18:47 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Hoo
Tak v shopíku v UL už maj grotek na celý pěstování. Zkusim to vyzkoušet a zdokumentovat.

Čau,bude nějaká ta fotodokumetace?

Ono se to všechno čte hezky,ale...

Jo a kolik za celou sklizen tam těch různých složek dáváš (celkově-růst+květ,proplachy apod.).Podle toho co jsem četl to je nějaky šileny numero ne?

Old Post 18-05-2008 v 19:16 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tak už to mají i u Klečky > Grotek.
Docela mě to zaujal flushing s chutí. Vyzkoušel bych to ale kdyby tam měli tak 250ml nevím co bych dělal s 1l.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 18-11-2008 v 20:28 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydromen
Stálý Člen

Karma uživatele hydromen - 80% PěstitelskáKarma uživatele hydromen - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdravim take sem jiz mel moznost odzkouset grotek a naprosto souhlasim s hoo kvet maji opravdu vychytany človek si muze sam urcit jak chce pestovat jestli se zameri na vynos a vahu ci na kvalitu a chut pouzival sem monster bloom a heavy bud spolecne s metropem vysledky neuveritelne. palicky nadherneho vzhledu vune i chute.......... Vrele doporucuji ted dalsi varku jedu uz jen s grotekem a chci se zamerit na kvalitu a chut........... az bude vse hotove dodam nakou dokumentaci

Old Post 06-03-2009 v 10:51 AM
hydromen je offline   Profil uživatele hydromen   Find more posts by hydromen   Foto galerie člena hydromen   Click here to Send hydromen a Private Message   Add hydromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od hydromen
Zdravim take sem jiz mel moznost odzkouset grotek a naprosto souhlasim s hoo kvet maji opravdu vychytany človek si muze sam urcit jak chce pestovat jestli se zameri na vynos a vahu ci na kvalitu a chut pouzival sem monster bloom a heavy bud spolecne s metropem vysledky neuveritelne. palicky nadherneho vzhledu vune i chute.......... Vrele doporucuji ted dalsi varku jedu uz jen s grotekem a chci se zamerit na kvalitu a chut........... az bude vse hotove dodam nakou dokumentaci

A co deláš když se chceš zameřit na výnos? A co deláš když se chceš zameřit na kvalitu a chut?

To se dávají jiny složky pokud chci mít kilo a jiny pokud chci mít nejakou chutovku?

Old Post 06-03-2009 v 10:55 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydromen
Stálý Člen

Karma uživatele hydromen - 80% PěstitelskáKarma uživatele hydromen - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ano presne tak na vynos se pouzivaj jine latky a kvalitu s chuti take jine na vynos se pouziva solo tek bloom+ monster bloom + blosom blaster + heavy bud

a kdyz chces jet kvalitu tak se dava solo tek bloom+ organic fusion+Bud fuel zkousel sem na vahu spolecne s metropem a sem z toho nadsenej.

Old Post 07-03-2009 v 07:54 AM
hydromen je offline   Profil uživatele hydromen   Find more posts by hydromen   Foto galerie člena hydromen   Click here to Send hydromen a Private Message   Add hydromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

počkej a to si to i porovnaval ? jako třeba když ted jel porovnání machoman s různýma hnojivama a stejnou genetikou? nebo jen reklama, krerý po úspěšnym growu věříš? a ještě jedna věc, jestli si to pužival společně s metropem, tak jak můžeš vědět že to je díky složkám právě groteku?
nějako se mi to nezdá, to mchání kvalita vs kvantita...
Ale s grotek nemam zkušenost tak se ptam viď....ať to roste

Old Post 07-03-2009 v 10:41 AM
cerv.malda
Stálý Člen

Karma uživatele cerv.malda - 80% PěstitelskáKarma uživatele cerv.malda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Mno co se týče hnojiv od firmy Grotek, tak jsem používal Monster Bloom, Vitamax, Blossom blaster a tedy můžu říct že jsem byl absolutně spokojen!
Výsledkem byly nádherně prorostlé rostliny ůžasné vůně, báječné chuti a neuvěřitelných HIGH-ů. Určitě doporučuji všem, kteří o nich přemýšlejí. V budoucnu bych chtěl vyzkoušet i další přípravky od této společnosti a doufám, že úspěchy mě neminou

Old Post 24-03-2009 v 16:51 PM
cerv.malda je offline   Profil uživatele cerv.malda   Find more posts by cerv.malda   Foto galerie člena cerv.malda   Click here to Send cerv.malda a Private Message   Add cerv.malda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ja jsem si kupoval novou výbojku a jako bonus sem dostal nějakej Final flush s příchutí jahody od Groteku.

To jste nikdo neměl?
Popravdě, moc takovejmhle "dochucovačům" nevěřim a nechci si zkurvit úrodu, ale tak na jednu kytku bych to prubnout mohl.

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 24-03-2009 v 17:41 PM

Old Post 24-03-2009 v 17:33 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerv.malda
Stálý Člen

Karma uživatele cerv.malda - 80% PěstitelskáKarma uživatele cerv.malda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

jj to jsem dostal taky! akorát s příchutí bleberry. nevím, ale slyšel jsem že pinacolada nic moc,jahoda prej dobry ale nej je prej to blueberry. liju to ted k jedne rostlince tak uvidíme, ale ripen je ripen

Old Post 24-03-2009 v 17:56 PM
cerv.malda je offline   Profil uživatele cerv.malda   Find more posts by cerv.malda   Foto galerie člena cerv.malda   Click here to Send cerv.malda a Private Message   Add cerv.malda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

4us zdravim vás všechny,há sem s grotek již asi 3 rok spokojen a to velmi,sklízim kameny a obrovské palice i z kytek který měli problémy,ted už je to jakš takš vychytaný,vřele můžu grotek doporučit sice dražší cena ale vysledek:P prostě užasný kdyžtak muj thread
My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name

Old Post 08-02-2010 v 14:28 PM
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

čau chtěl bych letos taky kusit Grotek
mám dotaz co si myslíte o tom jejich SIX PACK?

Old Post 29-03-2010 v 19:36 PM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Karma uživatele skioo - 85% PěstitelskáKarma uživatele skioo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Zdravym jen mě zajmá jestli to je BIO ?
Inak vypadá to moc dobře aspon ty chváli znějí dobře = D
Pro přiště bych určitě vyzkoušel až na ten dochucenej flush tomu nák nevěřim a zas nechci hulit svinstva a vubec si nák řikam jestli to není hromada hemyckejch svinstev?= ) peace

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Old Post 31-03-2010 v 14:33 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ten final flush 100% bio není,ale nemyslim si že je to nějaký chemický svinstvo

Old Post 31-03-2010 v 18:55 PM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-01-2010 - Dotázek - 11 odpovědí
29-04-2008 - roztok - 4 odpovědí
05-12-2005 - Gro Tank - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás