Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Komunitu
Takže jsem tady zase s nějakým update , paličky už pomalu boptnaji od předešleho postu fotek určite Výška se už neměni , vypadá to že pheno #5 rychleji dozraje než pheno #3 soudím podle perflowers , jinak hnojil jsem je naposledy 39 den 12/12 a to !?
Alga Grow .. 1ml
Alga Bloom . 7,5ml
PK 13-14 .. 1ml
Root Juice ... 0ml
FishMix .. 1ml
Takže jsem tady s nějakym updatem ! Zálivka je od 51/12 Ripen s vodou .. A pheno #5 (dřivější) jsem dneska už sekl už bylo bych řekl tak akorát , a pheno #3 jsem tam ješte nechal . Nechám ho tam ješte asi tak 6-8 dni a pak pujde taky ! Mám nějake fotky s dneška ješte jak byli kytky na živu respektive Pheno #5
Nebuud tady psát nejake basně , stručně rychle !
Zase někdy
Zdravím Komunitu
Takže jsem tedkom oholil paličky od stonku (podle mě jsou suchě tak jak mají ) a zvážil jsem to ! Je toho
45 G což me přijemně překvapilo , a nato že to byli testovaci phena a nebyli nijak opečovávany . Druhe phena ješte jsou pořád v boxu ješte pomalu dozrávaji a asi v průběhu páru dní je seknu !
Tady pár fotek závěrem rychlejšího phena
SmokeReport Bude !!
Zdravim Takže po 2-3 dnech tmy jsem zbývajíci pozdější phena #3 konečně sekl a musím řict že palky mají pěkne škoda že po usušení budou tak polovični
Jinak smokereport phena #5
Dal jsem si do šlukovky jednu vrchni paličku , po prvním (docela vetším ) doušku jsem vydechl a necítil žadne škrábaní nebo neco takového ! po uplnem vydechnutí dýmu přišla do ust a na jazyk velice příjemná hašišová chuť s mírným nádechem ostružin až boruvek ale opravdu menším !
Stavy byli spiš takové uklidňujíci opravdu jak píše Mandala proti depresím a nervům tak jsem byl takový klidný vyrovnaný :smoke:
Red Eyes .. SmokeReport Phena #3 přijde taky
Zdravim
Ted jedu Hashberry v kokose od Canna Coco a sem v 48 dni 12/12 +- hnojky komplet Biobizz , tentokrat jsem to střihal a trošku rozvětvil a palice vypadaji v tom 45-48 dni tak jako vypadali palice v tom 55-58 dni v substratu .... A kořeny krasa ...