Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady jsou aktuální fotky po přesazení a Fimu(macro).
Dal jsem klíčit dalších 7 semen, jsem velice zvědav jak to ve výsledku bude vypadat, když budou rostliny 18 dnů od sebe a pak je najednou přepnu na květ, no necháme se překvapit.
A vypadá to že celkem bude rostlin 9...a nesnažte se to spočítat:-D
NEchci vás do ničeho nutit , ale klidně napište nějaý příspěvek, třeba co vás zajímá, co vám tu chybí atd.
I vaše názory na moje ,,kroky'' v pěstování(co jsem udělal dobře a co naopak špatně)
Předem dík.
PS: Jo a teďka přemýšlím o keramzitu a perlitu,bude to dobré, máte s ním nějaké zkušenosti?
ahoj, myslim ze zatim to vypada zajimave, do pudy perlit nebo nejake provzdusnovadlo urcite patri.
Akorat bych jeste pouvazoval nad kristalonem. Neni to tak spatna hnojka, ale spis na rust (krs. start) a jenom strasne malo. Na kvet by to mozna chtelo spis neco chutnejsiho (levny BioBizz Bloom pul litru za 140)
To praxer : Jasny na tuhle radu jsem tu čekal dlouho :-) myslím že tuhle hnojku sem přesně hledal.
Mrknu tady v okolí po shopech a uvidím, nemáš nějakou webovku kde nakupuješ hnojky Ty?
a To Calzone : foto skříně i rozměry + vybavení je na straně 1
Zdravím, po pauze přidávám pár dnešních fotek.
Kytí mě dělají opravdu radost.
Do zálivky jsem přidal pár kapek BIOMu a hned druhý den sem byl mile překvapen.
U P1 už jsou i 7 cípé listy, tak jsem zvědav zda se časem objeví i 9
koukám ze ti asi nebude vadit kdyz ti sem neco napíšu ¨
Je videt ze holky to nejhorsi prestaly a ted uz snad porostou jen do krasy,kdy budes presazovat?Jinak ja bych doporucoval co nejvic zastipovat, pac pod takovou watazi se asi kostatum moc darit nebude...kdy planujes instalovat sit?
Zvlhcujes nejak?Aspon rucne?Cim vetsi vlhkost tim rychlejsi rust...me se treba osvedcilo udelat z mikrotenovejch sacku pro kazdou kytku minifoliacek, trosku to koliduje s ofukem, ja treba v tahkle fazi foukal, jen kdyz je svetlo vypnuty(v noci precejen je vlhkost ve skrini veci sama o sobe) a prez den sem nasazoval pytliky, ktery sem tam z vnitrku navlhcim, tak to treba muzes zkusit...
Tak at tu za tyden uvidim peknej zelenej prales...
to xpapousek : Tohle jsem přesně potřeboval!Tak tady,abych odpověděl na tvoje otázky... Tak k presazováni. No já myslel že už je tahle nechám až do sklizně ,myslíš že je to pro ně malé?
Jinak zaštipuju jak se dá , holky už se pěkně větví .
No co se týká sítě tak až povyrostou tak jeětě alespoň 15 cm ,pač do těch plechú se mě to vrtat nechce a navíc to je tak polovina skříně, což si myslím že je ideální.
ZVLHČOVÁNÍ... chtěl bych koupit rušní rozprašovač. myslím že mně bohatě poslouží.
Zdrc, hrc,prc.
docela mě mrzí že si tedle thread prohlídlo tolik lidí a jen hrska se vyjádřila..to se vám to tak líbí?! v tom případě aspoň pište jak je to super...
cus...
Lampa je na roslinami tka 11-8 cm(podle výšky rostliny).Na té fotce je dána o honě vejš,protože sem si ji zvedl,abych si je moh pěkně vyfotit trošku z nadhledu, tak žádnej srach.
NO přítah jsou 3 díry dole za květináči (nejsou vidět) jsou o průměru asi 6cm,potazeny puncochou. Odtah je řešený větrákam nahoře,ale používám ho jen občas,pač jede 0,036m3 za sekundu. Je to takovej postarší,občas se používali na tolaletách a je fakt výkonej. Ten bílej co je vidět na fotce je jen na ofuk a svému účelu slouží víc jak dobře-po jeho nasazení stonky kytí zesílili asi o dvojnásobek.
Teplota se pohybuje do 28°C a když zapnu ofuk tak 26°C a když odtah tak 24°C, v noci kolem 20°C. Takže myslím že teplota je ideální.