Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
25.2 - 18. den květu (48. celkově)
Hnojím to co 5 dní Plagron ALGA - Bloom. Jinak jim dávám 1x týdně atazym. Napadá vás co bych měl udělat pro větší blaho kytiček?
Původní příspěvek od kuchi 1.3 - 23. den květu (53. celkově)
Posílám marko jedné šišky, vypadá nádherně
Jinak sem se rozhodl neprostříhávat listy. Nebo myslíte, že bych měl?
zdar strihat listy ci ne, tak to je tu vecne tema, ja osobne pristrihavam jen cepele aby se prosvetlili i spodky, ale ostrihavat mnoho listu se mi zda zbytecny, protoze cim vic jich ostrihas tim vis musi kytka vynalozit sili na obnovu listu, misto aby davali veskerou silu do palic, a jak tu i jini pisou tak i palice jsou vice prorostli listama pri nadmernrm strihani.tak zalezi jen a jen na tvem rozhodnuti.
mej se,
Caj
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Tak listy nakonec moc neprostřihuju, jen ty co žloutnou nebo jsou nějaké zprcané. Jinak se jim daří dobře a začínají pořádně vonět 5.3 - 27. květu (57. celkově)
zdař bůh,
vypadá to dobře, ikdyž by mohly být zelenější, jaké máš PH zálivky,?? OB sem jel dvakrát, poprvé někdy před rokem a podruhé teď v zimě, roste vcelku pěkně ke konci květu se mi začla OB rapidně nafukovat ale na váze ji to nic nepřidalo, prikládám fotku moji OB z které bylo cca 23g(400W,PLAGRON)
zdař bůh,
vypadá to dobře, ikdyž by mohly být zelenější, jaké máš PH zálivky, mě se jim podařilo kdysi cpát 5,8 do hlíny což je dost kruté, v posledním growu sem snažil držet PH 6,2-6,5 , a byly opoznání zelenější. OB sem jel dvakrát, poprvé někdy před rokem a podruhé teď v zimě, roste ti vcelku pěkněm, ke konci květu se mi začla OB rapidně nafukovat ale na váze ji to nic nepřidalo(připomíná mi to mořskou houbu),
prikládám fotku moji OB z které bylo cca 20g(400W,PLAGRON), žádný zázrak tak ti to tady zaseru jenom odkazem