Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Tormůw 2 indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Torm
Stálý Člen

Karma uživatele Torm - 82% PěstitelskáKarma uživatele Torm - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jj docela tam zima je ale nak to neresim...u sebe mam teplicko a ziju sam takze nikoho jinyho to netrapí

......Torm

Old Post 13-02-2008 v 16:15 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Naky new foto..zacatek.3 týdne

......Torm

Old Post 24-02-2008 v 17:14 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

......Torm

Old Post 24-02-2008 v 17:17 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ohýbat to nebudeš? Bylo by to docela dobré, protože třeba u té jedné kytky máš o dost delší vršek než postranní větývky a je škoda, že na ně jde o to méně světla.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 25-02-2008 v 06:26 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

nadhera ..... mel si to ohnout uz davno ale je to tvoje vec ze ....
kytky jsou fakt pekne ... tesim se tak na 4 nebo 5 tyden .....

Old Post 25-02-2008 v 08:18 AM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

jj ja wim....jedna kytka je o neco vetsi ale wiresil jsem to tim jak mam kytky rozestaveny ve skrini...hned jak bude cas dam sem foto....
peace

......Torm

Old Post 25-02-2008 v 13:55 PM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Ahoj wsem...tak jsem se konecne dokopal jsem dat nake new foto 4 týden kwětu...tak jsem dal nakonec na vase rady a ty nejvetsi kytku jsem ohnul...jen jsem dal lampu asi mov nizko a malinko jsem spalil vrsky 2 kytek...ale je to nastesti minimalna...

......Torm

Old Post 08-03-2008 v 11:20 AM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

jinak jesste mi to pobezi 23 dni pak to musim seknou jelikoz tady 14 dni nebudu a nemam koho kdo se muze o to starat...

......Torm

Old Post 08-03-2008 v 11:21 AM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

2 nova fota z dneska

......Torm

Old Post 19-03-2008 v 19:14 PM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Cuz all tak sem asi s 14 dennim opozdenim davam nake foto ze sklizne neco kolem 140g suchyho...uz jsem rozjel 3 grow tak co nejdriv o nem zalozil svuj top...

......Torm

Old Post 14-04-2008 v 17:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-10-2017 - Můj první Indoor. - 3 odpovědí
03-08-2017 - Můj první indoor - 30 odpovědí
25-07-2017 - new indoor - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás