Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
covece 4.5l je minimum... neni to onic horsi, jen to chce "extremly experienced grower" coz nejsem ani nahodou. Tj. systemy se rychle vycerpaji a musi se to min. obden dukladne zmerit a doplnit.. ale nevadi mi to priste pojedu asi zatopovy systemek s rezervoarem cca 20-40l. njn...
ale ma to i vyhodu: kytky v malym bublaku jsou kompaktni a neprerustaj.. to potrebuju [diky sikmemu zipu na skrini nemuzu kytky vytahnout ven a tim padem scrog neni mozny, jen minikeriky]
Hrozne to roste brzo mi nebude stacit skrin. Na spod sem nasel slabnouci listky tak radeji pridavam trubici 60cm / 18W ke stonkum. Slibuju si ze se tak nepotahnou a i spodni listy budou mit co rict k vyzive a fotosynteze
Snad to pomuze Musi, stalo to 299+399,-
Uz mam pripravenou do cooltube ReptiGlo 5.0 a upravenou patici, bude to proti 250tce HPS a celkove pekne simulovat tropicke slunicko... Pak vyfotim... dalsi 500,- v cudu :P
joo ja se tesiiim
budu muset bezet pro Final solution... btw priste vazne podejdu EBB, zni to lip...
jeste sem si stipl na posledni chvili dva klony - 1x powerplant a 1x mastekush... dostali prima levnou 38/130W aplikaci, snad se jim povede nez se udela misto ve skrini...
nezda.. je tam odstata prazska voda.. ale uz jde pryc, jen sem nasakoval kosticky..
Btw sem klony vyhodil a udelal 3 jine jen z UltraSkunku, roste maly a to se mi hodi
Koukal sem vsude po foru a Master ma povest vytahovace.. njn.. jeste 20cm a nestaci skrin. Priste= mensi nadoby, vic svetla, minimum dusiku a mensi vlhkost po prepnuti.. a mozna pojedu scrog, zda se to byt optimalni pro malou vataz... uz se opakuju
pridavam 1m pas diamantove folie dokolecka... posledni sance jak to zlepsit, na ceste je i 24W Nuturelite Purple.. ale tim FAKT koncim...
Ted sem si jeste hral s 20 kolinkama a Masterem, zkusil sem odklonit vrsky od lampy a trosku to stocit do spiraly.. je s toho ted kompaktni kuzel zelene a prvnich kousku palic.. neco i prasklo, ale bylo mi receno ze to jeste dobre srusta.. uff... to je porod, 1st grow...
No tak sem prisel o dva vrcholky a dve krasne palicky. Zlom zaschl a slo to samo pryc... no nic, ac sem si rikal ze zadne zastipky nebudu testovat a pockam na finalni produkt, uz je to tady..
Dorazila mi zarivka 24W Nuturelite a ReptiGlo 5.0 ... tak to sem zvedavy, jak se to kytkam bude libit
dlouho nic, tak se pochlubim.. leze to pekne, sem happy
prostrihal sem to trosku o ty mikropalicky.. ziskal tak uz celkem kvalitni slabsi kousky, hned sem nasusil ve tme a smotnul bluko..
moje krasne prosperuji pod Twisterem, akorat maji fialove rapiky to je kraasa... jen co dokvetu maminky, soupnu mimca rovnou do kvetu .. to boudou zasoby az do vanoc a snad se vynhu prerosteni...
PS: krabicka od hnusnicku-doutnicku je jen ciste pro efekt, tabak by ste v tom smotku rozhodne nenasli
PSS: ti kteri nejsou v obraza: mam teprve 5. tyden kvetu.