Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak přeci jenom nějaký problém mám, šedá plíseň na povrchu hlíny a hlavně u otvorů ve spodu květináče (vim, měla by tam být drenážní vrstva, ale už je pozdě a jak koukam, nejsem jedinej kdo ji nedava), nikdy se mi nic podobneho neudělalo. Přílišnou vlhkost tam nemám.
Mám na to "polyversum".... myslíte že pomůže?
Pěkně se mi to zase začíná ve skříni plnit zelení .
Na holky už čeká zálivka: TNT Complex (1,5ml/l), Roots Complex (4ml/l), Polyversum (0,5g/l) a postřik: Phytamin (5ml/l)
PH: 5,8
Vlhkost: cca 55-60%
Ze skříně jsem vyhodil zvlhčovačku, protože už zabírala moc místa, jinak vše OK....., krom jednoho Jacka, tomu se něco nelíbilo, nevim co, ale už se začíná zase rozjíždět....
Teplota: 22/25
Vlhkost: cca 50%
Již včera jsem vyměnil MH výbojku za Nurturelite Super HPS. Kytky neskutečně hezky košatěly, rozestupy mezi patry ani ne cca 1cm, ale prostě na svůj věk jsou hrozně nizoučké, doufám že se sodíkem (+nějaké to procento růstového spektra) za týden trošku povyrostou a budu je moci konečně přepnout.
Včerejší zálivka:
Pouze voda+ enzymy
PH:5,9
Vlhkost: kolem 50%
Kytky jsou foceny těsně před zálivkou a postřikem previcurem, na pár kytkách se my vyskytlo „něco“, co nevím co je, tak musely projít preventivním postřikem proti plísni, abych alespoň tu mohl vyloučit.
Zálivka: TNT Complex (2,0ml/l), Roots Complex (4ml/l) + jedna kapka supervitu
PH: 5,7
Teplota: min 21C/ max 26C
Vlhkost: 55%
Takže to "něco" se zhoršuje, hledal jsem, ale nenašel jsem nic, abych si mohl být 100% jistej důvodem. Proto moc prosím ty, kteří vědí aby mi poradili a ty co neví, aby se nevyjadřovali. Nerad mám holky nemocný
Předem děkuji
me se podobny skvrny, jakoby zezloutly delali kdyz sem mel zespoda listu msice, takovy maly svetle zeleny mrdky a tty listy vysavaj.. sou to spodnejsi listy? jinak jedou pekne holky, koukals do PM?
Fotky asi hodinku před "rozbřeskem" (není lehké nasměrovat v úplné tmě foťák tak, abych se trefil přesně pouze na kytky )
Dnes holky dostanou pouze vodu a enzymy a od příště už asi začnu pomalu přidávat hnojivo pro květ.