Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak uz asi vim, z ceho plynou me problemy s kyti, prave sem zmeril pH zdrojove vody a je asi tak 7 - 7,2. Coz je predpokladam moc. Nezbyde nez koupit nejakou kyselinu.
Původní příspěvek od XyX 1nt3GraC2>je to spálený-na té druhé fotce je vidět voda na listech při svícení,není se čemu divit-dej výš lampu neros ,když svítíš a problém vyřešíš
pm a smažu
čest...
Dik za radu, ale v tom pripade bych potreboval poradit jak zvysit vlhkost, snazil sem se ji zvysovat timdle zpusobem, navic je mi trosku divny, ze se to spalilo az ted, lampa je furt stejne vysoko a rosim uz od zacatku.
2 integrac:
ja jsem drive taky kropil nez jsem si koupil zvlhcovacku a nikdy jsem spaleny listy nemel. Mozna to je nedostatkem ci prehnojenim nejakeho prvku tezko rict ,zkus to tu nekde najit ,ale ph urcite sniz
vypada to, ze všecky kyti sou v poradku zakořeněný, vsechny se vzpamatovaly. maj kolem 20 - 25 cm. kdyz sem je ted videl po 4 dnech, málem sem je nepoznal. přikládám foto. fotky dou za sebou v poradi v jakym sou uvedeny na prvni fotce. a ta driv nejvic nemocna je ctvrta. chtel sem je původně zastříhnout, ale kdyz vidím jak se větvěj tak na to prdim.
Kyti ne prilis spokojene rostou, chybi jim dusik, pres Vanoce byli jen zalyvany. Neska sem pohnojil polovicni davkou Start - Upu, v nedeli dostanou totez. Doufam, ze se zmatorej. Fotky sou opet ve stejnem poradi jako v minulem postu. Bota je tam pro porovnani, je to 45tka.
P.S. Fotky sou ze vcerejska
Nevim cim to je, ale kyti se pomerne zajimave samy vetvi. Kdyz na ty fotky koukam, trosku premejslim proc dycky jedna vetev je zelena a druha fialova. Netuší někdo?
Tak kyti se vypada vzpamatovavaj z nedostatku dusiku, ale na dvou se objevily hnedy skvrny, koukal sem na vlakno o nemocech a nevim jestli je to to nedostatek manganu, boru nebo vapniku, tak jestli by mi nekdo moh poradit, byl bych vdecnej.
Bohuzel sem obejvil i dalsi skvrny, sou do zluta, nepodarilo se mi je mezi nemocema najit. Diky predem za jakoukoliv radu.
Diky za tip, z toho co sem si přečet, to opravdu vypada na plíseň. ostříhám napadený listy a snížím vlhkost. jediný co me napada jako důvod vzniku tohodle svinstva, je černej igelitovej pytel položenej na zemi a politej vodou kvuli zvýšení vlhkosti.
integraC2: to neni moc dobrej napad davat na zem nakej igelitovej pytel a jeste ho polejt vodou, kord kdyz tam mas kvetinace:/
nic takovyho to urco vyhod..
Kytiz sou hodne zluty, co PH? meris?
Původní příspěvek od saiklon integraC2: to neni moc dobrej napad davat na zem nakej igelitovej pytel a jeste ho polejt vodou, kord kdyz tam mas kvetinace:/
nic takovyho to urco vyhod..
Kytiz sou hodne zluty, co PH? meris?
Chtel sem vytvořit vodní hladinu, ze který by se odparovala vlhkost, ale neska kdyz sem ten pytel zved, byla pod ním voda. Byla to blbost.
Co se tyce ph tak to sem měřil za poslední tejden jen vodu, která s hnojkama na 6,3 a surova 6,8. Pudu změřím jen co proschne a zbavím se ty zasraný plísně.
No pozor na ty slepicaky, sou dost silny, a aby pak nebyly cejtit v hulu, me prijde, ze to mas porad tim PH, jinak na tu plisen muzes vyzkouset Kuprikol50 2g/0,5l