Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Ztrácí oprcaná tráva své účinky ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No obecně se v literatuře uvádí, že potence oprc. trávy není zas až tak o moc nižší(10-30%).CHuť však je většinou o dost horší a to vybírání semínek...a samozřejmě výnos z takovéto kytky je mnohem menší výnos než z sinsemilly, ledaže chcete udělat radost vaší andulce či křečkovi.....

Siki

Old Post 21-10-2007 v 08:25 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Siki:
no já myslím, že 10-30 % je až dost...

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 21-10-2007 v 09:43 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replay
Stálý Člen

Karma uživatele replay - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

zhodujem sa so Siki
z vlastných skúseností viem, že ak je kvalitná genetika tak opelenie
rastliny nejak výrazne nezníži jej potenciu, akurát je toho tak o polovicu
menej a pripadá aj starosť s vyberaním semien.
Calzone:nižšiu potenciu teda o tých 10 - 30% si myslím, že bežný konzument výraznejšie nepostrehne.
Čisto teoreticky: ak by si mal rastlinu s potenciou 5%THC, tak po opelení
by bol pokles potencie 0.5 - 1.5%.

Old Post 21-10-2007 v 11:23 AM
replay je offline   Profil uživatele replay   Find more posts by replay   Foto galerie člena replay   Click here to Send replay a Private Message   Add replay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

no nwm ja bych oprci uz nehulil jednak chut je na hov... radci si dam nejaky skeero

Old Post 22-10-2007 v 13:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

pajec >
no jiste hydroskeeero za 350 co?

{pak maznu}

Old Post 22-10-2007 v 19:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

proto ty dva **** co mi dali k- za ten muj prispevek viz dva rady vis
nwm jak vam ale me jakoze seminka v cutce jakoze nechutnaji :P proto sem napsal ze si dal pradci skeero

Old Post 24-10-2007 v 21:06 PM
jirik003
Nový Člen

Karma uživatele jirik003 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Já jsem měl oprca letos a byly to mordy jak cyp a ještě mám semínka NoNamy na příští rok... ...a chuť byla normální...

Old Post 01-11-2007 v 16:57 PM
jirik003 je offline   Profil uživatele jirik003   Find more posts by jirik003   Foto galerie člena jirik003   Click here to Send jirik003 a Private Message   Add jirik003 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodomar
Stálý Člen

Karma uživatele dodomar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

podle mě máš spíš několikanásobně menší výnos...já měl oprcanou kytku a kdyz jsem z palicky vybral seminka tak mi skoro nic nezbylo

Old Post 07-10-2008 v 16:31 PM
dodomar je offline   Profil uživatele dodomar   Find more posts by dodomar   Foto galerie člena dodomar   Click here to Send dodomar a Private Message   Add dodomar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tiez si myslim ze oprcance sa daju v pohode hulit ked mate cas a chut vyberat masy semiacok...semeno v bongu fakt hnusne chuti a naviac sposobuju impotenciu !!! kamos doniesol nejaku oprcanu samicu...bolo to fialovo cierne, teda listy ku koncom fialove a jadro palice bolo fakt ze cierne, normalne ako ropa...vybrali sa semena, nalozilo 1,2 vodne a super high, chutilo to ale zvlastne ale moze to byt tym ze to bolo cierno fialove
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 09-10-2008 v 11:13 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

oprc je v pohodkee ale ked nezbadas semeno a to vo fajke pripalis vybuchne ti a vystreli cely obsah kotla von tak to dost naserie...staci pred pouzitim vybrat seeds a hned ich posadit kde hulite

Old Post 09-10-2008 v 13:48 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Pokud má někdo problémy s vybíráním semínek, tak doporučuji použít síto na vaření, je to dost dobrá věc - hulení propadne a semínka zůstanou v sítku.

Problém s opraností bych spíš viděl ten, že pokud je to oprcané fest, tak toho hůla má člověk z těch palic tak půlku. :/

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 10-10-2008 v 01:13 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karloz
Stálý Člen

Karma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Takže milý groweři, můj názor na toto vše je takový.. Oprcaná kytka strácí na všem (jak na chuti, zhulenosti, tak ve finále i na výdělku palic), záleží hodně na druhu a na tom jak moc je kytka oprcaná. např: nedavno jsem zklidil můj Noname a byl minimálně oprcaný, opravu málo semínek,, tak jsem si dal tu práci a vybral jsem je.. a učinky byli fenomenální,, skuřenost super a na výdělku neprodělal. Ale ted jsem zklidil další kytku (zas Noname - ale jiný druh) a tato kytka byla výrazně více oprclá, a už to zkuřuje opravdu minimálně a chuť no fujj! a pěkně to škrábe v krku. S opravdu opracanou kytkou doporučuji toto,, usušit, nadrtit a přes síto vybrat semínka a s těmi nadrcenými palicemi udělat pěkně Hash... tož můj názor..

Old Post 12-10-2008 v 10:08 AM
Karloz je offline   Profil uživatele Karloz   Find more posts by Karloz   Foto galerie člena Karloz   Click here to Send Karloz a Private Message   Add Karloz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od Karloz
Takže milý groweři, můj názor na toto vše je takový.. Oprcaná kytka strácí na všem (jak na chuti, zhulenosti, tak ve finále i na výdělku palic), záleží hodně na druhu a na tom jak moc je kytka oprcaná. např: nedavno jsem zklidil můj Noname a byl minimálně oprcaný, opravu málo semínek,, tak jsem si dal tu práci a vybral jsem je.. a učinky byli fenomenální,, skuřenost super a na výdělku neprodělal. Ale ted jsem zklidil další kytku (zas Noname - ale jiný druh) a tato kytka byla výrazně více oprclá, a už to zkuřuje opravdu minimálně a chuť no fujj! a pěkně to škrábe v krku. S opravdu opracanou kytkou doporučuji toto,, usušit, nadrtit a přes síto vybrat semínka a s těmi nadrcenými palicemi udělat pěkně Hash... tož můj názor..

tak ja nevim.... A nenapadlo te treba, ze ta druha oprcana kytka byla nejaka cudka?? neco co by nezhulovalo ani kdyby to nemelo seminka?? tvuj nazor se mi zda docela invalidni:-)) Tak zatim:-))

Old Post 12-10-2008 v 10:13 AM
Karloz
Stálý Člen

Karma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Disaster:-) - Minulou zklizeň to zhulovalo suprově a účinky dlouhodobé (neoprclá) a ted když je oprclá tak opravdu chut jiná (mnohem horší) a zhulenost skoro žádná... tak si to vysvětluji jen tím, že je to kvůli tomu že je oprclá,, jiný důvod nemůže být...

Old Post 12-10-2008 v 10:24 AM
Karloz je offline   Profil uživatele Karloz   Find more posts by Karloz   Foto galerie člena Karloz   Click here to Send Karloz a Private Message   Add Karloz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Karloz
Disaster:-) - Minulou zklizeň to zhulovalo suprově a účinky dlouhodobé (neoprclá) a ted když je oprclá tak opravdu chut jiná (mnohem horší) a zhulenost skoro žádná... tak si to vysvětluji jen tím, že je to kvůli tomu že je oprclá,, jiný důvod nemůže být...

A to mas jako matku doma? ze to muzes porovnavat? nebo jsi to opylil nejak cilene a kvalitne?? Vis ony ty venky taky obcas docela degraduji geneticky. Treba ti to prcla nejaka technika a hotovo. Z hovna bic neupletes.
Jinak oprcany huleni zhuluje uplne stejne jako neoprcany, akorat je toho min a je s tim prace to prebirat.

Old Post 12-10-2008 v 10:45 AM
LUMBERJACK
Stálý Člen

Karma uživatele LUMBERJACK - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Karloz:no ja ti nevim ,ale Disaster na to zrejme kapl.u tech nonamu,ktere se oprcavaj navzajem to nemuzes takhle srovnavat,protoze je to kazdy rok jina kytka(jednou zazrak,jindy cudka).nebo jsi udelal rizky z te lonske a cely rok skladoval?ze muzes rict tenhle rok oprcana a naprd,loni min semen a skvela.ja treba necitim nejaky ucinkovy a chutovy rozdil u kytek bez a se semenama.

sorry za to ,ze jsem napsal to same co Disaster,ale byl proste o chlup rychlejsi a ma recht

Naposledy upravil LUMBERJACK 12-10-2008 v 11:02 AM

Old Post 12-10-2008 v 10:47 AM
LUMBERJACK je offline   Profil uživatele LUMBERJACK   Find more posts by LUMBERJACK   Foto galerie člena LUMBERJACK   Click here to Send LUMBERJACK a Private Message   Add LUMBERJACK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás