Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je fakt hustý! Na těch tvejch fotkách vypadaly ty palice dosti brutálně tak by člověk čekal, že to bude taky brutálně fungovat. Můžu vědět od jaký seedbank si měl semínka?
a nebude to prostě tím že to jsou hermouši ? tam přece ta genetika zanechá pěknou paseku.to už se stalo hodně lidem i mě a taky to bylo tak jak píšeš.jednou se povedou jednou ne.akorát by mě zajímalo jestli se daj poznat jinak než pod mikroskopem ,kterej náhodou kámoš v laborce má
zdravím no mě se nezdá že by byli příčinou nezhulovatelnosti hermíci.Ba naopak když mi vyrašil nějaký hermík tak byl několikráte silnější než normál kyti,většinou jsem měl hermíky brutálně pokrytý pryskyřicí,a zhulovali fuckt festovně.Myslím že problém bude v genetice.No taky jsem se chystal ještě zasít a taky od sunseta,ale nechám to na out,a uvidíme jak to s tou kyti vlastně je
tak to funguje, dal jsem to par lidem a byli nadseny, ze je to TOP. Jen to na me zabira dyl...
K2 - ryclej najezd, nedrzi tak dlouho
HP - linearni najezd a drzi a drzi...
Vida... zkuste svy modely nechat okostovat i jiny a uvidite co reknou
Vydim to stejne jako mott. Pamatuju si na moji predchozi sklizen super skunku. Proste kdyz hulis castokrat ten stejnej model tak to na tebe asi ucinkuje min. Mel sem potom dost problemy se zhulit. Zasli sme do Punta na junglik umatal sem par brk, vsichni uz odmitali a ja este nedosah toho spravnyho rause.
Motte: Uvidis az votevres njakou sklenicku na horsi casy a po dlouhy dobe vochutnas svoje modylky poznas ze si vypestoval luxus
No a me se zase stalo, ze kytky nemeli poradnou tmu v dobe kvetu. Nemel jsem je ve skrini, ale jen za skrini, porad jsem vecer svitil svetlem a kdyz jsem kytky sklidil tak fakt uplny nic. Nezhulenko!
nejsem žádnej znalec a ani ho ze sebe nechci dělat, ale myslim, že váš nezdar nepramení ani z nedostatku vlhkosti ani z jinejch příčin, myslim, že to je prostě nějaká degradace kytky, nevim jestli genetická či jiná ale je to to co se občas stane
moje tvrzení mi potvrzuje několik faktů, loni sem pěstoval na balkóně a ač sem pozdě sázel, snažil sem se dát kytičkám co nejlepší péči, hulení bylo fakt prýmový na danej model (osivo prej CALIFORNIA ORANGE) a z toho co sem nedal na balkón mi zbylo několik (3) kytiček, bylo mi líto je vyhodit tak sem je dal do malejch květináčků za vokno v paneláku a sral na ně, sral sem na ně fakt dost, jen sem je občas zalil, byly to takový malý zmrdi, řídký (no co za voknem může vyrůst) no a pak nějak nakvetly a pak sem je sklidil, na každý byla malá vrcholová palička, za všeh kytek tak na dvě brka,
ale co to bylo za mazec!, řek bych o 200%, možná víc, silnější než moje vypiplaný kytky na balkóně z pořádnýma palicema, byl sem z toho málem v komatu :-))
tim sem chtěl říc, že kromě skříňařů nemůžem nikdy v našich podmínkách dát kytce to nejlepší a myslim si, že na 90% je to prostě v kytce jaký z ní bude model a ne ve vlhkosti, hnojení a podobně, no a bohužel se občas stane, že kytka vyjde na prázdno i když by ste se samou péčí o ní posrali, prostě příroda je mocná čarodějka jak v dobrým tak ve zlým! :-)
Lidi, tak odvolávám vše co jsem tu řekl. Po první prdu pískání v uších, po druhém hučení v hlavě, po třetím jízda, čtvrtý na posilnění, další jen pro silné povahy. Kdo má možnost, vyzkoušejte HP, je to hukot. K2 taky, ale trošku škrábe v krku...