Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mango uš začíná krásně sladce vonět a cukrovat a má takový šťavnatý paličky... Kholy voněj tak po ovoci taková svěží vůně a jsou docela tvrdší neš Mango... Hlavně kdyš přestane foukat vježovej větrák to je pak vůně... Ale jak se na to tak dívám tak nejvíc vyrostlo Mango...
< Mango z vrchu
< Mango takovej detail
< Mango 3 dolní paličky taková zajimavá fotka
< Mango všechny dolní paličky
< Khola krásně voní a má takovou dlouhou paličku jsem zvědavej co uděla za 30dní
< Khola
< Khola tahle má fakt tvrdý paličky
< Khola
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Nepremyslel si nekdy proc jsou tve kvetiny zabarvene tak dozluta ? myslis ze je to prirozene ? ted uz z tim asi nic neudelas ale vypada to na nedostatek dusiku takze pohnojit nejakym hnojivem na rust ale ted uz ne zhnusilo by ti to chut priste
No ono je to u Manga normální proto se to myslím jmenuje Mango oni nejsou totiš úplně žluty oni jsou do oranžova, ono to na ťech fotkách nejde moc dobře vydět ale někde je to aš do červena. A chtěl jsem se zeptat může se stát že kytka dozraje dřív? Ta první fotka s tou Kholou se mi zdá jako zralá všechny pestíky má hnědé a nějak zavratňe neroste. Ale bojím se že by z toho zase nic nebylo kdybych to sklidil dřív je to divny..
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Kolego, chce to nejakou fotku s meritkem ,treba 100 papirky nebo lahvac nebo krabka cigar. Pak se uvidi jestli se to povedlo . No jinak se uvidi po sklizni kolik toho bude, ze. Toz tak nejak. Zatim
Máš to pěkné, ale jak už bylo řečeno, udělej si skřín, budou menší ztráty světla, líp se ti bude kontrolovat vlhkost a líp udržíš čistotu. Pokud nemáš skřín a máš prostor, udělej si skelet z 5x5 dřevěnejch profilů a sešroubuj to dohromady. Na Groweru byly i video ukázky jak na to.
Jinak se ti tam objevuje žloutnutí listů, které sem měl na kytce taky a nepřišel sem na to jak se toho zbavit. Víš čím to může bejt způsobený?
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
No uš jsem to tu jednou psal u Manga je to normální barevný listy oranžovofialovi na ostatní jestli vidíš tak žluté nejsou jinak je to tím že si kytka bere živiny z listů a všechno to strká do palic... Jinak to pak dořeším z vlhkostí zas takovej problém není ale s tím rozptylem světla jo, tak to ještě nějak zmáknu, času dost