Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo na filtrování stačí uhlí celkem málo na malý prostor. Já mám tak 1cm vrstvu uhlí v každém pacháči. (mám 2 odtahy a dva pacháče) Jsem ve 2/3 květu a taky žádný smrad. Jinak aktivní uhlí sem sehnal za 150,- za kg v growshopu. V tom Obi se mi to zdá nějaké předražené.
Takhle vyrobenej filtr můžu dát před ventilátor i za něj? Jde mi o to, že mám UFO 125m3/h a nevim, kam ho umístit.
Ještě by mě zajímalo, jestli mi někdo poradí, jaký by měl mít rozměry, aby ho to ufo profouklo....?
Potřeby: závitové tyče M5, překližka (sololit) a vše jako v prvnim návodu
Závitový tyče a překližky na stranách tvoří konstrukci (foto 1)
Pak obalujeme stejně jako v 1.návodu až po molitan
Délka pachového filtru je přibližně 30cm, obvod je samozřejmě podle děr v mezaxialu. Funkčnost vynikající.
hele mam doma ventilator o priemere 16 cm odtah 200m3/h chcem ho v nutri skrine tak ze pachac bude v predu a ventilator za nim a potom rura ven , takze to bude fukat od pachacu ven mislite si ze mi to bude odvetravat aj tak? zvladne to ten ventilator odvetravat cez pachac?? plis sem vazne vytreti tak zadne blbe pripomienky .. diki
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
ne by me zajimalo chystam se na stavbu pachace akorad stim uhlim si nejsem moc jisty koupil sem nejake do vodnichc filtru v obi a nevim jestli to vylo to spravne? porad te koupil sem: aktivni uhli fluval. da se to pouzit? diky
Lidicky koupil jsem si filtr(latkovy je tam aktivni uhli)pouziva se do digestori stal jen 93,-kc a je to 400mm na 450mm....vypada to ze to fungovat....jsem zvedavy....a pripada mi,ze to nebude moc ztracet na ventilatoru...........
Cau ne
Moc pekny kutilstvi hned ke konci tydne to vyzkousim ,ale potrebuju spis pribeznej ten filtr...ale podle tveho navodu si njako poradim,diky za inspiraci a at se ti dari
podle tohoto návodu jsem si vyrobil dva vyšlo mě to na 209 Kč a nejdrašší bylo aktivní uhlí 150 Kč jinak ostatní věci jsem měl doma kromě pletiva,které mě stálo 59 Kč 1 m2. Jsem s tím velice spokojený mám před každým pacháčem větráky,které jsem pořídil v elektru za 250 Kč jeden označení 125VKO průtok 185 m3/h a vůně kytek žádná,teplota 28 stupňů. Jinak mám prostor v pěstírně 1x1x2 m.
průtok vzduchu mám na jednom větráku 150 m3/h.
Teplotu ve skříni mám 27°C ve dne a v noci 22°C.
Jinak do každého filtru jsem dal 300g uhlí a od té doby
co jsem je nasadil jsem nezaznamenal žádný zápach a
kytky mám 30 dnů před skosením.