Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-D no příroda je nezastřihla, ale vypadá to tak, mrazem je opadal vegetační vrchol, jestli to můžu tak nazvat, to znám jako kaktusář:-D, no a jen doufáme, že se to chytí...........Housenky sou svináci
Na tvoje kytky jsem koukal, pěkný, už hezký keříky, zastřihávals?
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Ano, prvy krat v zivote som robil FIM, celkom som spokojný, s tým mrazom to je fakt zaujímave aj moje pekne vymrzli avsak nestalo sa mi to co tebe vyzerali asi takto viz foto a to bolo 1-2 stupne :-o
A co ty neplanujes FIM??? Inak ta kyti sa vzchopi, si myslím, len jej to trosku potrva
Ty jo dobře skleslá...no ja bych fim udělal, ale nejsem si jistej, kde přesne....a nerad bych to podělal...no včera bylo taky skoro tak 2 stupně
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Akože je to dosť individualne ale zaštipava sa tak nad tým 4-5 patrom najdi si thread o fimke v pokrocilich technikach a ja som to pochopil niekde medzi 12-16 str. to si nastuduj... inak sa neboj je to pohoda neni co stratit prihadzujem foto kyti kde som fim dojebal a rastli mi odstrihnute listi, fota su rob. mobilom bo nemam este zakupeny fotak :-) ona ide potom este stale dosť do vysky ked to zle spravis avsak možes to potom zastrihnuť este raz, ale co najskor, ja som cakal dlho bo som newedel co robit... a nebolo to už ono, druha foto je tiež ona...
To my budem muset ještě počkat se zaštípnutím, sou dost malý....ale rozhodně uděláme......snad se nedá moc zkazit no....ale dík moc za toto!!! hodí se to, kolik teda kytek máš?? pls pošli mi odkaz na tvůj threat, jestli máš, já sem koukal jen do galerky
Pár otázek na Morpheusse.
Tak to je pěkné. Z předchozích příspěvků jsem pochopil, že taky pěstuješ outdoor.
To jsou noname? Jak už jsou velký? Ty létošní jsou ty co máš v galerii?
Myslíte si, že je vhodné teď dělat FIM, jsou na to dost velký?? četl jsem, že kolem 3. patra a to už maj.
Su to vsetko znackove semena zo seedbanky..., skunk1, ano mas dobry postreh idem out..., ja mam fota v galerii??? nefim o tom ja sem tam hodim nejake do vysadby na rok 2007, spravim si thread, zajtra bo cil sa mi s tým neste jebat, velké to nefim, nemeral som este, majú už skoro 2mes. a este neboli ani poriadne hnojené, dnes som im dal dávecku dobroty... A kolke patro mas cil???
čau, ohledně toho lesa, já taky pěstuju v lese, ale nejspíš budeš mít problém s půdou, protože v jehličnatých lesech je strašně kyselá a vůbec to v ní neroste => nanosit vlastní
to Hulda22:
Dik moc, tobe taky, mas threat? docela bych se podival
To Pumpkin:
cuss, my to máme docela v pohodě, máme je v listantym, ale půda je tam taky na piču.....hlínu kupujem svojí, takže pohodička, zatim jsou v květináčcích, ale pak pujdou do svoji pro pokojovky, cca 7 litrů pro každou kiti.
Nene do pudy, kterou navezem do pripravenejch der......mame 3 velky + dalsich 7 doma, ktery jdou do tejdne ven a budou v kvetinacich dokud nevyrostou a pak taky pujdou do zeme!