Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rád bych zde prezentoval můj v pořadí již několikátý grow ( minulý rok nedopadl vůbec dobře ). Nejprve bych začal poděkováním lidem, od kterých mám seeds a kámošovi, za jeho obětování při mých bláznivých nápadech ;-)
místo: jako místo jsem pro letošek zvolil les a plochu hned vedle rybníka. Nejprve o lese. Páč všichni víme, že v lese se půda kyselá a naprosto nevhodná pro naše účely, tak jsem již začátkem roku postupně začal navážet zeminu, ať už kupovaný substrát nebo kompost. Jako pěstební nádoby dobře poslouží pytle na odpadky. Vykopali jsme pár děr ( odnesl to vojenský rýč ), do kterých dáme pytle a do toho... Ještě jsem si říkal, že zkusím otestovat normální hlínu z pole, jak to v ní poroste, protože dostat tam tu hlínu bylo strašné
hnojiva: v minulých sezónách jsem jel jenom krystalonem a byl jsem celkem spokojen, tento rok přišli na řadu trošku lepší hnojiva jako OBM, Floran, na květ Superfosfát atd.
vysazovat budu přímo do země, protože doma nemám možnost předpěstování, tak jsem se rozhodl zbudovat takový mini pařník. Konstrukce je naprosto jednoduchá: vezmu čtyři kolíky, zapíchnu do země do kola obmotám igelitem ( takový ten jak jsou s ním zabalené palety ) a do toho dám květináče s rostlinkami
takže včera 29.4. zasazeno, zatím jsem dával semínka do kelímků od jogurtu, do provizorního skleníku, který je vytvořen z 4 tyček a a takové té průhledné fólie, viz. obrázky
tak semínka jsem sázel přímo do hlíny v sobotu 28.4. ale nějak se jim nechce ven, nevíte za jak dlouho by se tak měly ukázat, když jsem je nedával nakličovat?
jestli cm tak je to v poho, ale jestli dva tak nevim nevim. každopádně si počkej ještě tejden, uvidíš a kdyžtak odhrň trochu půdy zezvrcha ať víš na čem seš
máme tu další fotoupdate, už jsem začal hnojit nějakým stimulátorem růstu, nonamy pomalu umírají, nevím
proč
1,2urban Poison*Early Misty
3:Hollands Hope
4,5:Master Kush
6,7:Papaya
8,9,10:Red Hair Skunk (zatím moje nejlepší kytky)
čau, tak kytky rostou pěkně, sice se vytahujou, ale to až tak nevadí, přesadil jsem je do větších květináčů, akorát mám jeden problém, začínají se mi v květináčích objevovat černí mravenci, nevíte jak se jich zbavit?