Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady to roste vcelku obstojně a jaxme předpokládali i bez vlastní hlíny. Nakoupil jsem půdní pH test a podle něj je pH mezi 6,2 a 6,5(viz poslední foto), což je naprosto ideální a tudíž se není čeho bát! Kytky dnes dostaly svou pravidelnou dávku hnojiv-bio-grow 5ml/l, start-up 2ml/l. Jo a vyklubal se mi tu první klučina-gypsy's magical mystery mix(ještě mám další tři, tak snad nějáká ta samička bude)-přístě místo něj půjde G13xBWxBW. A teď už nějáké fotky...
1, celé pole s lopotícím se JAHmaičanem zachycené rybím okem
2, moje zatím největší holka(něco málo přes půl metru)-sweetkiller
3, dále POG
4, a NL
5, sameček MMM
6, klíšťák v akci na mé ruce-letos jich je teda požehnaně
Situována na stejném místě jako alfa 1.1 jen o pár metrů výše a stejně byste z jedničky na dvojku ani naopak netrefili-vskutku zašité místo! Zde jsou kytky teprve týden, takže jim ještě dáváme čas, než se trochu rozrostou. Mám tu 3ks godbud x dreamwaver(dva z nich přibyli dnes)+1ks MMM a dám si sem už maximálně jen jednu kyti...
1, celek
2, godbudi pěkně v řadě
3, před týdnem zasazená MMM
4, a tohle je poslední co mám doma-zleva chilli papričky, G13 a white rhino fem.
ja sem vul, sem sem psal ze tady nemas kytky z venku, a to sem byl jen na prvni strance , tak to me dostalo, kdyz se mi pak objevila druha stranka s fotkama. Mno nic, vypada to krasne, a kacko leti, akorat sem k nemu dal ten blbej komentář
to Pan Ker: možná budeš naštvanej, že ti kazí nákej Selfik tvoje téma svým nadšením, ale máš fakt bomba místo(a) a kytky též ale spíš mě fascinujou ty tvý místa jsou fakt best
docela odne by me zajimalo kde jsi vzal g13??to si myslim ze neni mozny,protoze ta se z laboratori vyzkumnych nikdy nedostala ven, a pokud jo tak nanejvejs krizenci s matanuskou, nebo nejak tak to tady nejcasteji výdám,ale stale si myslim a vim ze G13 Nemá originál a dale to jsou pouze rizky z rezu,=zmutovany......dik za odpoved,jinak kytkám se daří docela dobře jak tak koukám.. Ph mas docela vysoky co..no kazdopadne drzim palce,at t i to co nejvic vyroste, zkus tam jeste prohnojit kristalonem trávník. to je taky luxus..
Koloman:Vyšlechtil sem si jí sám, vole! Kdybys četl od začátku, tak víš, že je to G13xBWxBW(konkrétně z kolnu od haryho), jen se mi pořád nechce vypisovat celej název. Jinak na alfě máme pH mezi 6,2-6,5, což je pro pěstování konopí naprosté optimum(v lese ještě nezměřené-na to dojde dnes). Příště prosimtě čti, než se budeš ptát...
Zedy&Lagutoda:Ač to z fotek nevypadá svělta mají kytky víc než dost. Alfa je situovaná odhadem na jihovýchod a lesní platz je na kopečku. Jediné co v pozdějších odpoledních a večerních(což je většinou doba pořizování fotek)hodinách brání přístupu přímého slunečního svělta je vysoký a hustý okolní porost...
Pun Ker: Kámo, ten kříženec G13 od Haryho má jakou dobu květu? Btw místo pěkný, nenápadný
citace:
Původní příspěvek od Kolom&n docela odne by me zajimalo kde jsi vzal g13??to si myslim ze neni mozny,protoze ta se z laboratori vyzkumnych nikdy nedostala ven, a pokud jo tak nanejvejs krizenci s matanuskou, nebo nejak tak to tady nejcasteji výdám,ale stale si myslim a vim ze G13 Nemá originál a dale to jsou pouze rizky z rezu,=zmutovany......dik za odpoved,jinak kytkám se daří docela dobře jak tak koukám.. Ph mas docela vysoky co..no kazdopadne drzim palce,at t i to co nejvic vyroste, zkus tam jeste prohnojit kristalonem trávník. to je taky luxus..
Ty wole, ty jsi opravdová perla groweru Těší Tě to? Mne ano, co příspěvek, to kopa srandy až mě z toho kolikrát bolí bránice NevÍdaná podívaná, fakt
Sciurus:Čoveče, to ani přesně nevim, ale jednoznačně je jedná o něco indikoidního, takže by to nemělo bejt dlouho. Asi bych ho ale nejel, kdybych ho tu minulej rok neviděl úspěsně dojetýho u Kabuta(na zahrádce) a Otise(v květníku). Tak uvidíme jak se mu povede ve volné přírodě...
ad.Koloman
Zedy:Je to určitě víc než 4 hodiny, to se neboj-typuju tak 6-7. Je to vidět i na kytkách-na alfě se jim daří velice dobře. Teď jsem se tam odsud vrátil a pro kontrolu jsem sebou vzal i buzolu a směr je to jihovýchodní jaxem přepdokládal, což je ideal...
Tak dneska jsme si byli zase zazahradničit. Nejdřív jsme okouknuli lesní platz, kde se kytky nemají moc k světu, ale ještě to vcelku jde. Je zde mírně kyselejší půda(pH 5), což bude příště napraveno přidáním vápna či dolomitického vápence. Snad se jim pak bude dařit lépe. Pokud by se nedařilo jsem připraven k razantnímu kroku-kytky vykopat a přesadit do kyblíků. Zatím dostali hnojky a postřik phyt-aminem...
Poté jsme si jeli spravit náladu na alfu, kde je to úplně o něčem jiném. Kytky mezi každou návštěvou předvádějí pěkné skoky a vypadají krásně zdravě. Hodil jsem si sem poslední dva kousky-G13xBWxBW a white rhino fem., címž jsem vyčerpal veškeré letošní osazenstvo a mám již vše v zemi. Holky opět dostaly hnojky a postřik phyt-aminem.
Pár fotek:
z lesa
1, belladona
2, nebula-asi samec
3, white russian-nezdravá barva-jestli se do dvou týdnů až tří týdnů nespraví bude přesazen stejně jako jeho kolega S.A.G.E., kterého vyfoceného nemám
z alfy 1.1
1, zase fisheye
2, POG ve srovnání s dvoulitrovkou
3, sweet killer-vskutku vitální zabiják-už má by oko 70cm