Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem tady s další reportem.
Kyti si vesele bublaj, vypadají spokojeně, já jsem taky zatím spokojen,
Dostávají k jídlu: 30ml bloom, 10ml,micro, 10ml pk 13-14, peroxid....
Chci se zeptak kdy nasadit FS zatim si myslim že je brzo( )
A taky jestli to nemam nějak prořezat....
Z janči se mi neozvali, takže jim asi napíšu výhružnej dopis , uvidíme.
zajímalo by mě jestli pěstujete v létě, a jak to ksakru chladíte kdyý vzduch má 30 a výbojak topí jako blbá, já to řešim, že světlo maj od 9 do9 kdy začíná bejt chládek, ale fust musim mýt otevřený okno...
A jestli pojedu 18/6 tak se horkům určitě nevyhnu....klimatizace je moc drahá takže..jestli to dát do sklepa(vlhkost) odtah přítak ven? ....
Dotazy v minulé aktualizaci stále platí....
Fotky z 27.5 co dodat
Mějte se a jezděte na fesťáky.... pa Damsiveku
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Zdary zítra jdu na maturu takže: pronáším modlidbu k velkému growerovi:
Modlím se growere, ať ruce mé jsou klidné, a mysl jasná, ať nemám vokno jako na skleníku, Nechť moje palice je hutná, jako 60 den květu, dej mi sílu blue berry, dej mi hojnost slov, jako je hojnost THC v mazaru, buď chovívavý, nenech zničit urodu škůdci jenž, chtějí abych neuzrál v krásný květ, jenž přinese smích a chuť do nového života, nechť můžu ještě ten den oslavovat velkolepý higtem vítěztví, ať čtyři sklizně lejster hodnocení, dopní to poslední a uroda je alspoň 1g/w....prosím velký growere buď se mnou, buď ve mě
Damsiveku
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
Takže matura je tam, denska jsem celej den v mega crashy, skoro smrt...zlatý hulení
Sice teda moc dotazy nezodpovídáte, ale za pokus nic nedam
DOTAZ:
Jde o hnojení(doplňování živin) jednou týdně pohnojim, ale kyti to vychlstaj tak za 2-3 dny, doleju vodu, tím pádem musí jít dolů EC, jenže měřák nemam, podle něj by se to dalo určit, jak říkam tan nemam, zajímá mě jak to sledujete vy jestli teda dolejete vodu+ se srovnanym PH, a nic k tomu nebo nějak, empericky, máte to ozkoušeno, dolejváte živiny průběžně...
díky čau Damsiveku
Lepší mrtvej, než magor
ahoj všem
Tak sem dávam poslední fotky, před sklizní, tohle je před 21 dnama a ty druhý, zcela aktual.
K těmhle toho moc nemam, vlastně nic
Ale k tomu aktualu, to se trochu posralo, jak je u mě zvikem, páč jsem odjel na vodu a kytky jeli 5 dní bez dozoru, a hlavně bez zalejvání, takže FS moc nedostali, jak odocela ještě narostli, ale v tuty dny sjem měl bejt doma, no snad jim to moc neuškodilo.
nevim jestli mam dát už 5 dní flush, nebo ještě týden jet FS(a kurnik poraďte mi už.... ) taky docela zežloutli, takže asi ostříham všechny listy a to taky nevim jestli je ok, páč listy, rovna se živiny.....
Help pleas, jo a sušíte někdo na tom upečenym vodnim sklu, jak se to tu řešilo???Sušení je věc kterou fakt nezvládam..
asi vše dotazy zodpovím díky za K+
Bohužel je tohle asi můj poslední door páč jsem přijatej do prahy na čvut a tam nevim, už teda rozmejšlim enviro, ale to stojí majlant a vůbec nevim jak budu bydlet, no uvidíme zahulíme...
Brzy ahoj u sklizně Damsiveku
Lepší mrtvej, než magor
Řešim podobnej problém a jako bezpečnější varianta mi příjde buď automatizace, nebo ovládání na dálku (internet). Ikdyž jsou (i tady na G) "případy" který ukazujou že i na koleji to jde.
O sušení atp. je tady theard. Neříkám že nejlepší, ale jednoduchá metoda je umístění kytek do tmy a průvanu, na sejto, noviny atp. Po určitý době když vypadaj "tak akorát" (podle teploty a vlhkosti se může lišit) je zavřu do tmy do sklenic. Na dlouhodobější skladování je dobrý vaxy.
Zdary Pánové
čus Hyde no t ořešení je asi dripík, nebo rohože že, heh to by šlo...
Erixone Díkec
Rappo O Bejbe tady jsou ty fotky
foto bez komentáře páč komentář nepotřebují
První tedy 42.den 12/12
Druhý 62.den 12/12(těsně před závěrečnou tmou)
Jomimochodem doufam že stačí flušovat jen 5 dní páč jinak mi to přezraje, spíš už to přezralo hehe
Lepší mrtvej, než magor
Zdary Pánové
čus Hyde no t ořešení je asi drip(rohože)že heh to by šlo...
Erixone Díkec
Rappo O Bejbe tady jsou ty fotky
foto bez komentáře páč komentář nepotřebují
První tedy 42.den 12/12
Druhý 62.den 12/12(těsně před závěrečnou tmou)
Jomimochodem doufam že stačí flušovat jen 5 dní páč jinak mi to přezraje, spíš už to přezralo hehe
Lepší mrtvej, než magor
Repraky hier draty hier špinavý špinavý špinavý záda....
Lepší mrtvej, než magor