Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 MISEtoy mrki tady na par thread a taky se mrkni do faq ( http://grower.cz/pestovani/navody/vegetace/4.html#20 ) proste nromalne vem nuzky a strihni to nad poslednim patrem.. jen takovy ty maly listecky co ted prave lezou .. skus to FIMem a uvidis.. ale kazdopadne strihej jinak to budes mit uplne zachvili prerostly.. ( i kdyz stale si myslism ze to stejne nema cenu.. )
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Kup si normální květináče, nebo aspoň udělej v těch pet lahvých na dně otvory a dej pod to nějakou misku ať má ta voda kam odtýkat. Takhle se ti může stát že ti zhnijou kořeny.
jj rozumné . . . . taky jedu Mikro . . .a chci tam právě max 2 kyti . . . .aby nepřerostly . . .. jinak škoda že si nezastřihl podle FIM . . . . ale tag chápu že si měl strach - já kdyz jsem zastřihával prvně sem byl taky podelanej abych to nepodelal . .ale ted už to delám s takovou samozřejmostí jako kdybych byl kadeřník . . . . . myslim že FIM je THE BEST !!!!
mno myslim ze z toho nemusite bejt moc podelany, ptz kdyz to zastrihnes (fim) vejs tak vyrostou ustrihli listy, kdyz dole , tak jen 2 sekundarni vetve a kdyz to trefis spravne, tak i 6 vetvy. podle me na tom neni co zkazit, vzdycky neco vyroste Micro rulazz