Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak úrodu dostat domů??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Ježíš
a nebo si sezen policajtskou karu a po sklizni to odvez domu se zapnutym majackem
A nebo jim zavolej ať ti to přivezou

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 13-03-2007 v 18:26 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

no jasný - nebo si zaplať vojenský manévry - budou kousek odtamtud a odvedou pozornost

když nebudeš blbý a nenecháš se přejet tankem tak v poho

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 13-03-2007 v 18:35 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od TouchWood
no jasný - nebo si zaplať vojenský manévry - budou kousek odtamtud a odvedou pozornost

když nebudeš blbý a nenecháš se přejet tankem tak v poho
Njn, ale co třeba když tam budou cvičně bombardovat? Vojáci jdou magoři, věř mi! A jim nevěř! A sobě taky ne!

Old Post 13-03-2007 v 18:36 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nebo zaplatit manévry, aby ti to vojensky se vší slávou odvezli

(věř ty mě - že bych určitě neplatil za bombardovací manévry u mého growfleku)

Old Post 13-03-2007 v 18:41 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od TouchWood
(věř ty mě - že bych určitě neplatil za bombardovací manévry u mého growfleku)
Njn, ale proto jim nesmíš veřit, jelikož to jsou vojáci (magoři), který si z té marže akurát nakoupili střelivo, palivo a všemožné bum křach prásk věcičky Na jídlo a vlastní potřeby serou, hlavně že dělaj bordel jak sviň a hrajou si na vojáčky

(dík)

Old Post 13-03-2007 v 18:47 PM
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

nejvic nejlepcejsi by bylo vykopat tunel ze sklepa baraku k policku a nevim co resite

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 13-03-2007 v 18:51 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel
nejvic nejlepcejsi by bylo vykopat tunel ze sklepa baraku k policku a nevim co resite
A nebo tak, hlavně když je třeba z Aše a grow flek má na hranicích se Slovenskem
A vyhnul by ses tím i bombardování, tankům, policajtům, dotěrným důchodcův ve veřejné dopravě, slunečnímu světlu (pokud ho nemáš rád a nebo jsi upír ) a mnoho dalším strastím, nepříjemnostem, rakoviny kůže, filcek od slečen z dálničního odpočívadla atd...

A nebo si podej inzerát :
Daruji holanské skéra za odvoz, uprostřed pole u státních hranic mezi Jablunkovem a Čadca, silnice E75. Rychlé auto nebo helikoptera výhodou.

Old Post 13-03-2007 v 19:02 PM
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Já bych teda spoléhal hlavně na to auto. Třeba bych si půjčil z nějaký půjčovny nějakýho jeepa ( nebo warbára- to je podobný ) a po nějaký lesní cestě bych třeba dojel až k fleku nebo co nejblíž.
Rovnou bys to mohl cestou usušit

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 13-03-2007 v 19:17 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

nebo si vem gril na kterym to usušíš a rovnou to tam skouříš

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 13-03-2007 v 20:54 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Příspěvek č. 26

další možnost

Old Post 14-03-2007 v 12:03 PM
TouchWood
1. FC THC

Příspěvek č. 27

nebo létající koberec !!!

Old Post 14-03-2007 v 12:07 PM
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

hej lidi si z toho delate prdel ale ona to zadna prdel neni, ja to docela chapu, nemam auto takze to vzdy musim domu dovlect rucne a uz jsem parkrat zazil teda poradne psycho .... jednou jsem sklizel asi 5 poradnych kytek .......narval je do cerneho pytle nechal u pole pockal az se setmi a sel proto .... uz tam dojit bylo teda o hubu .... nic jsem nevidel no ale to nejlepsi me teprve cekalo. jedine nebezpeci bylo prejit pres jednu cestu a byl jsem doma .... kdo mohl tusit ze v nedeli vecer pujdem pres tu cestu asi 15 priopilich uredniku z hospy .... dost podezrele se na me divali, pytel jsem mel na ramene trosku jsem ho potahl ale to byl spatny tah .... protoze se roztrhl a primo uprostred silnice lezelo dobrych 10 kg zelene hmoty ... ti m*gori se me jeste ptali jestli nepotrebuju pomoct v 2 hodiny rano .... no ja jsem myslel ze me odvezou ale nakonec pohodka slusne jsem podekoval a rekl ze to zvladnu sli dal a nic ... ale v noci sem mel jeste poradne psycho .....

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 14-03-2007 v 12:24 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak to tě chápu. To je fakt horor.
Já bych to převezl normálně za bílého dne, aby to nebylo podezřelý, a jel bych na kole. Kdybych měl velkou úrodu, tak bych si to třeba rozdělil a narval do krosny

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 14-03-2007 v 14:37 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Papek
Tak to tě chápu. To je fakt horor.
Já bych to převezl normálně za bílého dne, aby to nebylo podezřelý, a jel bych na kole. Kdybych měl velkou úrodu, tak bych si to třeba rozdělil a narval do krosny
Takhle jsem to udělal já, ale byl jsem línej, tak jsem i s crosnou a kolem hupl do busu a jel dom Jako smrdělo to ukrutně, a očividně si toho všimli všichni lidi, krom jednoho dědka, kterej spal Nikdo ani nepípnul a hleděl si každý svého

Old Post 14-03-2007 v 14:41 PM
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Sciurus

tve docela vychytavka , jet busem .... myslim ze kazdy hulic co tam byl tak slintal

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 14-03-2007 v 14:56 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od kouba
hej lidi si z toho delate prdel ale ona to zadna prdel neni, ja to docela chapu, nemam auto takze to vzdy musim domu dovlect rucne a uz jsem parkrat zazil teda poradne psycho .... jednou jsem sklizel asi 5 poradnych kytek .......narval je do cerneho pytle nechal u pole pockal az se setmi a sel proto .... uz tam dojit bylo teda o hubu .... nic jsem nevidel no ale to nejlepsi me teprve cekalo. jedine nebezpeci bylo prejit pres jednu cestu a byl jsem doma .... kdo mohl tusit ze v nedeli vecer pujdem pres tu cestu asi 15 priopilich uredniku z hospy .... dost podezrele se na me divali, pytel jsem mel na ramene trosku jsem ho potahl ale to byl spatny tah .... protoze se roztrhl a primo uprostred silnice lezelo dobrych 10 kg zelene hmoty ... ti m*gori se me jeste ptali jestli nepotrebuju pomoct v 2 hodiny rano .... no ja jsem myslel ze me odvezou ale nakonec pohodka slusne jsem podekoval a rekl ze to zvladnu sli dal a nic ... ale v noci sem mel jeste poradne psycho .....

hahaha to je husty!! byt s nima obecni cetnik tak by bylo veselo. ale na vesnici se to tolik neresi, tam pestuje skoro kazdej.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 15-03-2007 v 07:22 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás