Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TouchWood (věř ty mě - že bych určitě neplatil za bombardovací manévry u mého growfleku)
Njn, ale proto jim nesmíš veřit, jelikož to jsou vojáci (magoři), který si z té marže akurát nakoupili střelivo, palivo a všemožné bum křach prásk věcičky Na jídlo a vlastní potřeby serou, hlavně že dělaj bordel jak sviň a hrajou si na vojáčky
Původní příspěvek od Soul Rebel nejvic nejlepcejsi by bylo vykopat tunel ze sklepa baraku k policku a nevim co resite
A nebo tak, hlavně když je třeba z Aše a grow flek má na hranicích se Slovenskem
A vyhnul by ses tím i bombardování, tankům, policajtům, dotěrným důchodcův ve veřejné dopravě, slunečnímu světlu (pokud ho nemáš rád a nebo jsi upír ) a mnoho dalším strastím, nepříjemnostem, rakoviny kůže, filcek od slečen z dálničního odpočívadla atd...
A nebo si podej inzerát : Daruji holanské skéra za odvoz, uprostřed pole u státních hranic mezi Jablunkovem a Čadca, silnice E75. Rychlé auto nebo helikoptera výhodou.
Já bych teda spoléhal hlavně na to auto. Třeba bych si půjčil z nějaký půjčovny nějakýho jeepa ( nebo warbára- to je podobný ) a po nějaký lesní cestě bych třeba dojel až k fleku nebo co nejblíž.
Rovnou bys to mohl cestou usušit
hej lidi si z toho delate prdel ale ona to zadna prdel neni, ja to docela chapu, nemam auto takze to vzdy musim domu dovlect rucne a uz jsem parkrat zazil teda poradne psycho .... jednou jsem sklizel asi 5 poradnych kytek .......narval je do cerneho pytle nechal u pole pockal az se setmi a sel proto .... uz tam dojit bylo teda o hubu .... nic jsem nevidel no ale to nejlepsi me teprve cekalo. jedine nebezpeci bylo prejit pres jednu cestu a byl jsem doma .... kdo mohl tusit ze v nedeli vecer pujdem pres tu cestu asi 15 priopilich uredniku z hospy .... dost podezrele se na me divali, pytel jsem mel na ramene trosku jsem ho potahl ale to byl spatny tah .... protoze se roztrhl a primo uprostred silnice lezelo dobrych 10 kg zelene hmoty ... ti m*gori se me jeste ptali jestli nepotrebuju pomoct v 2 hodiny rano .... no ja jsem myslel ze me odvezou ale nakonec pohodka slusne jsem podekoval a rekl ze to zvladnu sli dal a nic ... ale v noci sem mel jeste poradne psycho .....
Tak to tě chápu. To je fakt horor.
Já bych to převezl normálně za bílého dne, aby to nebylo podezřelý, a jel bych na kole. Kdybych měl velkou úrodu, tak bych si to třeba rozdělil a narval do krosny
Původní příspěvek od Papek Tak to tě chápu. To je fakt horor.
Já bych to převezl normálně za bílého dne, aby to nebylo podezřelý, a jel bych na kole. Kdybych měl velkou úrodu, tak bych si to třeba rozdělil a narval do krosny
Takhle jsem to udělal já, ale byl jsem línej, tak jsem i s crosnou a kolem hupl do busu a jel dom Jako smrdělo to ukrutně, a očividně si toho všimli všichni lidi, krom jednoho dědka, kterej spal Nikdo ani nepípnul a hleděl si každý svého
Původní příspěvek od kouba hej lidi si z toho delate prdel ale ona to zadna prdel neni, ja to docela chapu, nemam auto takze to vzdy musim domu dovlect rucne a uz jsem parkrat zazil teda poradne psycho .... jednou jsem sklizel asi 5 poradnych kytek .......narval je do cerneho pytle nechal u pole pockal az se setmi a sel proto .... uz tam dojit bylo teda o hubu .... nic jsem nevidel no ale to nejlepsi me teprve cekalo. jedine nebezpeci bylo prejit pres jednu cestu a byl jsem doma .... kdo mohl tusit ze v nedeli vecer pujdem pres tu cestu asi 15 priopilich uredniku z hospy .... dost podezrele se na me divali, pytel jsem mel na ramene trosku jsem ho potahl ale to byl spatny tah .... protoze se roztrhl a primo uprostred silnice lezelo dobrych 10 kg zelene hmoty ... ti m*gori se me jeste ptali jestli nepotrebuju pomoct v 2 hodiny rano .... no ja jsem myslel ze me odvezou ale nakonec pohodka slusne jsem podekoval a rekl ze to zvladnu sli dal a nic ... ale v noci sem mel jeste poradne psycho .....
hahaha to je husty!! byt s nima obecni cetnik tak by bylo veselo. ale na vesnici se to tolik neresi, tam pestuje skoro kazdej.