Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej lupus.. ty ses dostal za ploty, ty se mas... videl jsi ruderalis co roste na okrajich vinic?? koukej se opatrne a uvidis je.. posledni vec co na svete cekas, mala marijuana.
P.
Dobrý Lupík, dobrý.
To koukám jak blázen, že máš tu konvici na benzínovej motor, to je mazec Se při postřiku celkem nachodíš, viď...
Bych to viděl asi takhle: Dáš brko, namícháš lektvar, nasadíš stroj a jedeš jak mašina
Zajímalo by mě, jak je to hlučný(jestli to řve za uchem), jak je to těžký(jestli z toho brzo bolej záda) a jakej úkol si dáš najednou(jestli to obejdeš celý - kolik nachodíš?).
Zdravím
Původní příspěvek od Pindulinka Hej lupus.. ty ses dostal za ploty, ty se mas... videl jsi ruderalis co roste na okrajich vinic?? koukej se opatrne a uvidis je.. posledni vec co na svete cekas, mala marijuana.
P.
Mno minuly rok jsem si vsimal hodne ale byla tam zejmena technika - i kdyz
citace:
Původní příspěvek od PORSCHAK Dobrý Lupík, dobrý.
To koukám jak blázen, že máš tu konvici na benzínovej motor, to je mazec Se při postřiku celkem nachodíš, viď...
Bych to viděl asi takhle: Dáš brko, namícháš lektvar, nasadíš stroj a jedeš jak mašina
Zajímalo by mě, jak je to hlučný(jestli to řve za uchem), jak je to těžký(jestli z toho brzo bolej záda) a jakej úkol si dáš najednou(jestli to obejdeš celý - kolik nachodíš?).
Zdravím
Mno takze az na to brcko to temer sedi tady nehulim ze dvou duvodu 1) kvuli otcovi a dedovi kteri tam sou se mnou a vzajemne si pomahame . jedem micha postrik dalsi naliva do konve dalsi strika a stridame se 2) po brcku bych to jednoduse nedal
Hlucne to je dost ale kdyz uz s tim de tak mu to ani tak moc neprijde
Váha ... mno samotna konev + motor vazi cca kolem 10-15kg a postrik je az 20 litru - ve finale max kolem 35kg - ze zacatku je to hodne tezke hlavne to "kopnuti" kdyz motoru das "plné plyn" celkove ta konev nema nejake anatomicke tvarovani takze z toho zada aj boli ale protoze pri postriku musis machat rukou nahoru a dolu abys pokryl co nejvetsi prostor a zaroven musis chodit tak te boli cele clovek
Jaky ukol na jednou . mno pokud neni nejaka fakt vyjimecna situace tak uplne vsechno takze 2000m2 + dedovych 1000m2 - jeden postrik - tzn postrikani 3000m2 trva podle rychlosti chuze . povetsinou 2-3 hodiny + 0.5-1 hodinu namichani postriku --- ujdu kolem 5-6km (nemeril jsem to )
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Ty kravo to je docela prace no....nerikam ze se svejma kytkama nemam ale 35kg 5km na zadech nenosimale zase az naplnite ten sklipek tak tam si naodpocivasnemas foto hroznu deda ma taky vinou revu na zahrade a uz ho ma docela pekny....nechavate ho prezrat kvuli cukru?videl jsem i nechavat prejit mrazem
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
hulibrcko no ani moc to nenechavame protoze pak staci jeden blby dest a zacne to hnit ... takze zbirame kdyz je to idealni a kdyz vime ze bude delsi cas hezky tak to treba jeste nechame
jinak foto hroznu mam ale nemam svuj fotak takze k fotkam nemam pristup
eloren
jo mas pravdu ale zdali to bude privlastkove vino se rozhoduje prave kvuli te cukernatosti takze s hrdosti muzu rict ze minuly rok sme meli vsecny vina s privlastkem kabernet nebo pozdni zber
lupus: ten pozdni zber bych kotnul. to musi byjt chutovka.A povez mi mas mezi tpi spoustu nadhed taky tu nasi nadheru? nebo si jen pak chlastas to strasne moc dobry vyno?
strasne se omlouvam vsem kteri zde cekali dokonceni tohoto threadu ...
jednoduse receno ... nemam fotak a mobil kterym sem to fotografoval do te doby (pouze puceny) jsem nemel k dispozici takze zadne fotky bohuzel uz nebudou
snad pristi rok
Původní příspěvek od Lupus strasne se omlouvam vsem kteri zde cekali dokonceni tohoto threadu ...
jednoduse receno ... nemam fotak a mobil kterym sem to fotografoval do te doby (pouze puceny) jsem nemel k dispozici takze zadne fotky bohuzel uz nebudou
snad pristi rok
mno a co tahle sklépková ochutnávka? to je lepčí než jakákoliv fotka