Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od r Já vypěstil největší kytku v kukuřici- měla 2,5metru a bylo z ní 9 zavařovaček solidního hulení.
A jinak- v tropech dorůstá plevelné konopí výšky 150-250metrů...a kdo nevěří, ať tam běží...
Větší blbost sem nečetl
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
CHUDAK UDĚLÁ PRAVOPISNOU CHYBU A VY HO TADY LINČUJETE
V PŘÍRODĚ MŮŽE KYTKA DOSÁHNOUT OPRAVDU UCTIHODNÉ VÝŠKY DO 4 M
vIZ: AMERIČTÍ VOJÁCI V AFGANISTANU,PAKISTANU NEMOHOU SE PŘES KONOPNÉ LESY ANI DOSTAT K TEM ZASRANYM TERORISTUM.
Původní příspěvek od r Já vypěstil největší kytku v kukuřici- měla 2,5metru a bylo z ní 9 zavařovaček solidního hulení.
A jinak- v tropech dorůstá plevelné konopí výšky 150-250metrů...a kdo nevěří, ať tam běží...
No to fakt čumíím ...a ty si tam bol ked si taky mudry ? ...no ja nevem,daj nejaku fotku tej 200 metrovej marihuany ...
r: ta oprava tvého příspěvku by byly vcelku žádoucí, páč jinak to tady pár lidí roztrhá a určitě se najdou i tací, kteří s určitostí budou tvrdit , že to, a nic jiného je konopí na výrobu těch nejkvalitnějších námořních lan...
jinak - 4,20m, r. 2005, celkem prča noční převoz 17 kytek autem...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Já mam letos největší kytí tak 3 metry a ještě jede, ale je to o ničem. Kdybych jí víc zaštipoval a držel níž tak by z ní bylo určitě dvakrát víc než ted z těch dvou šlahounů, který už přerostly kukuřici a ani si nemůžu čuchnout k vrškům. Ale co sem slišel tak mam letos v našem okolí největší .
Moje nejvyšší kytka je tento rok pač sem se do toho pustil poprvé. Nejvyšší má okolo 3 metrů a zbývající mezi 2,20 - 2,80. Každopádně každý týden přidají okolo 25 cm takže ještě nejsem u konce. Pic
cheche mi to pripomelo jak se me nedavno v hospe jeden typek snazil krmit ze vypestoval kytku ktera mela 15 metru a "stonek jako strom". ty dementi okolo mu to asi bezne basti ale u me bohuzel narazil. kolik takovych hovad prohuli mladi a ani nevi jak ta kytka vypada, hruza..
No tak letos sem vypěstoval 3m vysokou kytku a palice na ní sou asi tak v hodnotě 5-10g. Sem z toho fakt vyplesklej...
No jako minulej rok sem měl kytku vysokou 50cm a měl sem z toho 10g. Fakt směšný...snad ještě trochu vyrazej, ale nechápu to proč zrovna letos se jim tak nedařilo...mam 4 kytky a palice stojej za jedno obrovský...takovýto no prostě hovno!!!