Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jo jdeme do plných / je to jeden hybridní lístek který mým i ve svým trýdu
pro porovnání dám i pravítko ale tu velikost nechci odhadovat byl velkej aspon 25 * 25
Původní příspěvek od Soul Rebel HCLivess: nejvetsi list jakej sem kdy videl.... u me ses vitez a na ostatni se vy*er , rikaj, ze je to fotomontaz jen protoze ti zavidej
btw: jaxi sem umistil tak velkou fotku?
Ts, to ani neohodnotíte pozitivně krom Soul Rebela? Většina lidí zde ani není takové fotomontáže schopna, stačí se podívat o stránku nazpět. Pouze nějaké černobílé fotky z rádoby grower stránek. Jinak Fantasii se omlouvám a zároveň děkuji za nevědomé poskytnutí materiálu nedostanu aspoň jedno semínko? Za snahu Jinak se jedná o druh Cannabis Giantica
Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.
Ještě jsem neskoušel pestovat žadné pojmenované druhy. A když jo tak o tom stejně nevím. Většinou jsem mě seminka co jsem někde dostal.
Ale i tak to byla poředna mašťárna.