Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, zkoušel sem to. Žvýkal sem jí dost pomalu a téměř žádné účinky... Respektive žádné. Spíš to očekávání způsobilo, že sem viděl a slyšel malinko jasněji.
panove...kdybyste si nejdriv precetli ten clanek,tak sem nedavate takovy.....proste picoviny
ze salveje ucinkuje Salvinorin A,kterej je JENOM v salveji divotvorny.
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Chcel by som vedieť koľko gramov čistej šalvie pri fajčení cez fajku je tak akurát, chcel by som ju vyskúšať ale mám dosť blbé skúsenosti s Sceletium Tortuosum (Kanna) zmiešal som ju s alkoholom, ganjou, a dostal som veľmi hlboký stav (6 stupeň a možno aj viac), nepamätám si nič, mám zlomenú nohu a najlepších kamarátov, ktorý ma zachraňovali, som zmlátil ako sa len dalo. Nie som agresívny som skôr flegmatik, nechápem prečo som sa snimi bil.
Ak by niekto vedel koľko g čistej šalvie (žiadne extrakty, proste čisté neupravované listy) je tak na 3 až 4 stupeň, napíšte to sem . . .
noo...ono se rika,ze salvej si sama vybira,na koho zapusobi a na koho ne.rika se to prave proto,ze prakticky nejde urcit presna davka,coz je navic dany obsahem salvinorinu v te ktere kytce.ale pokud chces kourit cisty listy bez extraktu,tak doporucuju takovych 8 speku hodne rychle za sebou zkourenych.vychazim z toho,ze me i kamose ovlivni poradnej gramovej spek z listi prosypanej tak pul gramem 5x extraktu.a to jenom na chvilku,max stupen 1.takze jestli chces zkusit,zkousej postupne vic a vic.a asi bych se byt tebou nebal extraktu
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Původní příspěvek od Oomega noo...ono se rika,ze salvej si sama vybira,na koho zapusobi a na koho ne.rika se to prave proto,ze prakticky nejde urcit presna davka,coz je navic dany obsahem salvinorinu v te ktere kytce.ale pokud chces kourit cisty listy bez extraktu,tak doporucuju takovych 8 speku hodne rychle za sebou zkourenych.vychazim z toho,ze me i kamose ovlivni poradnej gramovej spek z listi prosypanej tak pul gramem 5x extraktu.a to jenom na chvilku,max stupen 1.takze jestli chces zkusit,zkousej postupne vic a vic.a asi bych se byt tebou nebal extraktu
Šalvěj ze špeků nekouřit!!! To ji rovnou můžeš hodit do koše, někde jsem četl, že ve špeku není potřebná teplota k odpaření Salvinorinu a mám vlastní zkušenost s tím, že špek nic neudělá, to i ze skla to dává víc...
zdravim rastlinky si kupite na www.plantae.sk rastlinky su v troch velkolstiach nevedno akeho kultivaru okrem toho je tam aj peyotl a kopec zaujimavych rastliniek, ,no skor exotickych :P
...salvinorin A je najpotentnejsi prirodne sa vyskytujuci halucinogen prirovnatelny ucinkami LSD (paradoxne, tazko by som porovnaval jednotlive halucinogeny medzi sebou, kvalitativne je to podla mna vzdy ine) a je pravda ze salvinorin A sa viaze na specificke receptory v mozgu a ani v konskych davkach nesposobuje poskodenie organov.
a tu je moja vestkina
a propos, k tej prvej fotke: vyzeralo to na tazkyboj... tuto uz aj listky mala celkom vyvinute a k prirovnaniu velkosti to modre pod nou je vrchnak od flase mlieka... po tyzdni konecne pustila cakacie korieenky tak som ju zasadil pod sklo do substratu a posledna fotka je aktualna )))
"rules and models destroy genius and art." (w. hazlitt)
Koupil jsem si listy salveje z Botanic.cz....Nejdriv sem si dalal solidni brko,jelikoz salvej ma podlenavodunajet do2minut,tak sem po speku nacpal malej kotlik k Sheashe cistym listim a vypalil to,po dvou minutach porad nic,tak jsem dal jeste dva kotle aleporadjenom 2.LVL....
Salvej hulim poprvi,tak newim kde se mohla stat chyba,protoze davka byla podel me dost velka na to ze jsem ji jeste nehulil.
PLZ help->co delam spatne?
Celou dobu byla nad sheashou zapalena sirka aby se to poradne peklo jak je napsano v navodu,ale ucinek nic moc.
Ja som niekde čítal, že keď sa Šalvia fajčí, tak "kouř" by sa mal v plúcach zadržať na min. 30 sekúnd !!! Odporúčané však je 40 až 45 sekúnd. Pretože až vtedy sa stihne všetek absorbovať do krvy...
ad1. jak tu nekdo rek, natahnout a drzet... poradne, kdyz si date dost, tak byste to meli citit uz pri druhym prdu
ad2. nez sirky a zapalovace je mnohem lepsi pouzivat takove ty tryskove zapalovace (vysoka teplota)
ad3. mno, brko z toho balit je jen tak na L2 max 3 - jelikoz, spousta salvinorinu se vypari jen tak do ovzdusi, neco se chyta po ceste atd. z slukny bongu nebo tak jde 95% do vas
este k ty pestovanity salveje: ja bych rek ze salvej neni rozhodne vhodna rostlina do boxu pod svetlo protoze to neni svetlumilna rostlina napr. jako ganja. to znamena ze ji primi svetlo spis skodi. tuhle rostlinu pestovali snad prvni iniani mazatekove ..viz clanek vod omegy.. a pestovali ji na tajnejch ukrytejch mistech v tamnich lesich/pralesich (ted newim co to presne bylo) kde byl stin a stoprocentni vlhkost. tyhle podminky sou taky pro rostlinku idealni. zajimavost vo tyhle rostlince je to ze se nevi jestli nekdy vubec rostla volne v prirode. protoze uplne prvne byla objevena u tech mazateku ktery ji pestovali cilene jako my ganju ... jestli to v tom clanku bylo tak sory, ale newsim sem si toho..
tak to zkusim nejak postupne zpracovat...
koureni.....nejlepe extrakt...10x nalozil rozhodne poznatelne
kdyz ne extrakt, tak rozhodne ne ála spek. to jsme zkouseli tenkrat snad trikat.....a kamos od ty doby salvej nemuze ani cejtit.....kdyz, tak pres fajfku, s co nejvvetsim teplem, drzet dyl urcite neuskodi, 30 vterin si stopnete a pochopite jak to s tim jeD a nezapomente kazdej sluk
listy zvykat, hodne, dlouho, pomalu, extrakt kourit, silnej, malounko (0,2g) a bezpecne.....a podle efektu se rozhodnout....to byla pro me bezpecna davka. (80Kg) mysleno tak, ze jsem neodletel z kolejniho okna, neznicil notebook na kterym jsem mel vizualizaci bjork.(btw vybornej trip.. zivotu, a pro vetsinu lidi i zdravi nebezpecna davka je, CISTE PODLE MEHO NAZORU, nevykouritelna. funguje rychlejsi a tvrdsi obranej efekt jako u travy.....treti brko neubalis....a kdyz mas ubaleno, tak paty neodpalis. nemluve o tom kvantu koure....no proste asi ne
sry, lehce zkourenej...
no a ad to svetlo....ja ji jel pod kytkama vyssi kytky, a v tom polostinu se ji celkem hezky darilo. zvlast kdyz byly jeste v rustu, a mela vlhkost. pak sla ven ze skrine. ad mazateci....snad to tam bylo....ale nechce se mi to popravde hledat a z hlavy uz nevim precti, hledej.)