Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
khook jonom protoze balim speky na stole nejsu hulic? jo ja vim nejsu "opravdovy hulic".... a nebo to si rikas hulic kdyz k ubaleni speka potrebujes nakou podlozku?
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba... ale rozhodně nic pro kupující
Já mám rád když se balí v klidu a míru a né někde ve větru. Ale pokud fičí tak se to prostě nastříhá ve filmovce, ubalí se prázdný brčko a nasaje se to - žádnej vítr nikomu nevadí. Když balim doma sám dávám si to do víčka od Gitky, ale to nepatří do téhle místnosti, ale do jiné. Pokud někdo potřebuje podložku a tadydadyda tak pak je to jeho věc. Podle mě by ale za chvíli mohli začít vznikat thready tipu Špekžidle - Špekboty, a tak dál. Nic ve zlým, ale v mém kraji se nic takového neužívá...
Hehe,dobré téma.Koukám jak se to tady začíná válcovat a to mi nedá abych nepodpořil kamaráda ve zbrani zvláště když se na něj vrhne banda slouřenek-nemýslím to nějak zle aby mě někdo nazačal kamenovat
Abych pravdu řek,tak já ani nevím že se tomu nějak začalo říkat (špekpapír).
Ono se občas opravdu vyskytne problém kde a na čem to umotat.Jak již tady psal MESIAS,tak brčál má být motán v klidu a míru,s tím souhlasím,ale proč nejít tomu "štěstíčku trochu na proti",ne?Takže já pro jistotu a pro svůj osobní klid u sebe nosím otvírací hodiny našeho plaveckého stadionu kam chodíme protáhnout líné tělo do páry a samo že si trochu zaplavat(ale většinou sedíme v páře a kysnem)
Původní příspěvek od mirkoff ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba... ale rozhodně nic pro kupující
hehe to by me zajimalo jak to balis ze se zaprasis?to se stim valis po zemi bo co?balim vetsinou tez v ruce ale to ze bych se zaprasil to se mi jeste nestalo jestli myslis to co ti zbyde na ruce takovy to smeticko???!.........tak to lol :p
nechci Vám do toho nějak přehnaně rejt, ale TOTO je galerie, nazývaná proto, že se sem posílají FOTKY, na tlachání je tu KUŘÁRNA nebo KANÁL, tak si to zde prosím trochu promažte. na 2 stránky jedna fotka, to si v galerii být nezaslouží.
Na vobalu s desky je to luxus. Dřív jsem to válel na Landový Demisi. Dnes už jen DOORS
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
u nás se tomu pochystátoru říká SKICA
mám vyrobenou ze 4 kupónů na credit z vrchu i zespodu polepenou izolepou. slouží mi už nějaký ten rok (cca 3) a jsem s ní naprosto kvůli její skladnosti a bezporuchovosti spokojen.
edit: jak tak koukám, stála me vlastně 1500,-Kč
ideální do peněženky, prostě klap a máte malý ponk na brčka.
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 20-09-2006 v 17:51 PM
Jednou jsme byli zkuření u mě a prolíželi si s kámošem maily. Narazil jsem tam na obrázek ožralců, co je ve stylu kalendáře a on: Ty pičo, vytiskni to! Nemám na čem balit brka. Tak jsem to hned 2x vytisknul a vzal si jeden i pro sebe. Bohužel už ho neumím najít, ale stejně potřebujem nový, protože už je krapet zašlý a díravý. A co mi nedávno přišlo na mail? Kalendář pro nový rok! Už ho tisknu... (i pro něj)
Zdravim. Vůbec mě to nenapadlo, ale vlastně mám taky svůj špek-papír, na kterým vždycky v autě balim. Je to ticket na trajekt kterým jsem se vracel z Anglie. Takže si při balení i zavzpomínám :-)
jee to je hustý,thread o špekpapírech,tak tomu nerikam,ja tomu rikám "balicí papír" ale taky to pouzivam rad,vevnitr i venku,venku si z A5ky udelam dycky takovou vanicku na to a nejvic v pohode pouzivam ruzny papiry,na ktery mam nejaky vzpominky...treba taková krutá faktura co nám vystavili kdyz sme si byli v jednom hotelu pro cigara :-D nebo doklad o zaplacení místa za stan a tak podobne,dycky neco co je funny a ma to historii ..krasny je na tom ze to neomazuje prostor na balení a muzu s brkem řádit
predevcirem sem hledal v aute neco na cem stocim a nasel sem takovou knizecku ze festivalu splash z nemecka z roku 2002. sikovny na baleni... a tech vzpominek.
Já mam od kámoše přivezenej speciálně podklad z italskýho growshopu... Perfektní záležitost. Už ho mam tak půl roku. Jinak předtim frisbíčko a nebo energitka, no