Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » ŠPEK-PAPÍRY vyfoť a hoď sem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Požíváte špekpapír ?
ANO
NE
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

ja sem moc linej. nic za to nechci. naky zbytky tady sou. kolik potrebijes? 0,5m x 0,5m? neni problem.

Old Post 10-08-2006 v 11:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flooster
Stálý Člen

Karma uživatele Flooster - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

no mam z vas radost sme rad ze konecne nejake pozitivni nazory na to a co naky fotky nemate ?

Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...
:-) houby taky dobra vec 2 G a vidim to co CHCI

Old Post 10-08-2006 v 12:06 PM
Flooster je offline   Profil uživatele Flooster   Find more posts by Flooster   Foto galerie člena Flooster   Click here to Send Flooster a Private Message   Add Flooster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

khook jonom protoze balim speky na stole nejsu hulic? jo ja vim nejsu "opravdovy hulic".... a nebo to si rikas hulic kdyz k ubaleni speka potrebujes nakou podlozku?

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 11-08-2006 v 09:40 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba... ale rozhodně nic pro kupující

Old Post 11-08-2006 v 10:39 AM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Já mám rád když se balí v klidu a míru a né někde ve větru. Ale pokud fičí tak se to prostě nastříhá ve filmovce, ubalí se prázdný brčko a nasaje se to - žádnej vítr nikomu nevadí. Když balim doma sám dávám si to do víčka od Gitky, ale to nepatří do téhle místnosti, ale do jiné. Pokud někdo potřebuje podložku a tadydadyda tak pak je to jeho věc. Podle mě by ale za chvíli mohli začít vznikat thready tipu Špekžidle - Špekboty, a tak dál. Nic ve zlým, ale v mém kraji se nic takového neužívá...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 11-08-2006 v 15:56 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Hehe,dobré téma.Koukám jak se to tady začíná válcovat a to mi nedá abych nepodpořil kamaráda ve zbrani zvláště když se na něj vrhne banda slouřenek-nemýslím to nějak zle aby mě někdo nazačal kamenovat
Abych pravdu řek,tak já ani nevím že se tomu nějak začalo říkat (špekpapír).
Ono se občas opravdu vyskytne problém kde a na čem to umotat.Jak již tady psal MESIAS,tak brčál má být motán v klidu a míru,s tím souhlasím,ale proč nejít tomu "štěstíčku trochu na proti",ne?Takže já pro jistotu a pro svůj osobní klid u sebe nosím otvírací hodiny našeho plaveckého stadionu kam chodíme protáhnout líné tělo do páry a samo že si trochu zaplavat(ale většinou sedíme v páře a kysnem)

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Old Post 11-08-2006 v 16:16 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od mirkoff
ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba... ale rozhodně nic pro kupující

hehe to by me zajimalo jak to balis ze se zaprasis?to se stim valis po zemi bo co?balim vetsinou tez v ruce ale to ze bych se zaprasil to se mi jeste nestalo jestli myslis to co ti zbyde na ruce takovy to smeticko???!.........tak to lol :p

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 12-08-2006 v 09:54 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

nechci Vám do toho nějak přehnaně rejt, ale TOTO je galerie, nazývaná proto, že se sem posílají FOTKY, na tlachání je tu KUŘÁRNA nebo KANÁL, tak si to zde prosím trochu promažte. na 2 stránky jedna fotka, to si v galerii být nezaslouží.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 12-08-2006 v 13:49 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Na vobalu s desky je to luxus. Dřív jsem to válel na Landový Demisi. Dnes už jen DOORS

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 12-08-2006 v 19:45 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

u nás se tomu pochystátoru říká SKICA
mám vyrobenou ze 4 kupónů na credit z vrchu i zespodu polepenou izolepou. slouží mi už nějaký ten rok (cca 3) a jsem s ní naprosto kvůli její skladnosti a bezporuchovosti spokojen.

edit: jak tak koukám, stála me vlastně 1500,-Kč
ideální do peněženky, prostě klap a máte malý ponk na brčka.

!

Po pár letech zpět.

Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 20-09-2006 v 17:51 PM

Old Post 09-09-2006 v 14:36 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Moje

to se stim valis po zemi bo co.........tak to lol :p

tak to megalol hehehe jinak si to taky nedovedu představit .. když neni jakakoliv podložka tak v ruce .. kerou pak utřu do kalhot a bastafidli

puze v naší hospodě máme vyhrazenej jídelníček, na kerym balíme, jinak je to fuckt fuk

Old Post 10-09-2006 v 19:20 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Jednou jsme byli zkuření u mě a prolíželi si s kámošem maily. Narazil jsem tam na obrázek ožralců, co je ve stylu kalendáře a on: Ty pičo, vytiskni to! Nemám na čem balit brka. Tak jsem to hned 2x vytisknul a vzal si jeden i pro sebe. Bohužel už ho neumím najít, ale stejně potřebujem nový, protože už je krapet zašlý a díravý. A co mi nedávno přišlo na mail? Kalendář pro nový rok! Už ho tisknu... (i pro něj)

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 12-09-2006 v 14:32 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlizéeFan
Nový Člen

Karma uživatele AlizéeFan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zdravim. Vůbec mě to nenapadlo, ale vlastně mám taky svůj špek-papír, na kterým vždycky v autě balim. Je to ticket na trajekt kterým jsem se vracel z Anglie. Takže si při balení i zavzpomínám :-)

Old Post 12-09-2006 v 15:04 PM
AlizéeFan je offline   Profil uživatele AlizéeFan   Find more posts by AlizéeFan   Foto galerie člena AlizéeFan   Click here to Send AlizéeFan a Private Message   Add AlizéeFan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pytlos
Stálý Člen

Karma uživatele Pytlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jee to je hustý,thread o špekpapírech,tak tomu nerikam,ja tomu rikám "balicí papír" ale taky to pouzivam rad,vevnitr i venku,venku si z A5ky udelam dycky takovou vanicku na to a nejvic v pohode pouzivam ruzny papiry,na ktery mam nejaky vzpominky...treba taková krutá faktura co nám vystavili kdyz sme si byli v jednom hotelu pro cigara :-D nebo doklad o zaplacení místa za stan a tak podobne,dycky neco co je funny a ma to historii ..krasny je na tom ze to neomazuje prostor na balení a muzu s brkem řádit

Old Post 29-03-2007 v 20:17 PM
Pytlos je offline   Profil uživatele Pytlos   Find more posts by Pytlos   Foto galerie člena Pytlos   Click here to Send Pytlos a Private Message   Add Pytlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

predevcirem sem hledal v aute neco na cem stocim a nasel sem takovou knizecku ze festivalu splash z nemecka z roku 2002. sikovny na baleni... a tech vzpominek.

Old Post 30-03-2007 v 06:41 AM
Jerome J. James
Stálý Člen

Karma uživatele Jerome J. James - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Já mam od kámoše přivezenej speciálně podklad z italskýho growshopu... Perfektní záležitost. Už ho mam tak půl roku. Jinak předtim frisbíčko a nebo energitka, no

...Drak...;o)

Old Post 30-03-2007 v 13:06 PM
Jerome J. James je offline   Profil uživatele Jerome J. James   Find more posts by Jerome J. James   Foto galerie člena Jerome J. James   Click here to Send Jerome J. James a Private Message   Add Jerome J. James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás