Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik lidí ví o Vás, že kouříte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

kdo to chce vedet to vi, o kom vim, ze o tom nechce slyset o tom neslysel...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 29-07-2006 v 03:47 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Artonoror
Stálý Člen

Karma uživatele Artonoror - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Každej kdo mě zná..... a ty všichni taky hulej...

Old Post 29-07-2006 v 11:19 AM
Artonoror je offline   Profil uživatele Artonoror   Find more posts by Artonoror   Foto galerie člena Artonoror   Click here to Send Artonoror a Private Message   Add Artonoror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

O me to vedi vsichni koho znam ... taky asi proto ze 95% kamosu taky huli .... ale vi to i cela rodina a nijak jim to nevadi takze komu se to nelibi at mi lize cokodiru :p)

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 29-07-2006 v 16:55 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Dude
spis mne nenapada nikdo, kdo to o mne nevi

asi tak hh.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 29-07-2006 v 17:04 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Budeh: tak jest... bohužel to zatím jinak nejde

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 29-07-2006 v 20:35 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Budeh
dobré tema. udělám takové malé hrnutí smím- li. vyplynulo mi z přízpěvků kdo je s ganjou už naprosto srovnanej, ví co chce, a něco společenskýho dokázal, např. maturita, rodina, práce, výška. tak to netají bo není důvod. Naopak ti kteří toho ještě společnosti tolik nepředvedli, se tím netají, ale některým lidem to neříkají právě z toho důvodu že se podvědomě bojí, jakéhosi odmítnutí s tím ty si ještě nic nedokázal. podvědomí. mno pokud tomu nebudete rozumět tak se omlouvám, děkuji

ne kazdy musi mit jako svuj hlavni cil, nejaky spolecensky cil. podle mne to nemuzes zas takhle brat, co clovek to jiny pripad

Old Post 30-07-2006 v 00:42 AM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Vi to o mne moc lidi a trochu me sere ze to vi i lidi, ktere vubec neznam.. vi to dokonce obe moje babicky..

obcas se mne jedna zepta: " psycho84 porad jeste beres tu marihuaanu?"

a doplni to gestem vyjarujicim zapichovani strikacky do predlokti

p s y c h o 8 4

Naposledy upravil PsYcHo84 16-09-2006 v 12:44 PM

Old Post 30-07-2006 v 22:18 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Otázka by spíš měla znít:"Je někdo, kdo o vás neví že kouříte?"

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 29-09-2007 v 11:29 AM

Old Post 30-07-2006 v 23:18 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

...clovek ktory huli... zo mna viciti ze hulim...a ja to vicitim z neho...takze by sa dalo povedat ze setci co hulia..to o mne vedia..a ja to viem o nich..teda skoro setci.. d;o)

...mamka...segra... to vedia...

...kamosi jasna paka...

...a kedze som z dediny...tak to je jasne...cela dedina to o mne vi...

...aj moja triedna..na strednej to vedela...a aci aj skoro kazdy inteligentnejsi profak...to vedel...a samo skoro setci ludia na skole...

...proste to je videt...jak sa obliekam...vyzeram...a spravam...a to nemusim byt vobec HIGH

...ale nekedy to fuckt na mne videt neni...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 01-08-2006 v 20:23 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od El_Liberal

ne kazdy musi mit jako svuj hlavni cil, nejaky spolecensky cil. podle mne to nemuzes zas takhle brat, co clovek to jiny pripad

..ja tomu napr. dost dobre rozumim... ked som mati oznamil ze hulim... tak vobec nebola nadsena..a ja som moc argumentovat nemohol... vopred ma odpisala..ako dakeho asociala..fetaka... ze so mnou bude zle nedobre...

...no a po cca 3och r. ...co som si s MaryJane uzil... som zmaturoval...a aj prijmacky na VS som spravil.... a budem dalej studovat... atd.

...takze keby daco..kludne mozem argumentovat...s tym..ze sak jak moze byt ta marijanka taka zla..ako si myslis..mamo...ked som zmaturoval..a aj na vysku ma prijali..???..hm... a som zvedavy co povi...

..takze... d;o)

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 01-08-2006 v 20:28 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

V některých případech by mi "kuřák trávy" ublížil. (Bohužel ještě to není tak jak to mnohdy vypadá )
Přátelé, o tom snad netřeba mluvit . Jinak hulení je poslední věc o které bych se bavil s člověkem, kterého neznám.

Old Post 01-08-2006 v 22:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiTe
Stálý Člen

Karma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Vi to o mne vic lidi, nez vubec znam..

... jj, presne tak... jen chci dodat, ze mi kamosi sou tak 50-50 hulici a nehulici ... a muj otec huleni nesnasi

Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.

Old Post 02-08-2006 v 09:23 AM
WhiTe je offline   Profil uživatele WhiTe   Find more posts by WhiTe   Foto galerie člena WhiTe   Click here to Send WhiTe a Private Message   Add WhiTe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

vi to snad vsichni, a ti ktery to nevedi tak to aspon tusi

my first time

Old Post 02-08-2006 v 09:26 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Nasi vi (proc jinak bych mel doma asi svetlo), s otcem sem uz palil a davel mliko,to ho rozsekalo na kary. Jinak 99% mych best friends pali taky. Ale w praci nigdo nema tucha,delam s divnejma lidma a ti by to asi nepobrali takze na ne .

Old Post 02-08-2006 v 15:17 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Když na to příjde řeč tak se za to nestydím. V mém okolí sem asi největší hulič. Ne že bych se chtěl chvástat, ale někteří z těch s kterýma sem začínal hulit už přestali a někteří přešli na tvrdší drogy. Já si spokojeně hulim furt. Rodina to ví, kamarádi to ví a teď už to víte i vy!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 02-08-2006 v 15:54 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanzator
Stálý Člen

Karma uživatele hanzator - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

je mi absolutne u prdele kolik lidi o me vi ze cadim, jedinej kdo to nemusi vedet jsou profesori ve skole, jelikoz by se na me pri zkouskach asi divali trochu jinak

Old Post 03-08-2006 v 11:18 AM
hanzator je offline   Profil uživatele hanzator   Find more posts by hanzator   Foto galerie člena hanzator   Click here to Send hanzator a Private Message   Add hanzator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás