Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdo to chce vedet to vi, o kom vim, ze o tom nechce slyset o tom neslysel...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
O me to vedi vsichni koho znam ... taky asi proto ze 95% kamosu taky huli .... ale vi to i cela rodina a nijak jim to nevadi takze komu se to nelibi at mi lize cokodiru :p)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Původní příspěvek od Budeh dobré tema. udělám takové malé hrnutí smím- li. vyplynulo mi z přízpěvků kdo je s ganjou už naprosto srovnanej, ví co chce, a něco společenskýho dokázal, např. maturita, rodina, práce, výška. tak to netají bo není důvod. Naopak ti kteří toho ještě společnosti tolik nepředvedli, se tím netají, ale některým lidem to neříkají právě z toho důvodu že se podvědomě bojí, jakéhosi odmítnutí s tím ty si ještě nic nedokázal. podvědomí. mno pokud tomu nebudete rozumět tak se omlouvám, děkuji
ne kazdy musi mit jako svuj hlavni cil, nejaky spolecensky cil. podle mne to nemuzes zas takhle brat, co clovek to jiny pripad
...clovek ktory huli... zo mna viciti ze hulim...a ja to vicitim z neho...takze by sa dalo povedat ze setci co hulia..to o mne vedia..a ja to viem o nich..teda skoro setci.. d;o)
...mamka...segra... to vedia...
...kamosi jasna paka...
...a kedze som z dediny...tak to je jasne...cela dedina to o mne vi...
...aj moja triedna..na strednej to vedela...a aci aj skoro kazdy inteligentnejsi profak...to vedel...a samo skoro setci ludia na skole...
...proste to je videt...jak sa obliekam...vyzeram...a spravam...a to nemusim byt vobec HIGH
...ale nekedy to fuckt na mne videt neni...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
ne kazdy musi mit jako svuj hlavni cil, nejaky spolecensky cil. podle mne to nemuzes zas takhle brat, co clovek to jiny pripad
..ja tomu napr. dost dobre rozumim... ked som mati oznamil ze hulim... tak vobec nebola nadsena..a ja som moc argumentovat nemohol... vopred ma odpisala..ako dakeho asociala..fetaka... ze so mnou bude zle nedobre...
...no a po cca 3och r. ...co som si s MaryJane uzil... som zmaturoval...a aj prijmacky na VS som spravil.... a budem dalej studovat... atd.
...takze keby daco..kludne mozem argumentovat...s tym..ze sak jak moze byt ta marijanka taka zla..ako si myslis..mamo...ked som zmaturoval..a aj na vysku ma prijali..???..hm... a som zvedavy co povi...
..takze... d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
V některých případech by mi "kuřák trávy" ublížil. (Bohužel ještě to není tak jak to mnohdy vypadá )
Přátelé, o tom snad netřeba mluvit . Jinak hulení je poslední věc o které bych se bavil s člověkem, kterého neznám.
Původní příspěvek od PsYcHo84 Vi to o mne vic lidi, nez vubec znam..
... jj, presne tak... jen chci dodat, ze mi kamosi sou tak 50-50 hulici a nehulici ... a muj otec huleni nesnasi
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Nasi vi (proc jinak bych mel doma asi svetlo), s otcem sem uz palil a davel mliko,to ho rozsekalo na kary. Jinak 99% mych best friends pali taky. Ale w praci nigdo nema tucha,delam s divnejma lidma a ti by to asi nepobrali takze na ne .
Když na to příjde řeč tak se za to nestydím. V mém okolí sem asi největší hulič. Ne že bych se chtěl chvástat, ale někteří z těch s kterýma sem začínal hulit už přestali a někteří přešli na tvrdší drogy. Já si spokojeně hulim furt. Rodina to ví, kamarádi to ví a teď už to víte i vy!
je mi absolutne u prdele kolik lidi o me vi ze cadim, jedinej kdo to nemusi vedet jsou profesori ve skole, jelikoz by se na me pri zkouskach asi divali trochu jinak