Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vic to trhat nebudu,jeto docela ukraje tak mam strach aby.....no vis co.hele a ten popel je dobrej naco.a muze bejt ten popel stary od zimy.nebo radsi neco popalit at je cerstvej
hnojivo je nachystáno...takže zítra dostanou klonice pěkně naholou.
hnojivo> NPK....nějaké staré ale pořád šlape.jsou to bílé rozpustné hrudky a mám pocit že se už nedělají.3roky zpět sem kupoval npk a rozpouštělo se hodně pomalu/tak 3 týdny/ a nic moc učinek.
takze nove fotky nic moc kvalita.aspon techto par stoji zato.
v sobotu aplikovan trus ktery dostal od dešte pekne naprdel a deto poznat.jenze pocasi si pohralo i s gigantem.jedna haluz rozstipla dost.druha decentne ale davaji to pekne.ani to nejde poznat,na to zejetam centimetrova dira.
zajimalo by me jestli to tak nechat,nebo necim spravit aby to treba nezacalo nejak hnit nebo plesnivet.
uvitam kazdou radu.
podcenil jsem to a tak to dopada.nicmene chyba napravena zapichnutim drevenych latek a uvazanim 5 macku.
prd´olu vedle neuvazuju.takovej peknej kerik si snad drzku ozem nerozbije.
jo a zacinaji nakvitat.priste uz budou male šištičky.uz se nemuzu dockat
zdravicko
stary fotak me uz pekne sral tak dostal sanci jinej s 5.1m.p.
takze..kytky jsou pekne zdrave a silne,krasne zelenkave.vetsi tmavjejc,mensi dosvetla.no a ´FIM´ko se teda povedlo ale priste nanej radsi p.... je stim vic problemu,kytka nejni tak peknoucka a je moc monstrozni.
pri foceni stonku najednou cumim jak puk coto leze ze zeme a pocem to sakra slapu.k memu udivu to sou korinky.vsude v okruhu metr od stonku.u obou kytek(jo okopat pudu pri kazde navsteve se urcite oplati).sice po chvilce nepozornosti zistuju ze kamo co je semnou je nemilosrdne drdi motyckou tak nevim nevim co holky nato.
2zfiře: mas to moc hezky, uplne cumim, jak uz je to velky, alespon podle toho stonku. Ja vubec venku nepestuju, protoze mi to skoro pokazdy nekdo ukradl, coz me po nekolika letech, tak nasralo, ze jsem si radsi udelal pole doma, ale tohle vypada moc pekne. Nemyslis, ze by bylo dobry zasypat ty korinky hlinou? Drzim Ti palce at Ti to dojede a hlavne at Ti to nikdo neukradne a urcite budu sledovat, jak to roste. Zatim se mej.......
23
Zfiře: Jak jsem šel tak včera spát, tak sem si řikal, že sem se asi seknul, že to bude kněžnice a ne pološtice...a při dnešním bližším pohledu jsem se v tom utvrtdil, s největší pravděpodobností to je kněžnice trávozelená - vážný škůdce kulturních plodin!!!
(ale pokud tam máš jen jednu, tak žádnej stres)