Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Ono - myslel jsem odkaz na tenhle threadr: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12403
já byl s passionem maximálně spokojený a myslím si, že patří mezi nejlepší kouření z outu, je velmi pohodlné, nenásilné, svěží, smějící atd.
to pan ker - diky, jo, myslel jsem to tak
to husajn - jo, sezóna teprve začíná, já nikdy nemívám valné začátky, ale ve finishi vše dosprintuji
to neznámý - příště se mi prosím za K- podepiš a napiš, proč jsi mi ho dal, díky ti..(nemyslím to ve zlém), jen mě zajímá proč, chápu, že se ti něco na mém threadru nemusí líbit, to je jasná věc, že?
Konečně se už udělalo pěkně, protože mi passion to fialové feno začalo nakvétat posílam zde fotky. Další fotka je, jak se na ten druhý passion chodí někdo smlsnout zkusím ho vychytat a uvidí
Zdárek kámo!
Kytky naprosto v klidu!!! Jsem rád, že je tady tayk někdo jinej s SC. Aspoň bu mít s kym porovnávat (né, že bych se s Tebou chtěl rovnat). Měj se a hlavně si dávej bacha na zvědavý čumily!!!
Peace
zdravím Vás oba, díky. Na erdbeer jsem taky velmi zvěavý, já ho jedu z řízku. Ty shootere ze semínka, to máš originální? Slyšel jsem na tenhle model samou chválu, že sice dozrává později, v druhé polovině řijna, ale i tak jsem na to velmi zvědav... Osobně mě nejvíce zajíma erdbeer, Swiss crypto a blockhead, protože tyhle modely jedu poprvé + shaman, ale ten by měl být jistota. lipi, ten SC máš pěknej
odkial je povodom Erdbeer ? seedsbanka ma zaujima..lebo som nic nenasiel na nete (kde sa to da kupit origos)..len same rozbehnute theardy o tejto odrode.
Ak mate info blizsie hodte ho sem...diki...
Tady jsou nějaké fotečky z mojeho druhého políčka, je tam shaman, G13, topko od bBrRoOdDera, sadhu a papaja...co je co, to fakt nevím, nějak se mi to pomýchalo
Celkově 14kytek, jsem zvědav, jak šlo vidět, tak dostali hnojku aby trochu rostli, mile mě to překvapilo, protože jsem tam byl poprvé od výsadby. Vše je ze semínek....
Ono: jo taky sem se divil, ze vubec nevypadaji zanedbane bud to byli greenpeace nebo je zastrihl jeste predtim nez je zasadil
kazdopadne vsechny vypadaji moc zdrave a rekl bych, ze to budou stejne kere jako minule....
Zdravím rýpalové, jo, kutas na to kápl, samozřejmě dám vždycky řízek nebo malou zaseničku napřed do malého květináčku, aby lépe kořenil/la, zastřihnu ho a pak až do země, jinak některé nejsou, samozřejmě jsem fotil jen ty nejpěknější a pokud byste si to spočítali, tak jsem tam čtrnáct kytek nenafotil ale jen 6 jinak na té poslední fotce jsou dvě květinky v jedné díře....
to kapak1 - zahrada(jak je okolo kůra) - to je z řízků a to políčko, co mám venku v tom křiví, tam je skoro všechno ze semínek, jen asi dva modely z řízků, ale tam taky není odzkoušené pohlaví....
cau DUDU.
Som rad,ze skusas moje TOPko.
Ja som toho roku na tom velmi poskromnosti /skola-NIET CASU/
Zatim mam 10 malich kytek zo semena v divocine na hnoji a 8 kytiet v skleniku u kamosa./no pomiesalo sa mi to tak,ze NEMAM ANI SAJN CO PESTUJEM :-) ..zase budem na jesen zistovat identitu.
ha ha /no a nieje to vlastne jedno?? :-)
Poslem niejake fotky,ked budu kytky trosku zaujimavejsie.
Cuz nech to ide..bB
bBoOrReE - ahoj, už se těším na tvoje výpěstky... já to samé, jak mám to políčko, kde jsou jen dva modely z řízků(neurčené pohlaví) a zbytek ze semínek ( taky neurčené pohlaví), tak tam to bude taky velká typovačka na podzim, ale doufám že bude co typovat, aby to nesklidil někdo za mě. A co skleník? Jak jsi s ním spokojen? Určitě jsi... přeji ti taky GL