Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm.. moc hezky ... akorat by me zajimalo proc nejedes vertical scrog?????? jinak k+
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
sqott: dík
WhiTe: o vertikalu jsem premejslel, ale s nasema zkusenostma jsem se toho trochu bal. tak snad treba priste. sogy by podle me byli taky dobry, jenze co z toho vzniklo..
Z toho plyne hloupá otázka, ale co kdyby..
S prerostlejma kytkama na kvetu asi nic neudelam, ze?
Proste sem to nevychytal a vytahlo se to hrozne moc, takze zase malo mista.
Jinak uz pomalu zacinaji sladce vonet, takze mi delaj chute.
he ja si myslim, ze kdybys to svetlo dal horizontalne a kyti zastipoval a drzel v nizke vysce, tak by to bylo efektivnejsi... takhle se hodi spis na v-scrog.. nechal sis to dost prerust..
ale delej jak myslis
to PsYcHo84:chtěli jsme to zkusit, ale vertikál mi přijde pro využití prostoru efektivnější...taky až naberem trochu zkušeností , tak z toho bude třeba vertikál scrog, což jsme plánovali už od začátku...
TAk stala první vážná věc. Objevil jsem plíseň. Teda spíš sem si ji nahodou všimnul. A tak započalo pátrání.
Jako podmisky sem měl 2 takový dlouhý pod truhlíky, ale pod nima byla takova rezervní, z kartonu zalepenym v igelitu. No a asi jak sem prase, tak sem tam někdy trochu ulil, jenze to nebylo tak dobře zalepený a voda se dastala dovnitř. Hnus --> see photos
Větev byla jinak v pořadku, bylo z toho par palicek (malinkejch). Samozřejmě sem to hned odstranil. Vyndaval jsem kvuli tomu kyti ze skrině, takže sou aspon fotky. Různě sem je ostříhal, od spatnejch listu a tak.
Fotky u posledních dvou příspěvků jsou ze včera, takže ještě zoufale uploaduju dnešní.
Nemohl by někdo prosím poradit, čím to asi bude? Je to napadený plísní? Doporučíte na to nějakej prostředek?
Fakta sou totiž taková, že, protože sem hrozně línej, sem až dnes správně nainstaloval systém Blumat samozavalžování. A v pátek odejdu na víkend a pak se ke kytickam nadostanu až tak do 25., celej byt bude nepoužitelnej. Takže možná ani nebudu vedět, jestli to vuůbec fachá. A teď ješte tohle. Poradíte???
Ještě jeden detali listů. Hledal sem a tak bych odhadoval, že by to mohlo být přelití nebo nedostatek fosforu. První je málo pravděpodobné, druhé spíš, totiž jak se snažim testovat ten blumat, tak sem tam nechaval jen vodu, bez hnojiv. Případné názory velmi vítáme.
mate to docela pekny,ale doporucil bych a) zastipovat protoze pod tou nurturkou mi to taky takhle docela vyrůsta az moc a b) hlavne taky ohejbat a nebo jim tam dejte V-Scrog - a to tak ze doopravdy síto a ne jen vertikalne lampu a řikáme tomu v-scrog
Po dlouhé době aktualizace. Dve velke rostliny da se rict neprezily. Kdyz sem se vratil, jeste zily, ale sly do kopru hodne rychle. Tak sem je pokosil, jsou to maly palicky, ale vcelku kvalitni. Na fotce jsou listy, co jsem otrhal, z toho se uz neda ani varit, takze skoda.
Druhe 2 kyti se maji rekl bych fajn a delaji mi radost.