Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď jsem přijel........sakra! Co to je? To mi Lux teda radost nedělá. Zítra se tam půjdu kouknout. Koupil jsem si ten peroxid. Co myslíš idki stříkat teda nebo ne?
Ok, ráno se tam zajdu podívat i s postříkem. Dnes jsem se dozvěděl, že to je jen Shortys (kytka, která byla zasazená jenom do takovýho malýho květníku a původně ani neměla bejt) takže mě to ani moc netrápí, ale uvidim. Zatim
A díky moc
cuzz asi si hledal toto myslim stima samcema a samicema.... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=296 jinak myslim ze je to naprd davat k silnici... jelikoz by ti ji tam nekdo mohl cornout....
Není se čeho bát. Ty kytky předtim byly v druhym patře a ani za boha to nebylo od nikud vidět, jen od naproti, ale naproti bydlí taky jeden týpek co hulí, takže tomu by to bylo šumák. Teď je to v ekologickym bezpečí.
Díky za ten link. Je to přesně ono, co jsem hledal.
Zítra se jdu ráno kouknout na kytí. Staral se mi o ně 4 dny Lux.
Trochu se ale bojim, protože tu dneska pršelo a padaly malý kroupy.....sice jen chviličku, ale i tak. Modlim se
Jestli to bude v poho, tak podle stavu kytek asi o víkendu přesadim, ale radši se vás chci zeptat. Co myslíte? Mám to zatim nechat a nebo to mám přesadit? Mám připravený kýble s drenážníma dírama (který se navrtaj) jinak normálně zalejvat to budu. MYslim, že neni třeba vyrábět žádný zavlažovací systémy.
No, tak pojem ekologický bezpečí je drobet mylnej. Dnes mě málem skolil infarkt. Kytičky za čtyři dny nepřirozeně rychle vytáhly, ale na kytkách jsem objevil nezvaný hosty - slimáky.
Ty kurvy sežrali celej jeden list! Představte si, že se ani neštítili nacucat se na stonek. Naštěstí jsem včas přišel (byl jsem tam hodně brzo ráno), nevim totiž, jak by vypadala kytí odpoledne. Hodim sem fotky. Let it grow......a nebo radši Let it survive
Tak se omlouvam, že jsem sem ještě nenaloadoval ty fotos, ale nějak jsem neměl příležitost. Večer to sem ale určitě dám.
Aktualitka ze světa naší krásné flóry je, že jsou kytí přesazený do 10l kýblů a myslim, že už j vícekrát nebudu přesazovat.
Myslim, že svilušky (nebo co to bylo) už nenapadaj další lístky, zato slimáci mi tenkrát způsobili škodu, že jsem musel z jedný kytky uříznout dva listy......myslel jsem, že to je nejlepší řešení.
Proti slimákům jsem si poradil solí (piliny ani popel nebyly) a to tak, že jsem 3 pytlíky soli rozsypal kolem dokola kýblů a má to účinky.
Leti it grow
Tak s klukama jsem si v rámci bezpečnosti našli lepší místo a tak sme je všechny (série Mach, Bob Marley a Štáňa) přenesli na šupr dupr místo.
Zítra se tam půjdu podívat a jelikož už mam kytíz pžez 3 týdny nad zemí, tak začnu pomalu s hnojením v malý dávce.
Přidávám fotky ještě ze starýho fleku (konkrétně kytičky série o který tu byla řeč - Mach po přesazení)
to Marty.SX1 :: Ty gesta si prosím nech... u silnice to nemám už dobrých pár dnů. Uvidíme jak budou chutit... ale když už jsme u toho. Četl jsem tu, že před koncem "sezóny" asi 3 týdny nehnojit....to je jasný, ale někdo dělá to, že pár dnů před sklizní polívá a nebo jinak opíjí kytku třeba vínem, aby dostala chuť.......máte někdo zkušenosti?
Zajímavý. Dík za tip. V životě jem o tom přípravku neslyšel.
Přináším slíbenou aktualizaci.
1) první fotka je drobet méně kvalitní, ale vyobrazuje náš flek se vším všudy
2) druhá fotka vyobrazuje Mach1
3) třetí fotka ukazuje Mach2 (oříznutá rostlinka kvůli slimákům)
4) čvrtá fotka představuje pěknýho Macha3
5) pátá foto ukazuje Shortyse (kvůli kterému bylo založeno toto fórum)
6) šestá fotka představuje doposud nezmíněnou Stáňu nebo Stanleyho...oboje je její jméno (je to jiná odrůda i když nevim jaká+ dostal jsem jí od spolužačky, která tomu nerozumí a předpěstovávala bratránkovi - mám jí už 10 dnů)
PS: zbytek kytek je k dnešku stár 25 dnů a pozítří začnu s tim hnojením
Tak jsem tu zas s aktualizací fotos a s "partem mojí kytky"
Mach 3 - http://grower.cz/home/potw.php?acti...w&photoid=98831
mi ožrali slimáci, ale jinak to krásně roste....
dokoce přemýšlím, jestli už to mám FIMnout a tak se chci zeptat, co vy na to?
btw: dneska jsem přesadil Stáňu, kytku, co mam od kámošky do kbelíku, jako ostatní kytky
-přidávám fotky z přesazování a fotky obsahu políčka
to JAHmaican:: to víš, že to do země asi dáme, ale ten kýbl je docela dost přínosná věc... podívej, vezměme to z pár hledisek
1) kytky sice nemaj tak velkej prostor na kořeny jako v půdě, ale zase jsou mobilní a pokuď zjistim, že o tom poli někdo ví, prostě kytičky jen tak přenesu o kus dál
2) má to výhodu i oproti slimákům...je to horší se vyhrabat na několikacentimetrovej kýbl než si pěkně vylézt po stonku
3) myslim, že je lepší předpěstovat a pak vysadit, přecejenom už je ta hlína i s živinama a abych pravdu řekl, tušil jsem, že přijde takovýhle počasí a kvůli tomu by se to dalo přenést i pod nějakej strom nebo něco
Tím ale argumentuju pouze na aktuální velikost a stáří květinek...
předpokládám, že se to stejně nakonec do té země dá, ale to až tak, až budu mít kytičky tak velký alespoň jako PETka
Let it grow