Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevim jestli to tady někdo psal, ale myslím, že ne.....
---čučel sem na discovery a náký pako se starou bábou tam radily zahrádkářům (právě proto sem to nepřepnul ) jak na to a to a to...... a nějaká stará babyzna tam měla trouble právě se slimákama, tak napřed kecali o nějakých chem. sračkách (netvrdím, že chemka nepomáhá, ale já to radši nepoužívám když je i jinný řešení) a pak znich vypadla celkem chytrá věcička -měd, prý když se toho dotknou, tak dojde k nějaký reakci (samo že chemický ) a slimák si to hodně rychle rozmislí, nebo je ůplně KO. Takže stačí vychitat jak schovat tu měd aby zase nešla tak vidět (omotaný měděný drátek kolem spodní části stonku, ještě vychytat, aby nepřelezli od někud z náký srajdy (pampeliška atd.) a je to.
já sám sem to nezkoušel protože minulej rok sem to na radu kámoše kolem důkladně pokril natrhaným uschlím rákosím a nic sem nespozoroval, asi jim to nějak neladí........
Skořápky fungujou ale musí jich být dost...
dobrou alternativou jsou prý americký nášlapný miniminy destrukce je 100%ní
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Mne slimaky tiez zozrali par kitiek ale to len ked boly male tak som proste rozrezal flasu a vytvoril taky mini sklenicek s foliou na vrchu.bolo to efektivne a pomohlo
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Landrover:Presne jak pises.Delam to tak dycky a zatim to zabira.Da se rict ze to aspon trochu pomuze aji proti srnkam.PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Tak to by me zajimalo, jak ti to pomaha proti srnkam??? Ja sem to kdysi delal taky, ale jednou sem do ty flasky u toho stonku strcil ruku, a malem sem se pos*al, tam bylo tak 60°C. Se nedivim ze mi tam zadnej slimak nevlez.
peace
Janxu:
Myslel sem jenom kdyz sou ty kytky maly,chapes...
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Predminuly rok jsem prisel o 50% kytek kvuly slimejšum tak jsem udělal kolem kyti kruh z pisku a posipal to skořapkamya vysledek ani jedna kytka neubila,
ale každopadně dobry napad 2:rives22
akurat som sa v Zahradkari docital ze proti slimakom je dobre dat okolo kvetiny vrstvu pilin a na nu naliat uvarenu ciernu kavu aj s usadeninou. sice som neskusal no vraj je kofein pre slimov[nejake druhy slizovcov/ to by malo platit aj pre ostatne slimaky] smrtelny
urcite vyskusam no zatial som s nimi vacsie probl. nemal
Jj, urizla petka ochrani pred slymejsema a funguje i jako maly pareniste. Hlavne ale nezapomenout udelat dole malinky dirky na odtok a sundat z vrsku vicko
Tak já myslím, že ten Vanish určitě stojí za vyzkoušení hoši. Já jsem s ním byl naprosto spokojen. Kolem políčka jsem udělal takový jakoby malý "příkop" (asi 2 cm hlubokej a 5 širokej-to je ale na Vás) a do toho jsem to nasypal (ale ne moc nahusto-tak přiměřeně). No a když jsem vždycky přijel na obhlídku, příkopek byl plný zesmažených slimáků Pravda, pár hrdinů se přes něj dostalo, ale to bylo to poslední, co se jim povedlo.... A navíc je na tom Vanishi napsané, že to odradí i zvěř. No a musím říct, že po cestě na to políčko jsem pravidelně potkával hafec srnek, ale škoda na kytkách nulová !!!