Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady freetechnaru, to sem si nikdy nemyslel ze tady najaci muzou byt.Jo jo CZECHTEK mocmocmoc good axe.Sice sem nemohl prvni den najit asi 6 hodin stan, ztratil sem tam pulku hader ale jinak v poho.Jo a ja si rad poslechnu mutaphone.Ale neni techno jako techno, takovy ty pomaly sracky nemusim.
Taky vobjevuju hip-hophejsu, byl sem tudle na indy a witch..gramce, dobry texty, dobry zapeky....byl sem z toho celej """k.o.v.o.v.e.j.""""".He....He.He.
Nezna nekdo zvas Herbaliser, Dj Krush ci davaciho Koop? Davam si taky Legendyra Pink Dots a Air
a tak vubec všechno co je KOVOVY!!!!....ke?....Dude?
Já se taky nejvíc zabijim na HIP-HOPU.Všem co tohle poslouchaj vřele doporučuju SCREWBALL-Y2K THE ALBUM.Jinak mam taky hodně rád REDMANA,NOREAGU,GANGSTARRY,a mnoho dalších......
Hudba je dobrá věc,velkej koníček....
Já si nejraději poslechnu Mňágu a Žďorp,vážně nemá textově konkurenci to je fakt maximální pohoda! jinak když chci jít někam do pekel tak ty systémy taky nejsou špatný,třeba ty NSKáčka nooo,nebo nějaký techno...ale stejně nejlepší elektro music je Drum i Bass!!!!není to taková rozkopávka jako ttttrttrtrtsghsftzrtrdttty systémy.
Jinak k HIP HOPu,nějak nevím,ale nezdá se mi to moc v pohodě,texty jsou takový nuceně pohodářský,se mi zdá asi ho nechápu a nesnáším nosit široký gatě
Ale dá se říct že poslouchám všechnu hudbu,jsem jak si neutrální....celkově
Když je člověk pořádně v loji, platí na něj PinkFloydi! Zaposlouchejte se do toho a zjistíte, že je to totální vodmrdáfka Jinak celkem fandim relaxační hudbě typu Mystera a pod. Z dnešní doby bych možná vytáhnul i Linkingpark.. dobrej styl, dobrej hlas, dobrý texty. Od věci neni ani pěknej housík či trance.. BTW viděl někdo českej muzikálovej film KOUŘ? Dávali ho naposledy ted o Silvestru. Je to z devadesátýho a je to celkem fajn pokoukáníčko.. Muj fanoušek je Arnošt
P.S:Hnusí se mi eminem..
Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...
2 hejbatu
Jo, Herbaliser a DJ Krush jsou vpoho, jako ostatne vsechny veciciky od Ninja Tunes. To je moje poslouchani.
Jinak posloucham hip-hop, dost me berou Peneri strycka Homeboye a slovenskej hip-hop. Taky triphop a 2step.
A vlastne posloucham skoro vsechno.
No ale k pokoureni si davam muziku, ktera k huleni patri a je pod vlivem travy delana. DUB. To vam je parada...
Nebo reagge.
To me zase bere klasika. Takovy zvuk orchestru hrany pres kvalitni aparaturu (nejlepe DVD Audio, SACD, nebo DTS) je fakt peklo. To potom ma clovek pocit, ze si na ty nastroje muze sahnout. Je to fakt smazba...
Pink Floyd jednoznačně,
jakože poslouchám moc různý muziky,
ale co třeba mixmág
*** Amon Tobin ***
říká vám to něco? Na webu se dá určitě něco najít (např. na zmiňovaným audiogalaxy (bacha na SpyWare) prakticky všechno)
docela dobrý jako background hudba.
Každopádně ale Amon Tobin necharakterizuje moje hudební zaměření...
...MUSIC IS MY AEROPLANE...
...................................
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
2 KIF: Zkus Wooden Toys, různý domorodý perkuse, dýčka, trošku kytarky, hodně solidní, když hrajem na dýčka tak si to vobčas pustíme a jamujeme do to ho
Jináč dneska mi proběhlo walkmanem - Outkast, Jablkoň, Mano Negro, Ta Jana z velký ohrady, Supergrass, docela stylovej rozmach , vono je to vlastně jedno co to je, hlavně že je to dobrý....
2dude,
dik moc, ale to wooden toys nemuzu najit, nevedel by jsi treba link, nebo jeste neco podobnyho
ja jinak posloucham taky skoro vsechno ale chybi mi ve sbirce neco na poradnej ulet proste no
2 Kif Teď jsem si tady z českejch vzpoměl ještě na Létající koberec, taky slušný etno, dokonce pár lidí vod nich nám hrálo na jednom kurziku jogy a fakt dokážou dostat do transu...
Nebo ještě tohle neni přímo bubínkování, ale taky hodně do tohohle stylu, hodně domorodejch nástrojů, ale musíš narazit na to pravý CD, některý jsou už trošku do středověku (mě se líbil třeba Spiritchaser nebo Into the Labyrinth)
No ja myslím že bysme si mohli jednio forum votevřít jen pro nás hipaře.Já fakt neposlouchám poslední dobou nic jinýho než českej slovenskej polskej madarskej hipec a možná i občas Jungle na ten se totiž nedá zapomenout.Ja ted vynechal poslední HH Foundation a dost mě to swere a tak se todle pondělí těším do ROXY hjak malej kluuk.