Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co si od toho ani ne mesice navic slibujete? Kvest to drive nezacne, protoze zalezi na svetle a ne na stari. Naopak dokonce mozna vetsi rostliny zacinaji kvest pozdeji, protoze pry stihnou nasbirat nejaky antikvetovy hormon.
Sinuhet - no, já bych trochu oponoval. Každý rok sázím ve dvou kolech asi po 3-4 tejdnech od sebe. Kytky sazený ven na konci dubna opravdu začínají kvést o něco dříve, než jejich kamarádky vysazený v půlce května a je to na stejnym místě. Některej rok je to víc patrný, jinej míň - to závisí na počasí.
Sinuhet - je to jen moje ničím nepotvrzená domněnka, ale mám za to, že to nejvíc ovlivňuje počasí v červnu, kdy je skoro každý rok období, kdy je tak 14 dní v kuse hodně hnusně - zataženo, hodně prší, málo slunce a právě na to mi reagujou ty dřív zasazený kytky tim, že začnou kvést, zatímco ty později sazený jenom pomaleji rostou. Samozřejmě ale hodně záleží na genetice a aby to bylo objektivní, tak by to chtělo udělat pokus se stejnou odrůdou a nejlépe několik roků za sebou ...
Já to vidím tak, že teď o weekendu dám klíčit doma za oknem, za čas dám do květináčku a budu shovávat před mrazem a kroupama (vloni jsem přišel o dvě kytky) a až bude čas (tak za 3 neděle, měsíc), tak je holky švihnu do hlíny a ať se stará počasí.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
jak říkal kamil,ven s nima tak v půli května.nezapomeňte na Pankráce,Serváce a Bonifáce.loni jsem sázel 1.května a pak se za 2 týdny zbytečně strachoval o život kytiček,takže letos v půlce a bude pohoda
Wow. Sněží. Tak ještě, že jsem byl o víkendu moc línej na to dávat klíčit. Myslim, že bude jedině dobře, když se to o pár dní pozdrží, když tak o¨koukám ven z toho okna.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.